Дапокетине Хидроцхлориде Рав Повдер

Преурањена ејакулација (ПЕ) је најчешћа мушка сексуална дисфункција. За све потребе контактирајте: Вхатсапп: +8613378646535 емаилс: елевен11@цхембј.цом

Detalji o proizvodu


Фармацеутски Дапокетине Хидроцхлориде за мушку полну заштиту

Контакт је потребан:

вхатсапп: +8613378646535

емаилс: елевен11@цхембј.цом


Назив производа: Дапокетине Хидроцхлориде

Синоними: д-Дапоксетин; ДЛ-Дапоксетин

ЦАС: 129938-20-1, 119356-77-3

МФ: Ц21Х23НО. ХЦл

МВ: 341,88

Чистоћа: 99% мин

Употреба: Третирати мушку прерану ејакулацију и еректилну дисфункцију.

Паковање: У складу са захтевима купца за паковање.

Карактер: Бијели до сиво бијели Цирсталлине Чврсти, без мириса, благог слатког окуса.


Опис производа:


Дапоксетин хидрохлорид је орални лек за лечење ЕД, који се користи у лечењу еректилне дисфункције и преране ејакулације, оштећења еректилне функције и преране ејакулације има веома значајна побољшања. Постоји преко 1500 докумената који доказују да је узрокована импотенција преурањене ејакулације узрокована различитим узроцима, знао је да је стопа успешности изнад 80%, и да је показао своје поуздано лековито дејство, кроз употребу више од 20 милиона људи широм света, доказао своју дугорочну стабилност, безбедност рада од 25 до 60 минута која се поклапа са временом потребним за предигру, знала је колико је времена потребно да се прилагоди у највећој концентрацији дроге, помогне мужу и жени задовољавајући сексуални живот.

У почетку, хидрохлорид се даје као таблета од 30 мг један до три сата пре сексуалног односа. Лекар који га преписује може повећати дозу на 60 мг, у зависности од одговора и толеранције.


Апликација:


Третирајте мушку прерану ејакулацију и еректилну дисфункцију.

Због недостатка специфичног одобрења за лечење ПЕ у САД и неким другим земљама, други ССРИ, као што су флуоксетин, пароксетин, сертралин, флувоксамин и циталопрам, коришћени су као лекови за лечење ПЕ. Валдингерова мета анализа показује да употреба ових конвенционалних антидепресива повећава ИЕЛТ са две на девет пута изнад основне линије у поређењу са три до осам пута када се користи. Међутим, ови се ССРИ морају узимати свакодневно како би се постигла значајна ефикасност, а дуги полуживот повећава ризик од акумулације лека и као посљедицу има повећане штетне ефекте као што је смањење сексуалног либида и изазивање еректилне дисфункције. С друге стране, ССРИ је брзог дејства. Брзо се апсорбује и уклања из организма у року од неколико сати. Ова повољна фармакокинетика минимизира ризик од акумулације лека у телу и тиме смањује споредне ефекте.


Употреба:


Дапокетине Хидроцхлориде је орални лек за лечење ЕД, који се користи у лечењу еректилне дисфункције и преране ејакулације, оштећења еректилне функције и преране ејакулације има веома значајна побољшања. Постоји преко 1500 докумената који доказују да је узрокована импотенција преурањене ејакулације узрокована различитим узроцима, знао је да је стопа успешности изнад 80%, и да је показао своје поуздано лековито дејство, кроз употребу више од 20 милиона људи широм света, доказао своју дугорочну стабилност, безбедност рада од 25 до 60 минута да се поклапа са временом потребним за предигру, знао је време прилагођавања у време највеће концентрације лека, помаже мужу и жени задовољавајући сексуални живот.


У почетку, хидрохлорид се даје као таблета од 30 мг један до три сата пре сексуалног односа. Лекар који га преписује може повећати дозу на 60 мг, у зависности од одговора и толеранције. Таблету треба узимати са водом и може се узимати са или без хране, јер апсорпција није под утицајем хране.


Дапокетине хидроцхлориде Дозирање:


За превремену ејакулацију и еректилну дисфункцију (Одрасли):

Препоручена доза одраслих особа Дапокетине хидроцхлориде је 30 - 60 мг / дан. Максимална доза не треба да прелази 100 мг / дан. Узмите Дапокетине хидроцхлориде најмање два сата пре сексуалног односа како бисте постигли максималне бенефиције третмана.


Како наручити:


1. Наведите које су ваше потребе (који производ, количина)

2. Потпуна исплата ће бити извршена када се договоримо о свим детаљима.

3. Парцела ће бити испоручена након пријема плаћања.

4. Информације о пакету ће бити понуђене (Фото, број за праћење)

5. Коначно ћете добити пакет за 3 до 7 дана.


Наша предност:


1. Добра квалитета. Сви производи се производе под ГМП условима у складу са стандардном операцијом

2.Дисцреет методе паковања.За вашу сигурност и осигурање доставе сви производи ће бити запакирани на дискретан начин како би се спријечиле било какве сумње;

3.99.99% царинске стопе. Имамо богато искуство у достави парцеле широм света.

4.Ињецтабле стероид.Понудимо топљење праха у течни сервис.И брод течност у посебним боцама.


Зашто ми:


1, Висок квалитет под строгим КЦ / КА системом са ГМП фабричком ценом

2, Брза и сигурна испорука са сигурном и дискретном пошиљком

3, Пружајући комплетне услуге уз нашу интеграцију ресурса, тако можемо створити више конкурентних предности за вас!


Ако имате било какав нови упит, слободно нас контактирајте!


Контакт је потребан:

вхатсапп: +8613378646535

емаилс: елевен11@цхембј.цом


Hot Tags: дапокетине хидроцхлориде сирови прах, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја

Istraga

You Might Also Like