Setipiprant Anti Loss Powder

Setipiprant je lijek za liječenje gubitka kose koji se smanjuje, možda zbog više komercijalnih potencijala i razloga kemijske stabilnosti nego efikasnosti, budući da su se kasnije studije Setipipranta usredotočile na različite kemijske oblike lijeka.

Detalji o proizvodu

Farmaceutski sirovinski materijal CAS 866460-33-5 za suzbijanje gubitka koseSetipiprant Quick Detailsime proizvoda Setipiprant
Alias ACT129968, ACT-129968
CAS 866460-33-5
MOLEKULARNA FORMULA C24H19FN2O3
MOLEKULARNA TEŽINA 402.42
EINECS 638-758-5
PURITY 99% \ t
FIZIČKO STANJE Pale žuti prah
Upotreba Gubitak kose
Skladištenje Čuvati na hladnom i suvom mestu i držati dalje od direktnog sunčevog zračenja
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Setipiprant Descrption


Setipiprant je oralni lek koji se trenutno testira za upotrebu kao tretman gubitka kose. Prvobitno je razvijen kao tretman alergijskog rinitisa, ali su nedavna otkrića vezana za gubitak kose postala bolji kandidat za preokretanje kose.


Setipiprant Application


Ukratko, setipiprant je antagonist prostaglandin D2 receptora 2 (DP2). Ovaj receptor je odgovoran za vezivanje i reagovanje na određene prostaglandine, posebno PGD2. Ovaj prostaglandin je povezan sa različitim patološkim reakcijama, uključujući one povezane sa alergijama, astmom i upalom.

Za alergije / astmu

Kako se vjeruje da seetipiprant ometa receptore za koje se zna da doprinose alergijama / alergijskim reakcijama, lijek je prvo testiran na alergije i astmu.

U kliničkim ispitivanjima, lijek se dobro pokazao u liječenju alergenih reakcija dišnih puteva kod pacijenata sa astmom. Učesnici su ga dobro tolerisali. Međutim, rezultati su bili slični onima lijekova koji su već bili na tržištu, tako da su daljnja ispitivanja prekinuta.

Za gubitak kose

Prema istraživačima, setipiprant koraci pre nego što se PGD2 veže za receptore, i stoga sprečava aktivaciju receptora i, kao rezultat, gubitak kose.


Sa otkrićem moguće veze sa PGD2 receptorima, lijek je nabavljen od strane Kythera, a pokusi su počeli testirati učinke setipipranta na gubitak kose.


Kako dozirati setipiprant


Pokusna grupa će uzeti 1000 mg setipipranta (dve tablete od 500 mg) dva puta dnevno u intervalima od 12 sati u trajanju od 24 nedelje.


Placebo grupa će uzeti dvije placebo pilule dva puta dnevno u intervalima od 12 sati u trajanju od 24 sedmice.


Studija je četvorostruko maskirana, što znači da su učesnici, pružaoci zdravstvenih usluga, istraživači i procjenitelji ishoda slijepi na koje se pacijente nalazi unutar koje grupe. To pomaže da rezultati budu nepristrasni.


Setipiprant raw


Razlog za nas


1. Dobra kvaliteta.

Svi proizvodi se proizvode pod GMP uslovima u skladu sa standardnim procedurama (SOP), a ne iz malih podzemnih laboratorija ili crnog tržišta, tako da je kvalitet zajamčen.

2.Discreet metode pakiranja.

Za vašu sigurnost i osiguravanje dostave svi proizvodi će biti zapakirani na diskretan način kako bi se spriječile bilo kakve sumnje, nijedno povezano ime steroida neće se pojaviti na paketima.

3.99.99% stopa carinjenja.

Imamo bogato iskustvo u dostavi paketa u SAD, Australiju, Veliku Britaniju, Kanadu, Brazil, Rusiju, Njemačku, Poljsku, Meksiko itd.

4.Injectable steroid.

Nudimo topljenje praha u tekući servis. I dat će vam upute o tome kako filtrirati korak po wtep.

5.Fast Express Delivery

Dostupan sa UPS, FedEx, EMS, DHL, TNT i tako dalje, sigurno hipping i brzo T / A.

SAD: 3-5 dana, UK: 4-7 dana, Kanada: 3-7 dana, Evropa: 6-10 dana

 

6. Politika ponovnog otpreme

Ponovo ćemo poslati 20% -100% porudžbine prema dogovorenoj cijeni. ako se nesretno zgrabi.

 

7.Servis sa srcem

Mi uistinu hemijski nudimo specijaliziranu logističku uslugu, uključujući izvoznu deklaraciju, carinjenje i svaki detalj prilikom otpreme. To nas čini sposobnim da vam ponudimo uslugu sve na jednom mjestu od narudžbe do proizvoda koji se transportuju do vaše ruke. Zaista hemijski čuva vaš red u našem srcu.


Naša fabrika


factory 1


Pakiranje i isporuka


packing and shipping
Hot Tags: setipiprant protiv gubitka praha, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like