XinHang History


Foshan Xinhang Bio-Tech Co, Ltd nalazi u Guangdong, Naša compamy je sveobuhvatan i high-tech company.We su vodeći kineski dobavljač kemikalija specijalizirana za steroide, peptide sarms i drugih farmaceutskih intermedijera.

 

Mi smo specijalizirana za visokokvalitetne sirovine steroidni prah, polugotovo injektabilno steroidno ulje i peptide, koji se naširoko koriste u zdravstvenim proizvodima za bodybuliding, mišićnu dobit, gubitak težine, anti-bol i tako dalje.

 

Zahvaljujući našoj stručnosti u ovom domenu, mi smo angažovani u ponudi odličnog kvaliteta steroida. Ponuđeni proizvodi se testiraju na različitim parametrima kvaliteta kako bi se osigurala njihova visoka efikasnost i čistoća. Štaviše, koristimo različite prikrivene ambalaže. Zahvaljujući visokom nivou čistoće, sigurnoj upotrebi i visokoj prolaznosti, naš sirovi steroid je visoko cenjen na tržištu. Naša kompanija uživa reputaciju po svojim visokim standardima kvalitete, niske cijene i ugodne usluge.

Foshan-Xinhang-

Naši proizvodi


Steroidi sirovi prah, steroidi gotova ulja, peptidi, sarmi, farmaceutski proizvodi i drugi prah za lokalnu anesteziju

Steroids--raw-powder


Primjena proizvoda


Oprema za teretanu, sportska oprema, prehrambeni aditivi, farmaceutski proizvodi i fine kemikalije.


Tržište proizvodnje


Naša tvrtka ima nezavisne uvoz i izvoz prava, proizvodi izvoze na inozemna tržišta s visokim kvalitetom i dobrom uslugom, uspostavljen dobar poslovni odnos s drugim zemljama u Europi, Americi, Aziji, itd. Sve osoblje će učiniti neprestane napore da teže izvanrednom kvalitetu, čine odličan brend i servisiraju tržište prvoklasnim proizvodima.


Naša glavna tržišta uključuju Centralnu i Južnu Ameriku, jugoistočnu Aziju, Centralnu Aziju, Afriku, Bliski Istok, Istočnu Evropu, Rusiju i sve više i više regulativnih tržišta se razvijaju sve dok imamo duboko oranje i plijevanje.