Dutasteride Raw Powder

Dutasterid (zaštitni znak Avodart) je dvostruki inhibitor 5-α reduktaze koji inhibira konverziju testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Koristi se za benignu hiperplaziju prostate.

Detalji o proizvodu

Dutasterid visoke čistoće za prevenciju gubitka kose


mi smo vodeći proizvođač steroidnog sirovog praha, steroidnog ulja, sarm praha i peptida
mnogi distributeri i laboratorije, bodibilderi iz sveta sarađuju sa nama,
svi govore visoko o našem sigurnom transportu i robama.
Ako vam trebaju dodatne informacije, molimo Vas da nam se obratite. Whatspp + 8613302415760

Email cindy1114@yccreate.com


Dutasteride Brzi detalji


ime proizvoda Dutasteride
Alias Avodart
CAS 164656-23-9
MOLEKULARNA FORMULA C27H30F6N2O2
MOLEKULARNA TEŽINA 528.53
EINECS 638-758-5
PURITY 99% \ t
FIZIČKO STANJE Bijeli kristalni prah
Upotreba Povećanje prostate, gubitak kose kod muškaraca, seboroična alopecija, nasljedni gubitak kose.
Skladištenje Čuvati na hladnom i suvom mestu i držati dalje od direktnog sunčevog zračenja
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Dutasteride Descrption


Dutasterid, zajedno sa Finasteridom je inhibitor 5-alfa-reduktaze koji je grupa lijekova sa anti-androgenim svojstvima koja inhibiraju pretvorbu testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Ovo je ista hemikalija koja se nalazi u Proscar i Propecia i koristi se u lečenju hiperplazije i androgene alopecije. Zbog toga što ovi lekovi smanjuju nivo dihidrotestosterona (DHT), oni se koriste za prevenciju i liječenje gubitka kose. Najčešće se koristi za liječenje povećanih žlijezda prostate.Zašto Bodybuilderi trebaju koristiti Dutasterid


Kada bodybuilderi koriste anaboličko-androgene steroide, može ubrzati gubitak kose. To je zbog povećanog hormona testosterona u telu. Što je više testosterona, više je konverzija u DHT u organizam. Osim toga, pokretanje DHT derivata kao što su masteron, winstrol ili proviron će dodatno povećati DHT.


Za steroida koji koristi sportiste koji pati od nuspojava vezanih za DHT, dutasteride može biti odgovor. Gubitak kose, akne i rast prostate mogu se (potencijalno) potpuno zaustaviti upotrebom ovog proizvoda.


Dutasteride Application


Dutasterid se koristi sam ili sa drugim lijekovima (tamsulosin [Flomax]) za liječenje benigne hiperplazije prostate. Dutasterid se koristi za liječenje simptoma BPH i može smanjiti mogućnost razvoja akutne urinarne retencije.


Dutasterid takođe može smanjiti šansu za operaciju prostate. Dutasterid je u klasi lekova koji se nazivaju inhibitori 5-alfa reduktaze. Deluje tako što blokira proizvodnju prirodne supstance koja povećava prostatu.


Dutasteride Dosage


Dutasterid, na 2.5mgs / day je približno 1.5x efikasniji od Finasterida na 5mgs / day, u liječenju gubitka kose (oba zaustavljanja, kao i regrowing). Osim toga, Dutasterid se može uspješno koristiti u istoj dozi za liječenje povećanja prostate, a manje poznati učinak Dutasterida (opet u istoj dozi) je liječenje akni (4) uzrokovane prekomjernom količinom androgena u tijelu.


Poluživot dutasterida je veoma dug - do 5 sedmica. Dakle, možete ga dozirati EOD (svaki drugi dan) ili duže ako želite.


Dutasteride raw


Naša predanost1. Osiguranje kvaliteta
Sa našim dugogodišnjim iskustvom, naprednom tehnologijom i kontinuiranim istraživanjima, naš kvalitet je u potpunosti zadovoljiti potrebe tržišta kako bi se zadovoljile potrebe kupaca, mnogi kupci koriste naše proizvode, vjerujemo da je proizvod vrlo dobar. Bilo da je u pitanju prah ili tečnost, da, svi znamo, naša tečnost je bolja.

2. Siguran transport
Naš način prijevoza uzima se prema situaciji u svakoj zemlji je drugačiji transport, dok naša ambalaža, prema najnovijoj carinskoj situaciji, stalno se ažurira, poboljšava naše pakovanje, garantujemo da ćete ga primiti u roku od 3-5 do vašeg proizvoda.

3. Raznolikost proizvoda
Naši proizvodi su praškovi i tečnosti, da, braćo, efekat tečnosti je veoma dobar, ali mnogi ljudi ne koriste tečnost, tako da ste vrlo sretni, kupite naš prah, možemo vam reći način izrade tečnosti kupite tečnost, mi ćemo vam reći kako da filtrirate. Mi apsolutno garantujemo da možete vrlo sigurno koristiti naše proizvode

4. Visoka kvaliteta usluge: Naša roba pakiranje neće sadržavati nikakve informacije o hormonima i može se poslati iz različitih područja Kine. Trenutno, stopa carinjenja robe šaljemo u Sjedinjene Države i Europu je 99%, Što se tiče Kanade, Brazila prilično visoke kopče zatvoriti područje, također imamo novi način da se kroz carine. Takođe smo u potpunosti vratili politiku u neke oblasti.


Kako nastaviti narudžbe?


Korak 1
Molimo Vas da mi javite stavke koje su povoljne, količine i zemlju odredišta.


Korak 2
Potvrđujete sve detalje i nudite nam narudžbenicu.


Korak 3
Mi šaljemo detalje cijene naših proizvoda i ponuditi pogodan način dostave za referencu.


Korak 4
Potvrdite narudžbu i uplatite novac 100% unaprijed i pošaljite nam detaljne kontaktne informacije, uključujući kontakt osobu / tvrtku, adresu, broj mobitela, poštanski broj i vaše posebne zahtjeve.


Korak 5
Parcela bi bila dogovorena u roku od 12 sati po primitku uplate.
Fotografije će biti ponuđene da se razaberu proizvodi

.
Broj za praćenje:
Pošalji putem EMS-a, broj za praćenje je dostupan u roku od 12 sati. Informacije se mogu pratiti tog dana ili 1 dan kasnije.


Ako ga pošalje HKEMS ili drugi ekspres, broj za praćenje bi bio dan sljedeći dan. A to ne znači da se informacije mogu pratiti tog dana. Biće objavljen na internetu 2 ili 3 dana kasnije. Razlog za to je da pošiljku treba otpremiti u Hong Kong od špeditera i onda čekati let.


Potpisujete za paket, isporučujete.


Korak 6
Nudimo servis nakon prodaje.

Kontaktiraj Cindy whatsapp + 8613302415760 pošalji e-mail cindy1114@yccreate.com


195

Hot Tags: dutasteride sirovi prah, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like