Finasteride / Proscar prah

Finasterid se koristi za liječenje ćelavosti kod muškaraca (androgena alopecija) kod muškaraca. Iako će oralna upotreba sistematski smanjiti nivoe DHT-a, što može negativno uticati na obuku i seksualni nagon. Takođe se koristi u kombinaciji sa doksazosinom u lečenju benigne hiperplazije prostate (BPH). Finasterid je oralno aktivan inhibitor 5-alfa reduktaze tipa II testosterona, inhibirajući enzim koji pretvara testosteron u dihidrotestosteron (DHT).

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


Naziv proizvoda: Finasteride
Sinonimi: Proscar
CAS: 98319-26-7
MF: C23H36N2O2
MW: 372.54
t.t.: 253 ° C
temp: skladištenje na RT
rastvorljivost DMSO: 32 mg / mL, rastvorljiv
Rastvorljivost u vodi: nerastvorljivo
Izgled: Bijela kruta  3.Aplikacije: \ t

Upotreba

 

1. Povećanje prostate

 

Lekari ponekad koriste finasterid za lečenje BPH, neformalno poznate kao povećana prostata. Finasterid može poboljšati simptome povezane sa BPH kao što su poteškoće s mokrenjem, ustajanje tijekom noći za uriniranje, oklijevanje na početku mokrenja i smanjen protok urina. Omogućava manje simptomatsko olakšanje od alfa-1 blokatora kao što je tamsulosin, a simptomatsko olakšanje je sporije u početku (šest mjeseci ili više liječenja finasteridom može biti potrebno za određivanje terapijskih rezultata liječenja). Simptomatske koristi se uglavnom javljaju kod osoba s volumenom prostate> 40 cm 3 . U dugoročnim istraživanjima finasterid, ali ne i alfa-1 inhibitori smanjuju rizik od akutne urinarne retencije (-57% na 4 godine) i potrebe za operacijom (-54% na 4 godine). Ako se lijek prekine, bilo koji terapijski učinak se vraća u roku od 6-8 mjeseci.

2. Uzorak gubitka kose

 

Finasterid se ponekad koristi za lečenje gubitka kose (androgenetska alopecija) samo kod muškaraca. Tretman usporava daljnji gubitak kose i obezbeđuje oko 30% poboljšanje gubitka kose nakon šest meseci lečenja, a efikasnost obično traje samo dok se uzima lek, iako se povremeno gubitak kose usporava na neodređeno vreme nakon povlačenja. Finasterid je testiran i za gubitak kose kod žena; rezultati nisu bili bolji od placeba.

3. Pretjeran rast kose

 

Utvrđeno je da je finasterid efikasan u liječenju hirzutizma (prekomjernog rasta lica i / ili dlačica) kod žena. U studiji 89 žena sa hiperandrogenizmom zbog upornog adrenaršnog sindroma, finasterid je proizveo 93% smanjenje facijalnog hirzutizma i 73% smanjenje telesnog hirzutizma nakon 2 godine liječenja. Druge studije koje su koristile finasterid za hirzutizam su takođe pokazale da je jasno efektivan.

4. Transrodne žene

 

Finasterid se ponekad koristi u hormonskoj nadomjesnoj terapiji za transrodne žene zbog svojih antiandrogenih svojstava, u kombinaciji sa oblikom estrogena. Međutim, malo kliničkih istraživanja upotrebe finasterida za ovu svrhu je sprovedeno i dokazi o efikasnosti su ograničeni. Štaviše, preporučuje se oprez prilikom propisivanja finasterida transrodnim ženama, jer finasterid može biti povezan sa neželjenim efektima kao što su depresija, anksioznost i suicidalne ideje, simptomi koji su posebno prisutni u transrodnoj populaciji, au drugima već u visokom riziku.

 

Raw-Finasteride-Proscar-powder

4.prodection details


TEST ITEMS SPECIFIKACIJA REZULTATI
Opis Bijeli kristalni prah bijeli prah
Identifikacija Pozitivno Pozitivno
Test 97.0 ~ 103.0% 99.31% \ t
Tačka topljenja 172 ~ 178 ° C 172.0 ~ 176.0 ° C
Specifična rotacija + 34 ~ + 38 ° (C = 2, u dioksanu) + 36.3 °
Gubitak na sušenje 1,0% max u vakuumu iznad P2O5 za 4h 0.26% \ t
Residual Solvents zadovoljava zahtjeve. Conforms
Organske isparljive nečistoće zadovoljava zahtjeve. Conforms
Zaključak Specifikacija je u skladu sa standardom USP30

raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_

5. Pakovanje i isporuka


Q1: Mogu li dobiti neke uzorke?

O: Da, mi možemo dostaviti besplatni uzorak, ali troškove isporuke plaćaju naši kupci.

Q2: Kako započeti narudžbe ili izvršiti plaćanja?

A: Proforma faktura će biti poslata prvi nakon potvrde narudžbe, priložiti naše bankovne informacije. Plaćanje T / T, Western Union ili Paypal ili Escrow (Alibaba).

P3: Postoji li popust?

A: Različita količina ima različit popust.

P4: Kako o vremenu isporuke?

A: vrijeme isporuke isporuke: Oko 3-5 dana nakon potvrde plaćanja. (Kineski odmor nije uključen)

Q5: Kako tretirate kvalitetnu žalbu?

Prvo, naša kontrola kvaliteta će smanjiti problem kvaliteta na nulu. Ako postoji pravi problem s kvalitetom uzrokovan nama, mi ćemo vam poslati besplatnu robu za zamjenu ili povrat vašeg gubitka.
Hot Tags: finasteride / proscar prah, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like