Avanafil prah za poboljšanje seksa

Avanafil je proizvod koji se koristi za poboljšanje seksa kod muškaraca. Nudimo steroide u prahu, naftu steroidne finoze, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode.

Detalji o proizvodu

steroid store

Avanafil sirovi prah za poboljšanje seksa kod muškaraca

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Ime proizvoda: Avanafil

Trgovački naziv: Stendra

CAS: 330784-47-9

Molekularna formula: C23H26ClN7O3

Molekularna težina: 483,95

Topivost: slabo rastvorljiv u etanolu, praktično nerastvorljiv u vodi i rastvorljiv u 0.1 mol / L hlorovodoničnoj kiselini.

Standardne tablete: 50 mg, 100 mg ili 200 mg

Izgled: bijeli kristalni prah

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suvom mestu, podalje od direktne toplote i svetlosti.


Opis: \ t


Avanafil je PDE5 inhibitor odobren za erektilnu disfunkciju od strane FDA i EMA, djeluje inhibirajući specifični fosfodiesterazni tip 5 koji se nalazi u različitim tjelesnim tkivima, ali prvenstveno u penisu corpus cavernosum i retini. još tri ED lijeka koja se trenutno nalaze na tržištu:. Svi ovi lijekovi ciljaju na enzim koji se zove PDE5, a čini se da avanafil inhibira ovaj enzim selektivnije nego drugi. Brzo se apsorbuje, postižući maksimalnu koncentraciju za oko 30-45 minuta. Oko dve trećine učesnika je bilo u mogućnosti da se uključi u seksualnu aktivnost u roku od 15 minuta.


Aplikacija Avanafila:


Avanafil dolazi kao tableta za uzimanje usta. Obično se uzima sa ili bez hrane po potrebi, oko 30 minuta prije seksualne aktivnosti. Ne uzimajte avanafil češće nego jednom u 24 sata. Pažljivo pratite uputstva na nalepnici na recept i zamolite svog lekara ili farmaceuta da objasni bilo koji deo koji ne razumete. Uzmite avanafil tačno prema uputama. Ne uzimajte više ili manje od toga ili ga uzimajte češće nego što vam je propisao Vaš lekar.Kako djeluje Avanafil?


Erekcija penisa uzrokovana je punjenjem penisa krvlju. Punjenje se dešava zato što se krvne žile koje dovode krv u penis povećavaju u veličini i isporučuju više krvi u penis, a istovremeno se krvne žile koje uzimaju krv iz penisa smanjuju u veličini i uklanjaju manje krvi iz penisa. . Seksualna stimulacija koja dovodi do erekcije uzrokuje proizvodnju i oslobađanje dušičnog oksida u penisu. Azotni oksid uzrokuje enzim, gvanilat ciklazu, za proizvodnju cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). To je cGMP koji je prvenstveno odgovoran za povećanje i smanjenje veličine krvnih sudova koji nose krv do i od penisa, i uzrokuje erekciju. Kada cGMP uništi drugi enzim, fosfodiesteraza-5, krvni sudovi se vraćaju u svoju normalnu veličinu, krv izlazi iz penisa, a erekcija završava. Avanafil sprečava fosfodiesterazu-5 da uništi cGMP tako da cGMP ostaje duže. Postojanost cGMP-a dovodi do produženog začepljenja penisa krvlju. Avanafil je odobren od strane FDA u aprilu 2012. godine.


Kako uzeti Avanafil: \ t


Uzmite avanafil tačno onako kako vam je rekao Vaš doktor. Namera je da se uzima pre seksualne aktivnosti - NIJE za kontinuiranu svakodnevnu upotrebu. Trebate uzeti jednu tabletu oko 15-30 minuta prije nego planirate seks. Možete uzeti tabletu prije ili poslije jela, ali ako ste upravo jeli obrok, može potrajati dulje da bi on radio.


Postoje tri jačine tableta avanafila: 50 mg, 100 mg i 200 mg. Vrlo je vjerovatno da ćete dobiti tabletu jačine od 100 mg za početak, ali to se može naknadno promijeniti ovisno o tome kako reagirate. Svaki put kada dobijete recept, provjerite da li sadrži jačinu tablete koju očekujete.

Ne uzimajte više od jedne doze avanafila u bilo kom 24-časovnom periodu.


Avanafil Doziranje:


Početna doza: 100 mg peroralno po potrebi približno 30 minuta prije seksualne aktivnosti.

Održavajuća doza: 50 do 200 mg peroralno po potrebi 30 minuta prije seksualne aktivnosti.

Maksimalna doza: 200 mg oralno jednom dnevno


Možda želite da znate Prvo:


1. Dostupan: steroidni prah, poluproizvodno ulje, sarms, peptidi, sredstva za ublažavanje boli itd. I sve vrste mašina za obradu steroida.

2. Parcela: Dizajnirana Discreet pakiranje prema različitim zemljama i količini.

3. Pass Custom Rate: više od 99%.

4. Reship politika: mi reship jednom besplatno (bez ograničenja zemlje) ako je parcela biti oduzeta. Pls contatc whatsapp +8618872220826.

5. Metode isporuke: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Kina / Hongkong / Singapur / Švedska / Holandija Pošta. Sve sa kodom za praćenje. Uobičajeno vrijeme isporuke je 4-7 radnih dana.

6.Delivery Time: US: 3-5 dana, UK: 4-7 dana, Kanada: 3-7 dana, Europa: 6-10 danaPakiranje i usluge:


1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.

2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.

3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena. Jedinstveni načini za slanje 10grama do 25 kilograma praha (ili 100ml do 30 litara tečnosti) u jednom trenutku do vašeg odredišta.

4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Ažurirani kôd za praćenje će biti obezbeđen svaki drugi dan samo zato što možete držati dlan vašeg paketa.

5. Savršena usluga nakon prodaje: Sva pitanja ili problemi su se pojavili nakon prijema proizvoda.Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com

Hot Tags: avanafil prah za seks poboljšanje, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like