Cetilistat CAS.282526-98-1

Cetilistat CAS.282526-98-1

Cetilistat je inhibitor lipaze koji je otkrio Alizyme Therapeutics Limited iz Velike Britanije. Norgine je sva prava na proizvod od Alizyme kupila u oktobru 2009. godine. Takeda je 2003. godine stekao prava na razvoj i komercijalizaciju za Japan.

Detalji o proizvodu

Prašak za mršavljenje Cetilistat CAS 282526-98-1 Za plamenik

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: Cetilistat, ATL-962, Cetilistat, Cetislim


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Cetilistat je inhibitor lipaze koji je otkrio Alizyme Therapeutics Limited iz Velike Britanije. Norgine je sva prava na proizvod od Alizyme kupila u oktobru 2009. godine. Takeda je 2003. godine stekao prava na razvoj i komercijalizaciju za Japan. 20. septembra 2013. godine, japansko Ministarstvo zdravlja, rada i socijalne zaštite odobrilo je Novu aplikaciju za lekove (NDA) tableta Cetilistat 120 mg) za lečenje gojaznosti sa komplikacijama, koja je prva terapija koja kontroliše apsorpciju lipida odobrenu u Japanu za lečenje gojaznosti sa komplikacijama.

Aplikacija:
Cetilistat je lek dizajniran za lečenje gojaznosti.
Cetilistat djeluje na isti način kao i stariji lijek orlistat inhibiranjem lipaze pankreasa, enzima koji razgrađuje trigliceride u crijevima. Bez ovog enzima, trigliceridi iz ishrane se sprečavaju da se hidrolizuju u slobodne masne kiseline koje se mogu apsorbirati i izlučuju se neprobavljene.


2.Specifications: \ t

Cetilistat Naziv proizvoda; Cetilistat
Cetilistat Drugo ime; Cetislim
Cetilistat CAS; 282526-98-1
Cetilistat MF; C25H39NO3
Cetilistat MW; 401.58
Cetilistat analiza: 99%
Cetilistat Izgled: Bijeli kristalni prah
Cetilistat Upotreba: Prah za gubitak težine


3.Aplikacije: \ t

1. Cetilistat je droga za gubitak težine koja se koristi u kombinaciji sa niskokaloričnom dijetom. Deluje tako što blokira značajnu količinu masti da se digestira i apsorbuje u organizam.


2. Ovaj lijek je klasificiran kao inhibitor lipaze i djeluje direktno na probavni sustav gdje blokira djelovanje lipolitičkog enzima zvanog lipaza. Ove lipaze su ono što telo koristi za varenje masti.


3. Međutim, kada se ovaj lijek primjenjuje uz obrok, on se veže za lipaze, čime ih sprečava da razbiju masnoću. Masti koje se ne hidrolizuju umesto toga se izlučuju u izmet, što dovodi do povećanog izlučivanja fekalne masti i smanjenja apsorpcije masti.


4. Kada se koristi zajedno sa smanjenom kalorijskom ishranom, ona može pomoći da se poboljša gubitak težine i olakšava pacijentima sa prekomernom težinom da se vrate u formu, čime se povećavaju šanse za uspešan gubitak težine.


4.Podaci o detaljima

ime proizvoda

Cetilistat

Alias

ATL-962, Cetilistat, Cetislim

CAS

282526-98-1

MF

C25H39NO3

MW

401.58

Čistoća

99% \ t

Grade

Pharmaceutical Grade

Izgled

bijeli kristalni prah

Brand Nmae

HKYC

Standard

USP

Rok trajanja

2 godine

Stradge

Čuvati na ventiliranom, suvom i hladnom mjestu

Stock

Mass Stock

Metode pakiranja

dizajnirana prikrivena pakiranja načina, 100% proći carinske garancije

Vrijeme dostave

u roku od 18 sati nakon potvrde plaćanja

Plaćanje

T / T, Western Union, Money Gram

Upotreba

Cetilistat je inhibitor lipaze. Koristi se za smanjenje količine masti koja se apsorbuje iz prehrane osobe i dijabetesa tipa II, što dovodi do gubitka težine


Cetilistat Applications

Cetilistat


5.Proizvodna kvalifikacija

Cetilistat je droga za gubitak težine koja se koristi u kombinaciji sa niskokaloričnom dijetom. Deluje tako što blokira značajnu količinu masti da se digestira i apsorbuje u organizam. Ovaj lijek je klasificiran kao inhibitor lipaze i djeluje direktno na probavni sustav gdje blokira djelovanje lipolitičkog enzima zvanog lipaza. Ove lipaze su ono što telo koristi za varenje masti.


Cetilistat je lek dizajniran za lečenje gojaznosti. Deluje na isti način kao i stariji orlistat (Xenical) inhibiranjem lipaze pankreasa, enzima koji razbija trigliceride u crevima. Bez ovog enzima, trigliceridi iz ishrane se sprečavaju da se hidrolizuju u slobodne masne kiseline koje se mogu apsorbirati i izlučuju se neprobavljene.

U ispitivanjima kod ljudi, pokazalo se da cetilistat daje sličan gubitak težine orlistatu, ali ima i slične nuspojave kao što su masna, labava stolica, fekalna inkontinencija, učestali utroba i plućnost. Vitamini topljivi u mastima i drugi hranljivi sastojci rastvorljivi u mastima, mogu biti inhibirani, što zahtijeva da se koriste vitaminski dodaci kako bi se izbjegli nedostaci.


6.D elivery, dostava i posluživanje

1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.
2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena. Jedinstveni načini za slanje 10grama do 25 kilograma praha (ili 100ml do 30 litara tečnosti) u jednom trenutku do vašeg odredišta.
4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Ažurirani kôd za praćenje će biti obezbeđen svaki drugi dan samo zato što možete držati dlan vašeg paketa.
5. Savršena usluga nakon prodaje: Sva pitanja ili problemi su se pojavili nakon prijema proizvoda.


FAQ

Kakvi su uvjeti plaćanja

Dobro nam je poznata T / T, Weston jedinica, gram gram.


Možete li dati besplatne uzorke

Da, možete dobiti uzorke za testiranje, čak i vrlo male količine, možemo pripremiti za vas.


Koliko brzo će roba biti poslata

Za uzorke, ona će biti poslana u roku od 2-3 dana, za rasute robe, obično traje tjedan dana nakon potvrde narudžbe.


Što je pošiljka

Morem, avionom, ekspresom


Kako je paket

Kao što klijent traži.


Šta je utovarni port

Obično je Kina glavna luka, kao što je dalian,, Qingdao ili Tianjing, itd.


Kako se možemo pobrinuti za uslugu nakon prodaje

Možete nas kontaktirati putem e-maila, skype-a, telefona itd. Bilo kakvih problema koje možete kontaktirati u bilo koje vrijeme.

Hot Tags: cetilistat cas.282526-98-1, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like