DMAA Puder za mršavljenje

1,3-Dimetilpentilamin / DMAA služi za izgradnju mišića, gubitak težine, opremu za teretanu.

Detalji o proizvodu

steroid store


1,3-Dimetilpentilamin / DMAA sirovi prah za gubitak težine


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: 1,3-dimetilpentilamin hidroklorid / DMAA

CAS: 13803-74-2

MF: C7H17N.HCl

MW: 151.68

EINECS: 200-659-6

Hemijska svojstva: Bijela kruta

Upotreba: 1,3-dimetilpentilamin je koristan u kompozicijama, na primer kao dijetetski suplementi, i za supresiju apetita.


Opis proizvoda:


1,3 Dimetilamilamin je takođe poznat kao DMAA, dimetilpentlamin, 1,3 dimeta, geranamin i nekoliko drugih imena. To je neverovatno moćan organski spoj i stimulans koji se dobija iz geranija. Dok se sportaši i bodibilderi češće koriste kao dodatak pre treninga, 1,3 Dimetilamilamin takođe ima širok spektar nootropnih efekata koji mogu da poboljšaju mentalne performanse.


Nootropni korisnici su istražili da li se ovo jedinjenje može bezbedno uzeti kao pametni lijek zbog intenzivne energetske gužve i koncentracije koju pruža. Zanimljivo je da je originalno patentirana od strane farmaceutske kompanije Eli Lilly za upotrebu kao nazalni dekongestant. Ponovo je uveden na tržište kao dodatak prehrani još 2006. godine od strane kompanije pod nazivom Proviant Technologies i uključen je u proizvode kao što su Clear Shot i Amp. Zbog rizika od nuspojava, ne treba koristiti ovaj dodatak bez prethodnog razgovora sa medicinskim stručnjakom.


DMAA funkcija:


DMAA je ravan lanac, 7 ugljenika, alifitski amin sa strukturnom sličnošću sa amfetaminom, metamfetaminom i MDMA. Prvi put je uveden kao nazalni dekongestant, ali se odnedavno koristi kao neurološki stimulans i party pilula.


DMAA takođe deli strukturnu sličnost sa Propylhexedrine, stimulansom i nasodilatorom koji može imati efekte sagorevanja masti in vivo.


Zbog svojih strukturnih sličnosti, mehanizam djelovanja može biti kao mimetik adrenalina; izazivajući iste efekte kao adrenalin i prethodna jedinjenja in vivo. Međutim, direktne studije o farmakokinetici metabolizma DMAA ne postoje.


Kako to funkcionira u našem tijelu?


DMAA značajno stimuliše stimulans kao kofein. Pojedinci koji ga doživljavaju imaju više energije i imaju bolji mentalni fokus bez ikakve nervoze koju mnogi ljudi doživljavaju kada piju preveliku količinu kofeina. U isto vreme, DMAA izaziva sužavanje krvnih sudova i dilataciju bronhiola u plućima. To je takođe i sredstvo za suzbijanje apetita i može izazvati gubitak težine kod nekih ljudi.


DMAA pogodnosti za gubitak masti:


Postoje neki dokazi koji pokazuju da suplementi koji sadrže DMAA mogu biti efikasni kada se koriste kao masnoće. U kombinaciji sa drugim sastojcima, kao što je kofein, nađeno je da komercijalni sagorevač masnoća značajno smanjuje telesnu težinu, ukupnu mast i apetit u poređenju sa onima koji su koristili placebo (McCarthy et al, 2012a). Takođe je utvrđeno da se stopa sagorevanja masnoća povećala na preko 169% u poređenju sa placebom, a stopa metabolizma se povećala za 35% u odnosu na placebo (McCarthy et al, 2012b).


Upotreba / aplikacija


1. Poboljšajte problem u menopauzi.

2. Ima karakteristike geranijalne diureze, može pomoći jetri, otrov bubrega.

3. Stimulišite limfni sistem da biste izbegli infekciju, eliminisali otpad. Ojačajte cirkulacioni sistem, učinite ciklus lakšim.

4. Neka vrsta slatkog sredstva za odbijanje insekata

5. Koristi se u nazalnim dekongestantima i prehrambenim dodacima.

6. Široko se koristi u energetskim dodatcima za mršavljenje i bodybuilding.

7. Može se uzeti kao proizvodi za zdravstvenu zaštitu, povećanje energije, osvježavanje i poboljšanje energije tijela.

8. Može povećati fizičku kondiciju, poboljšati koncentraciju, značajno suzbiti apetit, suzbiti hiperaktivnostKonkurentska prednost:


(1) Naša tvrtka je profesionalna proizvodnja vodeća tvornica u Kini u farmaceutskom području od mnogo godina. Područja isporuke naših proizvoda: SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švicarska, Island, Ukrajina, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka, Litva, Irska , Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Tajland, Izrael i tako dalje.

Način plaćanja: T / T, Western Union, Moneygram

(2) Diskretan paket. Pakiranje vam najbolje odgovara da bi ste odabrali prelazak carine na siguran način. Ili ako imate svoj idealan način, to bi se moglo uzeti u obzir.

(3) Vrhunski kvalitet. Visoko kvalitetna garancija, kada se pronađe bilo kakav problem, paket će vam biti ponovno isporučen.

(4) Sigurnost Dostava: Dostava putem Express (FedEx, UPS, DHL, EMS), air.The najviše profesionalni špediter će biti preporučen za vas.

(5) Imamo zalihe, tako da možemo isporuku brzo na sam dan kada primimo uplatu.

(6) Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.

(7) Popust bi bio dat kada napravite veliku narudžbu.

Detalji dostave: Mi imamo poseban način može brod 0.01kg do 3.5kg proizvoda u isto vrijeme. Možemo ponuditi topljenje praha u tekući servis. I isporučiti tekućinu u posebne boce. Prema Vašem zahtjevu i količini koju kupujete, imamo nekoliko načina pakiranja.Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails : eleven11@chembj.com

Relation Sell:

Testosteron CAS: 58-22-0
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
Testosteron propionat CAS: 57-85-2
Testosteron acetat CAS: 1045-69-8
Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Sustanon250 Mješavina testosterona
Oxandrolon. (Anava.) CAS: 53-39-4
Oxymetholon. (Anadro.) CAS: 434-07-1
Stanozolo. (Winstro.) CAS: 10418-03-8
Metandieno .. (Danabo.) CAS: 72-63-9
Stanolon. (Dihidrotestosteron.) CAS: 521-18-6
Trenbolone Enanthate CAS: 472-61-546
Trenbolone Acetate CAS: 10161-34-9
Trenbolone Cyclohexylmethylcarbonate CAS: 23454-33-3
Methenolone Acetate CAS: 434-05-9
Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
Drostanolone Propionate CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1


Hot Tags: dmaa prah za gubitak težine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like