Dutasteride Avodart tretman gubitka kose

Dutasterid je hemijska supstanca slična propecijinom finasteridu u smislu njegove hemijske strukture i efekata. Njegova brendirana forma, poznata kao avodart, koristi se za lečenje benigne hiperplazije prostate, ali je nedavno završena i klinička ispitivanja faze III za lečenje muške ćelavosti.

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


Brzi detalj:
Naziv proizvoda: Dutasteride
Drugo ime: Duagen; Avodart, Dutas
CAS registarski broj: 164656-23-9
Molekularna formula: C27H30F6N2O2
Molekularna težina: 528,53
Tačka topljenja: 242 ° C ~ 250 ° C
Analiza: 99%
Izgled: Bijeli kristalni prah
Ocena: Farmaceutski razred


3.Aplikacije: \ t

Primjena i doziranje avodarta / Dutasterida:
Preporučena dnevna doza za liječenje gubitka kose je 0,5 mg dutasterida, što je jedna kapsula dnevno. Dutasterid se prodaje pod trgovačkim imenom Avodart i koristi se za liječenje povećanja prostate u istoj dozi. Povećanje dnevne doze preko 0,5mg neće poboljšati niti ubrzati ponovni rast kose. Dutasterid mogu koristiti samo odrasli muškarci.
 
Što se tiče doziranja, morate napraviti izbor u kombinaciji sa stanjem vašeg tijela ili se posavjetujte sa svojim trenerom / liječnikom. Ovaj članak je samo za referencu.

Dutasteride Effect: \ t
Dutasterid (zaštitni znak Avodart) je dvostruki inhibitor 5-α reduktaze koji inhibira konverziju testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Koristi se za benignu hiperplaziju prostate; međutim, povećava rizik od erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje.

Dutasterid je koristan za simptome benigne hiperplazije prostate (BPH); kolokvijalno poznat kao "uvećana prostata". Kod onih koji se redovno testiraju inhibitor 5-alfa-reduktaze (finasterid i dutasterid) smanjuju ukupni rizik od dijagnostikovanja raka prostate, ali nema dovoljno podataka da se utvrdi da li oni utiču na rizik od smrti i mogu povećati šansu. ozbiljnijih slučajeva.

Kada bodybuilderi koriste anaboličko-androgene steroide, može ubrzati gubitak kose. To je zbog povećanog hormona testosterona u telu. Što je više testosterona, više je konverzija u DHT u organizam. Osim toga, pokretanje DHT derivata kao što su masteron, winstrol ili proviron će dodatno povećati DHT. Da bi se borili protiv toga, bodibilderi su eksperimentisali sa inhibitorima 5a-reduktaze, kao što je dutasterid, da bi zaštitili svoju postojeću kosu i čak da ponovo rastu. Međutim, to može biti po cijeni i bezbroj nuspojava.

 

A. Dutasterid smanjuje ukupni rizik od dijagnostikovanja raka prostate; međutim, nema dovoljno podataka da se utvrdi da li oni utiču na rizik od smrti i mogu povećati šanse za ozbiljnije slučajeve.
B. Dutasterid se koristi sam ili u kombinaciji sa tamsulozinom (Flomax) za tretman muškaraca koji imaju simptome povećane prostate, koja je takođe poznata kao benigna hiperplazija prostate (BPH). Benigno povećanje prostate je problem koji se može javiti kod muškaraca kako stari. Prostata se nalazi ispod bešike.

C. Dok se prostata povećava, Dutasterid, određeni mišići u žlijezdi mogu se zategnuti i stati na put cijevi koja izlučuje urin iz mjehura. Kako se prostata povećava, određeni mišići u žlijezdi mogu se zategnuti i dobiti put cevi koji odvodi urin iz bešike. To može uzrokovati probleme s mokrenjem, kao što je potreba za čestim mokrenjem, slaba struja pri mokrenju, ili osjećaj da ne možete potpuno isprazniti mjehur.
D. Dutasterid se koristi u tretmanu hiperplazije i androgene alopecije. Zato što ovi lekovi smanjuju nivoe (DHT). koriste se za prevenciju i liječenje gubitka kose. Najčešće se koristi za liječenje povećanih žlijezda prostate

4.prodection details


Test Items Specifikacija Rezultati testa
Opis Bijeli ili gotovo bijeli prah Complies
Identifikacija Ispunite zahtjeve Complies
Gubitak sušenja ≤0.5% \ t 0.2% \ t
Raspon topljenja 246ºC ~ 252ºC 246ºC ~ 248ºC
Teški metali ≤20ppm Complies
Ostatak na paljenje ≤0.1% \ t Complies
Povezane supstance Najveće nečistoće≤0,5% 0.36% \ t
Ukupna nečistoća≤1,0% 0.7% \ t
Test 97.0% ~ 103.0% 99.3% \ t
Zaključak U skladu sa standardom kompanije

Dutasteride-Powder-for-Hair-GrowthDutasteride-Powder-for-Hair-Growth


5. Pakovanje i isporuka raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


potrudićemo se da vas zadovoljimo.
1. Prilagođeno za svakog kupca.
2. Test treće strane za proizvode koje tražite.
3. Testirajte svoje kontra-uzorke i proizvedite ih za vas.
4. Najbolji popust za stare klijente.
5. Razumne i konkurentne cijene, brzo vrijeme.
6. Uzorak je dostupan za vašu procjenu i razvoj formulacije.
7. Brža isporuka: Narudžba uzorka na zalihama i 3-7 dana za masovnu proizvodnju.
8.We imaju jaku suradnju s DHL, TNT, UPS, FedEx, EMS. Ili možete izabrati vlastitog špeditera
9. Sve upite će biti odgovoreno u roku od 12 sati.
10. Posvećenost kvalitetu, snabdevanju i usluzi.
11. Strogo se baviti odabirom sirovina.Hot Tags: dutasteride avodart tretman gubitka kose, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like