DMAA / 1,3-dimetilamilamin / 1,3-DMAA

DMAA je snažan stimulans koji može izazvati naglo povećanje intenzivne energije kao i drugi stimulansi, ali to čini na drugačiji način i različitim mehanizmima u mozgu. Koristi se pre treninga, u gorionicima za masnoću i kao party pilula. Većina korisnika voli način na koji ih fokusira i povećava mentalne performanse. Zato je u ovom trenutku najpopularniji sastojak u industriji sportske ishrane. - To je razlog zašto je to jedan od najpopularnijih sastojaka u industriji sportske ishrane upravo sada.

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


Drugo ime: 1,3-dimetilamilamin hidroklorid
CAS: 13803-74-2
MF: C7h17n.HCl
Einecs: 151.68
Analiza: 99.5%
Porijeklo: Kina
Paket: prema zahtjevu kupca3.Aplikacije: \ t


Sirovi DMAA prah Upotreba

Uobičajena niža doza dodatka ili proizvoda na bazi 1,3-dimetilamilamina je oko 10-20 mg i na kraju može da dostigne veći raspon do 40-60mg.

25mg + 25mg 30min nakon prve doze
Osećam se apsolutno bez promena sa 25mg. Mala količina fokusa kada se primeni druga doza. Ne dozirajte DMAA sirovi prah na ovaj način.

50mg sa hranom
Jedva je osjetio bilo kakav fokus. Felt je vrlo sličan kada je druga doza izbačena. Ovo nije ni efikasan način doziranja.

50mg praznog stomaka
Boom. Osećao je veliki fokus i koncentraciju. DMAA Sirovi prah se bukvalno doslovce nalazi na 30 min. Izgleda da se troši nakon oko 2 sata. Takođe DMAA prah podiže vaše raspoloženje, uvek sam se osećao dobro nakon što sam ga uzeo.

50mg DMAA sirovi prah + šoljica kave prazan želudac
Osjećao sam se gotovo kao da sam na dodatnoj razini. Doziralo mi se ovako sat vremena prije završnog obračuna, a ja sam bio u zoni f * cking! Trajalo je oko 3,5-4 sata dok se nije počelo trošiti. Kofein je DMAA Raw prahu definitivno dao dodatni udarac i dao mi više pažnje. Nije se srušio.

50 mg DMAA praha + 25 mg dva sata nakon prve doze
Ne radi to. Osetio sam muku i imao malu glavobolju. Sve u svemu mi se stvarno činilo. Mislim da sam negde pročitao da ne bi trebalo da pređeš 75mg u periodu od 24 sata. Ne uzimajte 75mg u jednom danu kada se osjećate kao sranje.

Najbolji način za doziranje DMAA sirovog praha
50mg + šolja kafe 30min pre nego što počnete da osećate efekte


4.prodection details


Upozorenje na DMAA sirovi prah

FDA upozorava potrošače na razne potencijalne nuspojave uzrokovane upotrebom DMAA sirovih proizvoda na bazi praha. Prema FDA, vazokonstrikcija ili sužavanje krvnih sudova uzrokovano 1,3-dimetilamilaminom može dovesti do kardiovaskularnih problema kao što su srčani udar, napadi, kratak dah i stezanje u grudima.

DMAA Raw powder Daljnja uputstva

Na osnovu nekih tvrdnji proizvođača DMAA sirovih praškastih proizvoda ili dodataka, može se reći da 1,3-dimetilamilamin prvenstveno služi kao stimulans centralnog nervnog sistema. Potencijalne koristi od ovih proizvoda prvenstveno se odnose na poboljšanje kognitivnih sposobnosti.


DMAA-powder

5. Pakovanje i isporuka


1.Da nas kontaktirate putem naše e-pošte upitnik, ili online WhatsApp servisni predstavnik (CSR).
2.Da nam dostavite traženu količinu i adresu.
3. Naša CSR će vam pružiti ponudu, rok plaćanja, broj za praćenje, načine isporuke i predviđeni datum dolaska (ETA).
4. Uplata izvršena i roba će biti poslana u roku od 12 sati (Za narudžbu unutar 10kg).
Dobiveni proizvodi i komentari.Hot Tags: dmaa / 1,3-dimetilamilamin / 1,3-dmaa, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like