Dutasteride puder za protiv gubitka kose

Dutasterid / Avodart koji se koristi za rast kose. Mi isporučujemo steroide u prahu, steroide, gotova ulja, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode. Svako treba kontaktirati: whatsapp: +8613378646535 E-pošta: eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store

Dutasterid / Avodart sirovi prah za rast kose

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Dutasterid / avodart (steroidi)

Dutasterid / avodart CAS NO .: 164656-23-9

Dutasterid / Avodart test: 99%

Dutasterid / avodart Molekularna formula: C27H30F6N2O2

Dutasterid / Avodart Molekularna težina: 528,53

Dutasteride / Avodart Pakovanje: 1kg / vrećica od tin / folije

Dutasteride / Avodart Standard: Enterprise

Dutasterid / avodart Izgled: Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

Dutasteride / Avodart Upotreba: Povećanje prostate, gubitak kose kod muškaraca, seboroična alopecija, nasljedni gubitak kose


Opis proizvoda:


Dutasterid (zaštitni znak Avodart) je dvostruki inhibitor 5-α reduktaze koji inhibira konverziju testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Koristi se za benignu hiperplaziju prostate; međutim, povećava rizik od erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje.


Dutasterid koristan za simptome benigne hiperplazije prostate (BPH); kolokvijalno poznat kao "uvećana prostata". Kod onih koji se redovno testiraju inhibitor 5-alfa-reduktaze (finasterid i dutasterid) smanjuju ukupni rizik od dijagnostikovanja karcinoma prostate, ali nema dovoljno podataka da se utvrdi da li oni utiču na rizik od smrti i mogu povećati šansu. ozbiljnijih slučajeva.


Aplikacija:


Ova klasa lijekova povećava stopu erektilne disfunkcije (sa 5% do 9% u razvoju problema nakon početka upotrebe). Ovo je povezano sa nižim kvalitetom života i može izazvati stres u odnosima. Postoji i povezanost sa smanjenom seksualnom željom. Prijavljeno je da ovi neželjeni seksualni efekti mogu postojati i nakon prekida primjene lijeka. FDA je dodala upozorenje za dutasterid o povećanom riziku od raka prostate visokog stupnja.


Iako potencijal za pozitivne, negativne ili neutralne promene u potencijalnom riziku od razvoja karcinoma prostate sa dutasteridom nije utvrđen, dokazi ukazuju na to da može privremeno smanjiti rast i učestalost benignih tumora prostate, ali bi takođe mogao maskirati rano otkrivanje prostate rak.


Primarna oblast za brigu je za pacijente koji mogu razviti rak prostate dok uzimaju dutasterid za benignu hiperplaziju prostate, što pak može odgoditi dijagnozu i rano liječenje raka prostate, čime se potencijalno povećava rizik od razvoja ovog raka prostate.


Rak prostate:


FDA je dodala upozorenje za dutasterid o povećanom riziku od raka prostate visokog stupnja. Iako potencijal za pozitivne, negativne ili neutralne promjene u potencijalnom riziku od razvoja karcinoma prostate sa dutasteridom nije utvrđen, dokazi sugeriraju da može privremeno. smanjuju rast i prevalenciju benignih tumora prostate, ali takođe mogu maskirati rano otkrivanje raka prostate. Primarna oblast za brigu je za pacijente koji mogu razviti rak prostate dok uzimaju dutasterid za benignu hiperplaziju prostate, što pak može odgoditi dijagnozu i rano liječenje raka prostate, čime se potencijalno povećava rizik od razvoja ovog raka prostate.


Dutasteride Dosage: \ t


Dutasterid, na 2.5mgs / day je približno 1.5x efikasniji od Finasterida na 5mgs / day, u liječenju gubitka kose (oba zaustavljanja, kao i regrowing). Osim toga, Dutasterid se može uspješno koristiti u istoj dozi za liječenje povećanja prostate, a manje poznati učinak Dutasterida (opet u istoj dozi) je liječenje akni (4) uzrokovane prekomjernom količinom androgena u tijelu.

Dutasteride--powder


Konkurentska prednost:


1. Bogato iskustvo.

Specijalizirani u ovoj oblasti već godinama, imamo bogato iskustvo i široku prodajnu mrežu oko te riječi. Naši steroidi i hormoni su izvezeni u prekomorske zemlje, poput Evrope, Afrike, Azije, Amerike i drugih zemalja. Nismo dobili dobre povratne informacije od naših gostiju, već smo uspostavili dugi poslovni odnos s njima.


2. Velika kvaliteta i visoka čistoća.

Dobra kvaliteta je jedna od tajni našeg uspjeha. Svi naši proizvodi uživaju visoku čistoću. Na taj način, može se pobrinuti za potrebe našeg klijenta. Dobrodošli redoslijed uzoraka, MOQ samo 10 grama.


3. Najsigurnija i najbrža dostava.

Imamo masu zaliha, tako da možemo organizirati isporuku u roku 24hours nakon primitka uplate. Broj za praćenje će biti obaviješten brzo nakon isporuke. Mi imamo sopstveni način pakovanja koji može da prenese 0.01 kilograma do 50 kilograma proizvoda.


4. Dobra usluga nakon prodaje.

24/7 je na raspolaganju. Reći ćemo vam paket ažurirane informacije ASAP. I pokušajte naše najbolje riješiti različite probleme naišli kupci!


5. Iskustvena kupovina

Pored sirovog steroidnog praha i tečnosti, nudimo hormonsko rastvor i formulu. Možemo vas naučiti kako da napravite hormonsko rešenje na sajtu. Svaka poseta našoj laboratoriji je dobrodošla.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Srodni proizvodi:

Peptidi Proteini Steroidi u prahu
GHRP-2 IGF-1 LR3 17a-Metil-1-testosteron
GHRP-6 IGF-1 LR3 Anastrozol (Arimidex)
CJC-1295 sa DAC-om IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 NO DAC Follistatin Boldenon undecilenat (EQ)
HGH176-191 HGH Clomiphene Citrate (Clomid)
PT-141 HCG Tamoxifen Citrate
Thymosin β4 (TB500) EPO Nolvadex
Ipamorelin HMG Sildenafil (Viagra) \ t
Melanotan-II (MT-II)
Tadalafil (Cialis) \ t
Melanotan-I (MT-I) \ t SARM Letrozol (Femara)
PEG-MGF MK-2866 (Ostarine) Exemestane (Aromasin) \ t
MGF Andarine (S4) \ t Formestane
Heksarelin GW-501516 (Cardarine) \ t Mesterolone (Proviron) \ t
Sermorelin S-23 Methandrostenolone (Dianabol) \ t
Triptorelin LGD-4033 (Ligandrol) \ t Methenolone Acetate
Gonadoreline LGD-3303 Methenolone Enanthate
Selank MK-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Nandrolon decanoate
Oksitocin SR9011 Nandrolon fenilpropionat
DSIP RAD140 Oksimetolon (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol grub (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Stanozolol mikroniziran (Winstrol) \ t
Epitalon Laxogenin Oxandrolone (Anavar)


Hot Tags: dutasteride prah za anti gubitak kose, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like