Puder za glutation za njegu kože

Glutation (GSH) je antioksidant u biljkama, životinjama, gljivama i nekim bakterijama i arhejama. Glutation je sposoban da spriječi oštećenja važnih staničnih komponenti uzrokovanih reaktivnim vrstama kiseonika kao što su slobodni radikali, peroksidi, lipidni peroksidi i teški metali. Svako treba kontaktirati: whatsapp; +8613378646535

Detalji o proizvodu

steroid store

Glutation-prah za njegu kože

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Glutathione

CAS: 70-18-8

MF: C20H32N6O12S2

MW: 612.63

EINECS: 200-725-4

Mol Datoteka: 70-18-8.mol

Tačka topljenja: 192-195 ° C (dec.) (Lit.)

Temperatura skladištenja: 2-8 ° C

Rastvorljivost: H2O: 50 mg / mL

Hemijska svojstva: Bijeli kristal. prahŠta je glutation?


Glutation postoji iu redukovanim (GSH) i oksidisanim (GSSG) stanjima. U redukovanom stanju, tiolna grupa cisteina može donirati redukcioni ekvivalent (H ++ e-) drugim molekulima, kao što su reaktivne vrste kiseonika kako bi ih neutralizirala, ili na proteinske cisteine da održe svoje reducirane oblike. Sa doniranjem elektrona, glutation postaje reaktivan i lako reaguje sa drugim reaktivnim glutationom da bi formirao glutation disulfid (GSSG). Takva reakcija je vjerovatno posljedica relativno visoke koncentracije glutationa u stanicama (do 7 mM u jetri).


Generalno, interakcije između GSH i drugih molekula sa višom relativnom elektrofilnošću oštećuju nivoe GSH unutar ćelije. Izuzetak u ovom slučaju uključuje osjetljivost GSH na relativnu koncentraciju elektrofilnog spoja. U visokim koncentracijama, organski molekul Dietil maleat je u potpunosti smanjio nivo GSH u ćelijama. Međutim, u niskim koncentracijama, neznatno smanjenje nivoa staničnog GSH praćeno je dvostrukim povećanjem.


Upotreba:

1. Redukovani glutation je vrsta malog molekularnog peptida, veliki broj peptida u živim organizmima, posebno u ćelijama jetre, štiti membranu jetrenih stanica, promoviše ulogu aktivnosti jetrenih enzima, kao i brojne toksične hemikalije u kombinaciji sa igraju ulogu detoksikacije.Za trovanje drogom, alkoholizam i druge uzroke oštećenja jetre, bolesti kao što su ciroza jetre imaju dobar ljekoviti učinak.


2.With antioksidans, čistač slobodnih radikala, detoksikacija, poboljšati imunitet, protiv starenja, protiv raka, anti zračenja oštećenja, i druge funkcije.


3. Koristi se kao biokemijski reagensi, detoksikacijski lijekovi, uglavnom se koristi za trovanje teških metala, akrilonitrila, fluorida, ugljičnog monoksida i organskih otapala.


Primjena glutationa:


Glutation Anti-aging, antioksidans, održava vitalnost i sjaj kože.

Glutation Izbjeljivanje kože: obuzdavanje melanina

Glutation Poboljšava imunitet: poboljšava imunološke funkcije, efikasno sprečava viruse.

Glutation Zaštitite jetru: prevencija i liječenje bolesti jetre.

Detoksikacija glutationa: lekovi i druge vrste pomoćnih tretmana trovanja, korisni za izlučivanje toksina.

Glutation Prevencija i liječenje očnih bolesti.

Glutatio Pomoćno liječenje dijabetesa.


Benefit:

a.Glutatio je antioksidant koji čisti jetru, brine o slobodnim radikalima i pomaže mozgu. Glutation je siguran za sve, bez obzira na godine.

b.Glutation se smatra najmoćnijim, najsvestranijim i najvažnijim delom antioksidanata u telu.

c) Glutation je dodatak prehrani, a ne droga, stoga ne zahtijeva odobrenje Uprave za hranu i lijekove. Navedena je na listi sigurnih dodataka prehrani u SAD-u.

d.Glutation je efikasan u pomaganju kod osvetljavanja kože ako ga uzimate u većoj dozi. Najpoželjnija doza glutationa je 500-1000 mg dnevno. Takođe je preporučljivo da Vitamin C (500-1,000mg) uzmete da biste maksimalno povećali svoj efekat osvetljenja. Tretman za izbjeljivanje kože je jedan od najtraženijih postupaka koji zahtijevaju dobar klinički rezultat. To je naporan proces i mnogi od nas čak mogu ići na najjeftiniji način da postignu najbolji efekat izbjeljivanja kože. IV Glutation nikada nije daleko dostignuta opcija za nas!

Zbog svojih ogromnih detoksikacijskih sposobnosti, gluathion je odličan tretman za akne, ekceme, psorijazu i svaku bolest kože.Možda želite da znate Prvo:

1. Dostupan: steroidni prah, poluproizvodno ulje, sarms, peptidi, sredstva za ublažavanje boli itd. I sve vrste mašina za obradu steroida.

2. Parcela: Dizajnirana Discreet pakiranje prema različitim zemljama i količini.

3. Pass Custom Rate: više od 99%.

4. Reship politika: mi reship jednom besplatno (bez ograničenja zemlje) ako je parcela biti oduzeta. Pls contatc whatsapp +133878646535.

5. Metode isporuke: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Kina / Hongkong / Singapur / Švedska / Holandija Pošta. Sve sa kodom za praćenje. Uobičajeno vrijeme isporuke je 4-7 radnih dana.

6.Delivery Time: US: 3-5 dana, UK: 4-7 dana, Kanada: 3-7 dana, Europa: 6-10 dana


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: glutation prah za njegu kože, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like