Cetilistat prašak za mršavljenje

Cetilistat je lijek dizajniran za liječenje gojaznosti. U ispitivanjima na ljudima, cetilistat je pokazao da proizvodi sličan gubitak težine orlistatu, ali je također proizveo slične nuspojave kao što su masna, labava stolica, fekalna inkontinencija, česta kretanja crijeva i nadutost.

Detalji o proizvodu

steroid store

Cetilistatni sirovi prah za gubitak težine / gubitak masti

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Cetilistat

Drugo ime: ATL-962

CAS: 282526-98-1

Čistoća: ≥ 99% pomoću HPLC

Cetilistat MF: C25H39NO3

MW: 401.58

Formulacija: Bijeli prah

Pakiranje: 1kg / vreća ili kao zahtjev

Čuvanje: Držati Cetilistat na hladnom, suvom i provetrenom mestu

Garantujemo kvalitetne proizvode. 100% se vraća ako pošiljka nije isporučena ili lošeg kvaliteta.

Upotreba: Droga za mršavljenje


Cetilistat Opis: \ t


Cetislim koji sadrži aktivni sastojak cetilistat se smatra vrstom inhibitora lipaze. Lijek djeluje tako što blokira metabolizaciju masti u hrani, tako da je ne probavite, a neprobavljena masnoća će proći kroz tijelo u pokretu crijeva. Kapsule treba koristiti zajedno s niskokaloričnom dijetom s niskim udjelom masti i odgovarajućim programom vježbanja za liječenje gojaznosti. Smanjenje unosa kalorija i održavanje težine može da pomogne u sprečavanju i lečenju stanja kao što su visok holesterol, dijabetes, hipertenzija i bolesti srca.


Cetilistat je lek dizajniran za lečenje gojaznosti. Deluje na isti način kao i stariji lijek orlistat inhibiranjem lipaze pankreasa, enzima koji razgrađuje trigliceride u crijevima. Bez ovog enzima, trigliceridi iz ishrane se sprečavaju da se hidrolizuju u slobodne masne kiseline koje se mogu apsorbirati i izlučuju se neprobavljene


Aplikacija:


Novi lijekovi za mršavljenje; Ovaj proizvod se koristi u lečenju gojaznosti i 2 tipa, sa orlistatom (roche orlistat, nicole,) ima sličan mehanizam delovanja, sintetski je pankreasna mast, inhibitori.

2. Xinli kompanija za novu vrstu inhibitora lipaze xinli kompanija on (ATL-962) od 12 tjedana randomizirane placebo-kontrolirane studije gojaznih pacijenata gube težinu "potvrdio je da 12 tjedana, 60 mg svaki put, 3 puta dnevno, 3,3 kg gubitak težine: 120 mg svaki put, 3 puta dnevno, 3,6 kg gubitka težine, 240 mg svaki put, 3 puta dnevno, gubitak težine od 4,1 kg. Pacijenti sa nivoima holesterola i LDL holesterola u krvi su bili niži u svakoj grupi 3 ~ 11% Koristite xinli kompaniju koja gubi na težini, 12 tjedana rada.


Upotreba


1. Cetilistat je droga za gubitak težine koja se koristi u kombinaciji sa niskokaloričnom dijetom. Deluje tako što blokira značajnu količinu masti da se digestira i apsorbuje u organizam.

2. Ovaj lijek je klasificiran kao inhibitor lipaze i djeluje direktno na probavni sustav gdje blokira djelovanje lipolitičkog enzima zvanog lipaza. Ove lipaze su ono što telo koristi za varenje masti.

3. Međutim, kada se ovaj lijek primjenjuje uz obrok, on se veže za lipaze, čime ih sprečava da razbiju masnoću. Masti koje se ne hidrolizuju umesto toga se izlučuju u izmet, što dovodi do povećanog izlučivanja fekalne masti i smanjenja apsorpcije masti.

4. Kada se koristi zajedno sa smanjenom kalorijskom ishranom, ona može pomoći da se poboljša gubitak težine i olakšava pacijentima sa prekomernom težinom da se vrate u formu, čime se povećavaju šanse za uspešan gubitak težine.


Kako Cetilistat radi?

Cetilistat je lek dizajniran za lečenje gojaznosti. kada se ovaj lek primenjuje uz obrok, vezuje se za lipaze, čime ih sprečava da razbiju mast. Masti koje se ne hidrolizuju umesto toga se izlučuju u izmet, što dovodi do povećanog izlučivanja fekalne masti i smanjenja apsorpcije masti. Kada se koristi zajedno sa smanjenom kalorijskom dijetom, može pomoći u poboljšanju gubitka težine i olakšati povratak u stanje prekomjerne težine pacijentima, čime se povećavaju šanse za uspješan gubitak težine.Kako koristiti Cetilistat?


Cetilistat se obično uzima oralno prema uputstvu lekara. Lijek se može uzimati s, tijekom ili čak do 1 sat nakon svakog glavnog obroka. Ako preskočite obrok, ne uzimajte lijekove. Progutajte kapsule cijelom čašom vode. Obratite se lekaru za ispravnu dozu i dužinu tretmana jer će to zavisiti od stanja pacijenta i njihovog odgovora na terapiju.

Cetilistat--powder

Konkurentna prednost:


1. profesionalno

naša tvrtka je profesionalna proizvodnja vodeća tvornica u Kini u farmaceutskoj oblasti dugi niz godina. područja isporuke naših proizvoda: nas, uk, kanada, australija, brazil, rusija, portugal, latvija, švajcarska, island, ukrajina, njemačka, francuska, holandija, belgija, peru, švedska, novi zeland, češka republika, litva, irska , Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Tajland, Izrael i tako dalje.

2. vrhunski kvalitet

što je garancija visokog kvaliteta, kada se pronađe bilo kakav problem, paket će vam biti ponovno isporučen.

3. privilegija

popust bi se dao kada napravite veliku narudžbu.

4. roba na zalihi

tako da možemo isporuku brzo na sam dan kada primimo uplatu.

5. diskretan paket

najbolje bi bilo da se pakovanje odabere za bezbedno prelazak carine. ili ako imate svoj idealan način, to bi se moglo uzeti u obzir.

6. sigurnosna dostava

dostava putem expressa (fedex, ups, dhl, ems), avionom.

7. servis nakon prodaje

topla usluga nakon prodaje za vas 24/7. bilo koje od vaših pitanja bi se riješilo za što je prije moguće.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Lista praha za gubitak težine:

Peptidi Proteini Steroidi u prahu
GHRP-2 IGF-1 LR3 17a-Metil-1-testosteron
GHRP-6 IGF-1 LR3 Anastrozol (Arimidex)
CJC-1295 sa DAC-om IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 NO DAC Follistatin Boldenon undecilenat (EQ)
HGH176-191 HGH Clomiphene Citrate (Clomid)
PT-141 HCG Tamoxifen Citrate
Thymosin β4 (TB500) EPO Nolvadex
Ipamorelin HMG Sildenafil (Viagra) \ t
Melanotan-II (MT-II)
Tadalafil (Cialis) \ t
Melanotan-I (MT-I) \ t SARM Letrozol (Femara)
PEG-MGF MK-2866 (Ostarine) Exemestane (Aromasin) \ t
MGF Andarine (S4) \ t Formestane
Heksarelin GW-501516 (Cardarine) \ t Mesterolone (Proviron) \ t
Sermorelin S-23 Methandrostenolone (Dianabol) \ t
Triptorelin LGD-4033 (Ligandrol) \ t Methenolone Acetate
Gonadoreline LGD-3303 Methenolone Enanthate
Selank MK-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Nandrolon decanoate
Oksitocin SR9011 Nandrolon fenilpropionat
DSIP RAD140 Oksimetolon (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol grub (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Stanozolol mikroniziran (Winstrol) \ t
Epitalon Laxogenin Oxandrolone (Anavar)


Hot Tags: cetilistat prah za gubitak težine, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like