Minoksidil za suzbijanje gubitka kose

Minoksidil sirovi prah za gubitak kose. Mi isporučujemo steroide u prahu, steroidno ulje, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode. Svako treba kontaktirati: whatsapp: +8613378646535

Detalji o proizvodu


steroid store

Minoksidil sirov prah za gubitak kose

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Minoksidil

Molekularna formula: C9H15N5O

Molekularna težina: 209.2483

CAS: 38304-91-5

EINECS 253-874-2

Gustina: 1.521g / cm3

Tačka ključanja: 544.931C na 760 mmHg

Indeks prelamanja: 1.724

Tačka paljenja: 283.364C

Pritisak pare: 0mmHg na 25C

Analiza: 99%

Izgled: Bijeli ili bijeli kristalni prah


Opis: \ t


Minoksidil sulfat je bio prvi lijek odobren od strane FDA za liječenje androgenetske alopecije (gubitak kose). Pre toga, minoksidil je korišćen kao vazodilatorni lek koji je propisan kao oralna tableta za lečenje visokog krvnog pritiska, sa neželjenim efektima koji uključuju rast kose i preokretanje muške ćelavosti. U 1980-ima, UpJohn Corporation izašla je sa topičnom otopinom 2% minoksidila, zvanom Rogaine, za specifičan tretman androgenetske alopecije. Od 1990-ih, brojni generički oblici minoksidila postali su dostupni za liječenje gubitka kose, dok se oralni oblik još uvijek koristi za liječenje visokog krvnog tlaka.

Popularnost tretmana gubitka kose je rezultat opšte preferencije u ukupnoj populaciji za kozmetički izgled pune kose. Minoksidil se koristi za stimulaciju rasta kose u područjima skalpa koji su zaustavili rast kose. Početkom 2001. godine nije poznat točan mehanizam djelovanja minoksidila.


Aplikacija:


Minoksidil je antihipertenzivni vazodilatorni lek koji takođe tvrdi da usporava ili zaustavlja gubitak kose i promoviše rast kose. Dostupan je bez recepta za liječenje androgene alopecije, između ostalih tretmana ćelavosti, ali mjerljive promjene, ako ih se doživi, nestaju za nekoliko mjeseci nakon prekida liječenja. Minoksidil je prvi put prodat kao lijek za visoki krvni tlak i zabilježeno je da ima zanimljiv popratni efekat povećanog rasta dlačica na tijelu, ili u nekim slučajevima, značajnog gubitka kose. Tretmani za ćelavost i gubitak kose obično uključuju rastvor koncentracije od 5% koji je dizajniran za muškarce, dok su koncentracije od 2% namijenjene ženama.


Minoksidil se koristi za:


Smanjenje visokog krvnog pritiska kod pacijenata koji ne reaguju na drugu terapiju.

Minoksidil je vazodilator. Smanjuje krvni pritisak opuštanjem i širenjem krvnih sudova. Krv teče slobodnije i pri nižem pritisku kroz dilatirane krvne sudove


Liječenje gubitka kose:


Minoksidil je antihipertenzivni lek za vazodilatator. Takođe usporava gubitak kose i promoviše rast kose kod nekih ljudi. Sada bez patenta, dostupan je na šalteru za liječenje androgene alopecije.


Minoksidil, koji se primenjuje lokalno, široko se koristi za lečenje gubitka kose. Efikasan je u promovisanju rasta kose i kod muškaraca i kod žena sa androgenom alopecijom. Oko 40% muškaraca doživljava ponovni rast kose nakon 3-6 mjeseci. regrowth.To je jedini aktualni proizvod koji je odobren od strane FDA za androgeni gubitak kose. Liječenje obično uključuje 5% koncentrat koji je dizajniran za muškarce, a 2% koncentracija za žene. FDA.

Upotreba:


Minoksidil je klinički oralni lek za snižavanje krvnog pritiska, poznat i kao minoksidil, piperazin pirimidin diamin, fiksni fiksni, minoksidil krv, otvarač za kalijumove kanale, može direktno opuštanje vaskularnih glatkih mišića, postoji jaka ekspanzija uloge malih arterije, periferni otpor je smanjen, krvni sudovi se šire, krvni tlak, i nemaju efekta na kapacitivne krvne sudove, može promovirati venski povratak. U međuvremenu, regulacija refleksa i pozitivan efekat frekvencije, mogu povećati srčani volumen i broj otkucaja srca, ali ne uzrokuju ortostatsku hipotenziju. Klinika za refraktornu hipertenziju i tretman bubrežne hipertenzije. Može se koristiti i za druge antihipertenzivne lijekove, neučinkovita teška hipertenzija, ali potreba za izbjegavanjem diuretika sa zadržavanjem natrija može se kombinirati kako bi se povećala efikasnost, smanjene nuspojave.


Minoksidil Doziranje:


Minoksidil dolazi u dve jačine, 2% rastvor i 5% rastvor. 5% rastvor treba koristiti samo muškarci. 2% snage mogu koristiti i muškarci i žene.

Nanesite Minoxidil kao 1 ml otopine ili pola kapi pjene na suhu kosu i vlasište dva puta dnevno (jednom ujutro i jednom noću).

Kada se jednom primeni, lek treba ostaviti na mestu najmanje četiri sata. Ravnomerno rasporedite lekove po površini koja se tretira, a zatim operite ruke toplom vodom.

Minoksidil treba primenjivati najmanje dva puta dnevno najmanje četiri meseca da bi se videli rezultati. Moraćete da nastavite sa primenom medijacije da biste zadržali ili videli rezultate.

Minoxidil-powder

Naša prednost:


1. Dobra reputacija:

Naša kompanija je vodeća hemijska kompanija u Kini, i ima više od 16 godina istorije. Imamo preko 10 filijala, svi uživaju dobru reputaciju od kupaca širom svijeta.


2. Visoka kvaliteta i niska cijena

Svi naši proizvodi su vrhunske kvalitete i visoke čistoće, budući da smo tvornica, naša cijena je konkurentna.


3. Višestruki načini plaćanja.

Imamo više načina plaćanja, T / T, Western Unoin, MoneyGram i Bitcoin za Vašu udobnost.


4. Masovna zaliha

U cilju boljeg služenja naših kupaca, pripremamo masovne zalihe u našem skladištu, uvijek možemo poslati vašu pošiljku u roku od 24 sata.


5. Visoka stopa carinjenja.

Kroz 16 godina napornog rada, stekli smo bogato iskustvo u izvozu u SAD, Veliku Britaniju, Francusku, Italiju, Njemačku, Španiju, Brail, Koreju, Indiju i tako dalje. Koristićemo posebne načine za prikrivanje robe, stopa carinjenja 98% je garantovano, ako isporuka nije uspješna, mi ćemo ponovo poslati besplatno.


6. Zagrijavanje nakon servisa.

Ako imate bilo kakvih problema oko robe, ne ustručavajte se kontaktirati nas, možemo pružiti 7/24 uslugu.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

Email: eleven11@chembj.com


Lista srodnih proizvoda:

Ime proizvoda CAS broj
Tamoxife Citrate 54965-24-1
Clomifene Citrate 50-41-9
Toremifen citrat 89778-27-8
Exemestane 107868-30-4
Anastrozol 120511-73-1
Letrazol 112809-51-5
Methoxydienone 2322-77-2
Estradiol 50-28-2
Norgestrel 6533-00-2
Ethisterone 434-03-7
Isotretinoin 4759-48-2
Finasterid 98319-26-7
Minoksidil 38304-91-5
Dutasteride 164656-23-9
cabergoline 81409-90-7
Methandriol Dipropionate


Hot Tags: minoksidil za gubitak kose, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like