Dutasteride CAS.164656-23-9

Dutasterid pripada klasi lijekova koji se nazivaju inhibitori 5-alfa-reduktaze, koji blokiraju djelovanje 5-alfa-reduktaznih enzima koji pretvaraju testosteron u dihidrotestosteron (DHT).

Detalji o proizvodu

Dutasterid (Avodart) je lijek za tretman gubitka kose. Također se koristi za povećanje prostate droge za povećanje seksa. Ako imate bilo kakvih potreba, kontaktirajte moj whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


Dutasteride (Avodart)

Engleski sinonimi: DUTASTERIDE, GG-745, GI-198745, Duagen, Avodart, GI 198745

CAS br .: 164656-23-9

Analiza: 99%

Molekularna formula: C27H30F6N2O2

Molekularna težina: 528,53

Pakiranje: 1kg / tin / foil bag

Standard: Enterprise

Izgled: Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah


COA:

Test Items

Specifikacija

Rezultati testa

Opis

Bijeli ili gotovo bijeli prah

Complies

Identifikacija

Ispunite zahtjeve

Complies

Gubitak sušenja

≤0.5% \ t

0.2% \ t

Raspon topljenja

246 25 ~ 252 ℃

246 24 ~ 248 ℃

Teški metali

≤20ppm

Complies

Ostatak na paljenje

≤0.1% \ t

Complies

Povezane supstance

Najveće nečistoće≤0,5%

0.36% \ t

Ukupna nečistoća≤1,0%

0.7% \ t

Test

97.0% ~ 103.0%

99.3% \ t

Zaključak

U skladu sa standardom kompanije


Opis: \ t

Dutasterid pripada klasi lijekova koji se nazivaju inhibitori 5-alfa-reduktaze, koji blokiraju djelovanje 5-alfa-reduktaznih enzima koji pretvaraju testosteron u dihidrotestosteron (DHT). Finasterid takođe pripada ovoj grupi, ali dok dutasterid inhibira obe izoforme 5-alfa reduktaze, finasterid inhibira samo jedan. Čak i tako, klinička studija koju je sproveo GlaxoSmithKline, EPICS ispitivanje, nije otkrila da je dutasterid efikasniji od finasterida u lečenju BPH.


Dutasteride raw powder


Funkcija proizvoda:

Dutasterid se prodaje farmaceutski kao Avodart, Avidart, Avolve, Duagen, Dutas, Dutagen, Duprost. Iz nepoznatih razloga, rana klinička ispitivanja za dutasterid su naglo prekinuta 2002. godine, a zatim su nastavljena kasnije.


Dutasterid je inhibitor 5-alfa-reduktaze, što znači da blokira djelovanje 5a-reduciranih enzima, koji su odgovorni za 5a-reduciranje (pretvaranje) testosterona u dihidrotestosteron (DHT) dodavanjem dvostruke vodikove veze.


Dutasterid inhibira obe izoforme 5a-reduktaze, sprečavajući tako pretvorbu testosterona u dihidrotestosteron. Ovo čini Dutasterid razumnim tretmanom za muško ćelavost. Naravno, kada pretvorite manje testosterona u dihidrotestosteron, povećavate nivo testosterona po defaultu (manje konverzije).


Dutasteride Applications

Dutasterid, zajedno sa Finasteridom je inhibitor 5-alfa-reduktaze koji je grupa lijekova sa anti-androgenim svojstvima koja inhibiraju pretvorbu testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Ovo je ista hemikalija koja se nalazi u Proscar i Propecia i koristi se u lečenju hiperplazije i androgene alopecije. Zbog toga što ovi lekovi smanjuju nivo dihidrotestosterona (DHT), oni se koriste za prevenciju i liječenje gubitka kose. Najčešće se koristi za liječenje povećanih žlijezda prostate


Kako da uzmem dutasterid (avodart)?

Uzmite tačno onako kako vam je propisao lekar. Ne uzimajte u većim ili manjim količinama ili duže od preporučenih. Slijedite upute na naljepnici na recept.


Uzmite dutasterid sa punom čašom vode.


Dutasterid se može uzimati sa ili bez hrane.


Nemojte žvakati, lomiti ili otvarati dutasterid kapsulu. Progutajte cijelu kapsulu. Dutasterid može iritirati vaše usne, usta ili grlo ako je kapsula slomljena ili otvorena prije nego što je progutate.


Može proći i do 6 mjeseci korištenja ovog lijeka prije nego se simptomi poboljšaju. Da biste postigli najbolje rezultate, nastavite da koristite lek prema uputstvu. Nemojte prestati uzimati dutasterid bez razgovora sa svojim lekarom.


Da biste bili sigurni da ovaj lijek pomaže vašem stanju i da ne uzrokuje štetne posljedice, vaša krv će možda morati biti često testirana. Vaš liječnik će također testirati svoj specifični antigen prostate (PSA) kako bi provjerio rak prostate. Redovno posećujte svog lekara.


Spremite dutasterid na sobnoj temperaturi dalje od vlage i toplote. Dutasterid kapsule mogu postati mekane i cure, ili se mogu držati zajedno ako se previše zagriju. Nemojte koristiti kapsule koje su napukle ili cure. Nazovite svog farmaceuta za uputstva o tome kako bezbedno zbrinuti kapsulu dutasterida.


Usluge

1) Što se tiče vašeg svaki upite, uvijek odgovor pravovremeno i strpljivo. Sve relevantne informacije će biti pružene da vam pomognu da napravite mudri izbor


2) Ako naručite sirovi prah, možemo vam pružiti COA, Cook Recepti steroidnog ulja, povratne informacije drugih kupaca


3) Ako naručite ubrizgavajuće steroidno ulje, možemo vam pružiti bočice, gumene čepove, filtere za špric, automatsko filtriranje, spojnicu, mašinu za presovanje, kutije, a ujedno će se ponuditi i uvod i povratna informacija drugih kupaca.


4) Nakon Vaše uplate, aranžman za otpremu i slike u paketu će biti dostavljene u roku od 24 sata; Broj za praćenje će biti dostavljen u roku od 36 sati


5) Za važne informacije o parcelama, kao što su: lijeva originalna zemlja, stigla u odredišnu zemlju, položena carina, za isporuku, isporučeno, te informacije će vam biti poslane na vrijeme.


Dutasteride  powder


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: dutasteride cas.164656-23-9, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like