Tranexamic Acid CAS.701-54-2

Traneksamska kiselina (TXA) je lijek koji se koristi za liječenje ili prevenciju prekomjernog gubitka krvi zbog velike traume, poslijeporođajnog krvarenja, operacije, uklanjanja zuba, krvarenja iz nosa i teške menstruacije. Uzima se ili usta ili injekcija u venu.

Detalji o proizvodu

Amstat / Tranexamic acid za njegu kože

Traneksamska kiselina (TXA) je lijek koji se koristi za liječenje ili prevenciju prekomjernog gubitka krvi zbog velike traume, poslijeporođajnog krvarenja, operacije, uklanjanja zuba, krvarenja iz nosa i teške menstruacije. chembj.com


Naziv proizvoda: Amstat / Tranexamic acid

Original: China

CAS1197-18-8EINECS212-818-4

Molekularna formula: C8H15NO2

Molekularna težina: 157.21

Vrijeme isporuke: u roku od 24 sata po primitku uplate

DeliveryFast i sigurna dostava EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

Čistoća: 99%

Paket: Diskretan i skriveni paket prema specifičnim zahtjevima

Izgled: Bijeli prah

Certifikacija: GMP, ISO 9001, KOSHER

Upotreba: Hemostatični efekat; (za farmaceutsku i kozmetičku upotrebu).


Opis: \ t

Traneksamska kiselina (TXA) je lijek koji se koristi za liječenje ili prevenciju prekomjernog gubitka krvi zbog velike traume, poslijeporođajnog krvarenja, operacije, uklanjanja zuba, krvarenja iz nosa i teške menstruacije. Uzima se ili usta ili injekcija u venu.


Tranexamic acid powder


Upotreba:

Ovaj lek se koristi za lečenje jakog krvarenja tokom menstruacije. Traneksamska kiselina deluje usporavanjem razgradnje krvnih ugrušaka, što pomaže u sprečavanju produženog krvarenja. Spada u klasu lekova poznatih kao antifibrinolitik.


Traneksamska kiselina nije hormon. Ne tretira druge menstrualne ili predmenstrualne simptome. To ne prekida vaš period. To nije oblik kontrole rađanja i ne štiti od spolno prenosivih bolesti.


Proizvodi Aplikacije:

1. Hemostatični, značajan efekat na traumatsko krvarenje, preoperativni profilaktički lekovi mogu smanjiti operativno krvarenje.


2. Kemijska struktura traneksaminske kiseline i lizina, kompetitivna inhibicija plazminogena do adsorpcije fibrina, kako bi se spriječila njihova aktivacija, zaštita proteina proteina nije razgrađena enzimom i otopljena, u konačnici postiže učinak hemostaze.


3. Sve se primenjuje u lečenju akutne ili hronične, lokalizovane ili sistemske primarne hiperfunkcije fibrinolize uzrokovane krvarenjem, kao što je opstetrijsko krvarenje, bubrežno krvarenje, hipertrofija prostate, krvarenje hemofilije, plućna tuberkulozna hemoptiza, krvarenje u stomaku, jetra, pluća , slezena i drugi organi krvarenja nakon operacije


4. Klinički efekat traneksaminske kiseline na ujeda insekata, ekcema i dermatitisa, jednostavna purpura, hronična urtikarija, umjetna seksualna urtikarija, osip i efekt trovanja lijekovima, također imaju određene učinke na eritrodermu, sklerodermu, SLE, multiformni eritrom, herpes zoster i alopeciju areata, lekovito dejstvo naslednog angioedema je takođe dobro.


Funkcije

1 Trauma

2 Operacija srca

3 Traneksamična kiselina se obično koristi u kardiokirurškoj operaciji, sa i bez kardiopulmonalne premosnice. On zamenjuje aprotinin.

4 Ortopedska hirurgija

Menstrualno krvarenje

5 Stomatologija

6 Kod hemofilije

Traneksamska kiselina je također korisna u liječenju krvarenja kao druga linija liječenja nakon faktora VIII kod pacijenata (npr. Ekstrakcija zuba).

7 Efekat izbeljivanja

Godinama su kliničke studije pokazale da traneksamska kiselina može efikasno i brzo razrijediti mjesto, što pomaže da se pokaže savršena bijela i svijetla koža. Učinak traneksaminske kiseline na uklanjanje mrlja je oko 50 puta veći od vitamina C, a 10 puta u odnosu na AHA. Granica koncentracije je 2% -3%, au kozmetici oko 0,5%.


Naša prednost

Kvalitet

Naša kompanija je profesionalna proizvodnja hormonskih steroida i peptida već 12 godina,

Svi naši proizvodi moraju biti testirani u profesionalnoj laboratoriji prije prodaje, moraju zadovoljiti standard kvalitete unutar tvrtke. Stvarna čistoća je više od 99%. i imamo vrlo dobre povratne informacije od naših kupaca, možete nam vjerovati


Paket

Koristićemo različita pakovanja sa različitim proizvodima za različite zemlje, kao što su paketi za hranu.


Dostava

Paket će biti isporučen sa 3 dana nakon uplate. Možemo ga poslati preko HKEMS-a, EUB-a, DHL-a, UPS-a, TNT.FedEx-a ili na neki drugi način. Imamo profesionalnu i stabilnu logistiku, odlučili smo izabrati koji kurir zavisi od različitih zemalja. Da biste pronašli najbolji način za isporuku robe za vas .. Ako je roba izgubljena ili nije primljena iz drugih razloga, kontaktirajte me odmah. Daćemo vam dogovoriti ponovno slanje


Clearance

Naša stopa ispuštanja je vrlo visoka, posebno za Brazil, Australiju, Kanadu. Meksiko, Čile i druge zemlje, imamo posebnu ambalažu za bolje čišćenje


Tranexamic


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: tranexamic acid cas.701-54-2, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like