Yohimbine HCl prah

Yohimbine Hydrochloride stimuliše afrodizijačke efekte. Prodaje se kao lijek na recept u čistom obliku za liječenje seksualne disfunkcije.

Detalji o proizvodu

Ekstrakt biljke Yohimbine HCl bijeli prah za seksualne proteinske dodatkeYohimbine HCl Brzi detalji


Yohimbine Hydrochloride povećava seksualni nagon muškaraca i čak se koristi za liječenje poremećaja hipoaktivne seksualne želje (pod aktivnim libidom) kod žena.


ime proizvoda Yohimbine HCl
Alias Yohimbine hydrochloride
CAS 65-19-0
MOLEKULARNA FORMULA C21H26N2O3.ClH
MOLEKULARNA TEŽINA 390.904
PURITY ≥99% \ t
Tačka topljenja 285-290ºC
FIZIČKO STANJE Beli prah
Upotreba muški seksualni enchancer
Skladištenje Čuvati na hladnom i suvom mestu i držati dalje od direktnog sunčevog zračenja
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Yohimbine HCl opis


Yohimbine je hemikalija koja se može izolovati od kore Pausinystalia yohimbe stabla, visokog zimzelena pronađenog u Africi.

Yohimbine hydrochloride je standardizovana verzija ovog biljnog ekstrakta koji se često konzumira kao dodatak ishrani kako bi se tretirali različiti uslovi.

Široko se koristi kao dodatak ishrani za libido i gubitak težine.


Primjena Yohimbine HCl


Čini se da je najizraženiji seksualni efekat Yohimbine Hydrochloride u tretmanu erektilne disfunkcije kod muškaraca i pokazao se da čak povećava obim penisa (širinu muškog penisa). Kroz svoj efekat na manje opuštanje kavernoznog korpusa, vazodilatacija uzrokuje eksponencijalno povećanje protoka krvi u penis. Za postizanje ovih rezultata potrebno je neprekidno korištenje Yohimbine hidroklorida, jer se to ne može postići povremenim ili jednokratnim korištenjem.


Jedna od najboljih prednosti Yohimbine HCl je njen potencijal za održavanje zdrave težine. U jednoj studiji, dvadeset fudbalera dobilo je Yohimbine, a još dvadeset je dobilo placebo. Johimbinska grupa je imala znatno manju masnu masu na kraju tri sedmice. Nije uticalo na mišićnu masu ili atletske performanse i nijedan od učesnika nije primetio nikakve neželjene efekte.


U drugoj studiji, dvadeset gojaznih žena je podvrgnuto tritedeljnom kliničkom ispitivanju kako bi testiralo efekte Yohimbina na težinu. Svi su jeli niskoenergetsku dijetu (1000 kcal / dan) za period suđenja. Pola žena je dobilo placebo, a druga polovina je davana Yohimbine HCl četiri puta dnevno. Johimbinska grupa imala je značajno bolje smanjenje težine na kraju ispitivanja. Činilo se da johimbin takođe promoviše zdrav sistem simpatike. Opet, nijedna žena nije prijavila nikakve neželjene efekte tokom suđenja.


Recept:


1g yohimbine hcl.
1ml BA kao anestetik, ali i čini bacstat.
9ml etilnog alkohola.
90ml destilovane vode.
Neka se rastopi u BA i EA 10 minuta, a zatim doda voda koja će izgledati mutno nakon dodavanja vode, ali to nije važno jer će izgledati isto nakon što prođe kroz filter za šprice od 0,22.

Informacije o doziranju

Doza ovog leka će biti različita za različite pacijente. Pridržavajte se uputstva vašeg lekara ili uputstva na etiketi. Sljedeće informacije uključuju samo prosječne doze ovog lijeka. Ako je vaša doza različita, nemojte je mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.


Količina lijeka koju uzimate ovisi o snazi lijeka. Takođe, broj doza koje uzimate svakog dana, vreme koje je dozvoljeno između doza i dužina vremena uzimanja leka zavise od medicinskog problema za koji koristite lek.


Kako dozirati Yohimbine HCl : \ t

Prvo, Yohimbine HCl ne smije se uzimati s hranom ili vitaminskim dodatcima bilo koje vrste. Mora se uzeti sama na prazan želudac između obroka ili u stanju gladovanja kada se ujutro prvi put probudite. Takođe je najbolje da se doziranje raspodeli tokom dana jer to pomaže i sa efektima suzbijanja apetita koji će vam pomoći da maksimalno povećate gubitak težine kada ga uzimate.

Minimalno doziranje je postavljeno na 5 mg dnevno, pri čemu se 2,5 mg uzima 2 puta dnevno na prazan želudac između obroka kao što je gore opisano. Sačekajte najmanje 20-30 minuta dok ne pojedete nakon primene.


Maksimalni rezultati: Da bi se postigao maksimalni efekat prilikom uzimanja ovog dodatka, treba ispuniti sledeće smernice za doziranje.

Doziranje 0,2 mg / kg tjelesne težine uspješno je korišteno za povećanje sagorijevanja masti bez značajnih implikacija na kardiovaskularne parametre kao što su broj otkucaja srca i krvni tlak. Ovo rezultira dozom od 14 mg za 150 lb osobe, 18 mg za 200 lb osobe, i 22 mg za 250 lb osobe.


Yohimbine HCl rawSrodni proizvodi


MALE ENHANCEMETN
Cialis (tadalafil) CAS: 171596-29-5
Sildenafil citrate CAS: 171599-83-0
Sildenafil Mesilat (Sildenafil) \ t CAS: 139755-83-2
Sildenafil (Viagra) \ t CAS: 139755-83-2
vardenafil (Levitra) \ t CAS: 224785-91-5
Avanafil CAS: 330784-47-9
Acetildenafil (Hongdenafil) \ t CAS: 831217-01-7
Dutasteride CAS: 164656-23-9
Finasterid CAS: 98319-26-7
Yohimbine HCl CAS: 65-19-0


Naše 3 garancije


1 Visok kvalitet uz konkurentnu cijenu garancije:
1) Standard: Standard preduzeća
2) Sve čistoće ≥98%
3) Mi smo proizvođač i možemo pružiti proizvode visoke kvalitete s tvorničkom cijenom.

2 Garancija za brzu i sigurnu isporuku:
1) Parcela se može poslati u roku od 14 sati nakon uplate. Dostupan je broj za praćenje
2) Sigurna i diskretna pošiljka. Različiti načini transporta po vašem izboru.
3) Carinska stopa prolaznosti ≥99%
4) Imamo vlastiti agent / remailer / distributer koji nam može pomoći da isporučimo naše proizvode vrlo brzo i sigurno, a mi imamo zalihu za prijenos.

3 garancija nakon prodaje:
1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo čine da se klijenti osjećaju ugodno, adekvatna zaliha i brza dostava ispunjavaju njihovu želju.
2) povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će biti cijenjene, ispunjavanje zahtjeva kupaca je naša odgovornost.
3) Fotografije parcele i brojevi za praćenje će vam biti poslani kada se pripremi. Bilo koje od vaših pitanja bi bilo riješeno što je prije moguće.

 

FAQ


1. Koje usluge nudite?
Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, gotovih proizvoda, OEM usluga.
Možemo vam pomoći sa formulacijama, mješavinama i prilagođenim pakiranjem. MOVERS je vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.

2. KADA ĆE MOJA NARUDŽBA BROD?
Proizvodi na lageru obično se isporučuju u roku od 24-48 sati nakon što je vaša narudžba primljena i obrađena. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.

3. Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?
Primamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.

4. Da li identitet testirate svoje proizvode?
Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.


Yohimbine HCl powder

Hot Tags: yohimbine hcl prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like