Beta Arbutin Powder

Arbutin se nalazi u dva oblika - alfa arbutin i beta arbutin. Alfa arbutin je čista, vodorastvorna forma arbutina i smatra se stabilnijom i efikasnijom u odnosu na beta oblik. Primarni izvor alfa arbutina je grm lišća. Ova supstanca je pokazala da ima dobre efekte na sve tipove kože i tonove kože. Svako treba kontaktirati: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store

Kontaktirajte sve potrebe:

Whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: beta arbutin

Sadržaj: Beta arbutin

Specifikacija: 99% Min

CAS br.497-76-7

Grade: Kozmetika

Metoda ispitivanja: HPLC

Izgled: Bijeli prah

Minimalna količina: 1 kilogram

Isporuka: U roku od 3-5 dana


Opis: \ t


Prirodni medvjedasti prah arbutin je aktivna supstanca nastala od prirodne biljke koja može izbijeliti i posvijetliti kožu. Puder medvjeda se može brzo infiltrirati u kožu bez utjecaja na koncentraciju stanica i učinkovito spriječiti aktivnost tirozinaze u koži i formiranje melanina. Kombinacijom arbutina sa tirozinazom, ubrzava se raspadanje i drenaža melanina, može se prouzrokovati pljusak i flek, a ne izazvati nuspojave. Praškasti medvjed beta arbutin je jedan od najsigurnijih i najefikasnijih materijala za izbjeljivanje koji su trenutno popularni. Beta arbutin je i najkonkurentnija aktivnost izbjeljivanja.


Funkcija:


Arbutin može zaštititi kožu od oštećenja od slobodnih radikala. Arbutin je sredstvo za izbjeljivanje kože koje je veoma popularno u Japanu i azijskim zemljama za de-pigmentaciju kože, Arbutin inhibira stvaranje melaninskog pigmenta inhibiranjem aktivnosti tirozinaze.

2. Arbutin je prirodno sredstvo za izbjeljivanje s dvostrukim djelovanjem. To je novi tip de-pigmentacije kože i sredstava za izbjeljivanje.

3. Arbutin koji se koristi u kozmetičkoj industriji:

4. Arbutin štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, Arbutin je sredstvo za izbjeljivanje kože koje je vrlo popularno u Japanu i azijskim zemljama za de-pigmentaciju kože, Arbutin inhibira stvaranje melaninskog pigmenta inhibiranjem aktivnosti tirozinaze.

5. Arbutin u medicinskoj upotrebi: Arbutin je još u 18. stoljeću prvi put korišten u medicinskim područjima kao protuupalno i antibakterijsko sredstvo.


6. Arbutin je korišćen posebno za cistitis, uretritis i pijelitis. Ove upotrebe i danas, dok prirodna medicina koristi samo prirodne sastojke za liječenje svake bolesti.


Radni mehanizam:


Hiperpigmentacija u epidermisu uzrokovana je prekomjernom sintezom melanina zbog UV zračenja, rane ili stresa. Tirozinaza je jedan od ključnih enzima uključenih u sintezu melanina. Enzim katalizira prva dva koraka u sintezi melanina: hidroksilaciju tirozina u DOPA i oksidaciju DOPA u dopakvinon. Arbutin ima direktnu inhibitornu funkciju protiv tirozinaze, što dovodi do prevencije formiranja melanina i efekta izbjeljivanja na koži.


Aplikacija:


1. Kozmetička industrija:


Alfa Arbutin štiti kožu od oštećenja od slobodnih radikala. Alpha Arbutin je sredstvo za izbjeljivanje kože koje je vrlo popularno u Japanu i azijskim zemljama za de-pigmentaciju kože, Alpha Arbutin inhibira stvaranje melaninskog pigmenta inhibiranjem aktivnosti tirozinaze. Alpha Arbutin je veoma siguran kožni agens za spoljašnju upotrebu koji nema toksičnost, stimulaciju, neugodan miris ili neželjene efekte kao što je Hydroqinone. Inkapsulacija alfa arbutina čini sistem za isporuku koji potencijalizuje efekat na vreme.


2. Medicinska industrija:


Još u 18. veku, Alpha Arbutin je prvi put korišćen u medicinskim oblastima kao antiinflamatorno i antibakterijsko sredstvo. Alfa Arbutin je korišćen naročito kod cistitisa, uretritisa i pijelitisa. Ove upotrebe i danas, dok prirodna medicina koristi samo prirodne sastojke za liječenje bilo koje bolesti. Takođe, Alpha Arbutin se može koristiti za suzbijanje virulentnosti bakterijskih patogena i za sprečavanje kontaminacije bakterijama, Alpha Arbutin se koristi i za lečenje alergijske upale kože.Kako naručiti:


1. Navedite koje su vaše potrebe (koji proizvod, količina)

2. Potpuna isplata će biti izvršena kada se dogovorimo o svim detaljima.

3. Parcela će biti isporučena nakon prijema plaćanja.

4. Informacije o paketu će biti ponuđene (Foto, broj za praćenje)

5. Konačno ćete dobiti paket za 3 do 7 dana.


Naša prednost:


1. Dobra kvaliteta. Svi proizvodi se proizvode pod GMP uvjetima u skladu sa standardnom operacijom

2.Discreet metode pakiranja.Za vašu sigurnost i osiguranje dostave svi proizvodi će biti zapakirani na diskretan način kako bi se spriječile bilo kakve sumnje, nijedno ime u vezi sa steroidima neće se pojaviti na paketima.

3.99.99% carinjenje rate.We imaju bogato iskustvo u dostavi parcele u cijelom svijetu.

4.Injectable steroid.Ponudimo topljenje praha u tekući servis.I brod tekućina u posebnim bocama.


Zašto mi:


1, visoke kvalitete pod strogim QC / QA sustav s GMP tvorničkim cijenama

2, Brza i sigurna dostava sa sigurnom i diskretnom pošiljkom

3, Pružajući kompletne usluge uz našu integraciju resursa, tako možemo stvoriti više konkurentnih prednosti za vas!


Ako bilo koji novi upit, slobodno nas kontaktirajte!


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: beta arbutin prah, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja,

Istraga

You Might Also Like