Levothyroxine Sodium / T4 sirovi prah za mršavljenje

Levotiroksin, takođe poznat kao L-tiroksin, je proizveden oblik tiroidnog hormona štitne žlezde (T4). Koristi se za lečenje deficita hormona štitnjače, uključujući i tešku formu poznatu kao myxedema coma. Takođe se može koristiti za lečenje i prevenciju određenih tipova tumora štitnjače.

Detalji o proizvodu

steroid store

T4 / Levothyroxine Natrijev sirovi prah za gubitak težine

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: T4

Hemijski naziv: Levothyroxine Sodium, L-Thyroxine Natrijeva sol, proizvodi štitnjače

CAS broj: 25416-65-3

EINECS broj: 212-720-4

Molekularna formula: C15H11I4NNaO4

Molekularna težina: 799.8592

Analiza: 99.5%

Izgled: Bijeli prah


Upotreba: Tretirajte druge vrste hormona štitnjače i poremećaje štitne žlezde (kao što su određene vrste gušavaca, rak štitnjače).


Šta je natrijum levotiroksin?


Levotiroksin natrijum je lijek odobren od strane FDA kao lijek za oralnu i injekciju hormona štitne žlijezde koji se koristi za liječenje underactive štitnjače (hipotiroidizam) i drugih stanja. Hipotireoidizam je medicinski termin koji se odnosi na bilo koje stanje u kojem je proizvodnja hormona štitnjače osobe ispod normale. Ovaj lek zamenjuje ili obezbeđuje podršku hormonima štitne žlezde, koja se normalno proizvodi od štitne žlezde.


Nizak nivo hormona štitnjače može se pojaviti prirodno ili kada se štitna žlezda ozlijedi zračenjem / lijekovima ili ukloni operacijom. Imajući dovoljno hormona štitnjače važno je za održavanje normalnog mentalnog zdravlja i fizičke aktivnosti. Kod djece, dovoljan hormon štitnjače je važan za normalan mentalni i fizički razvoj. Levotiroksin je poznat i kao L-tiroksin.


Sažetak:


Levotiroksin (INN, USAN) ili L-tiroksin je sintetički hormon štitnjače koji je hemijski identičan tiroksinu (T4), koji se prirodno luči folikularnim ćelijama štitne žlezde. Koristi se za liječenje nedostatka hormona štitnjače, a povremeno i za sprečavanje ponovnog pojavljivanja raka štitnjače.

Kao i njegov prirodni sekret, levotiroksin je hiralna jedinjenja u L-obliku. Srodni lijek dekstrotiroksin (D-tiroksin) je korišten u prošlosti kao tretman za hiperholesterolemiju (povišen nivo holesterola), ali je povučen zbog srčanih nuspojava. Nalazi se na Listi osnovnih lijekova Svjetske zdravstvene organizacije, popisu najvažnijih lijekova potrebnih u osnovnom zdravstvenom sustavu.


Aplikacije:


T4 / L-tiroksin je pro-hormon, koji vaše tijelo pretvara u T3 samo na potrebnoj stopi i stoga se može smatrati mnogo blažim i sigurnijim lijekom od T3.

L-tiroksin je odličan sagorevač masnoća jer se vaš metabolizam uveliko povećava dok ste na njemu. Možete si priuštiti da budete malo nepristojniji na dijeti prije natjecanja, jer će i dalje spaliti masnoću kada unosite mnogo kalorija jer se vaš metabolizam odvija.

L-tiroksin se široko koristi od strane bodibildera i ovisnika o fitnesu prije ciklusa prije natjecanja kako bi se dobilo olakšanje, koje također koriste ljudi s prekomjernom težinom kako bi se smanjila težina. Povećava metabolizam i proizvodi opšte stimulativne efekte. Međutim, ovu supstancu treba koristiti mudro.


Upotreba:

Levotiroksin se koristi za lečenje slabe štitne žlezde (hipotiroidizam). Zamenjuje ili obezbeđuje više hormona štitne žlezde, koji se normalno proizvodi od štitne žlezde. Nizak nivo hormona štitnjače može se pojaviti prirodno ili kada se štitna žlezda ozlijedi zračenjem / lijekovima ili ukloni operacijom. Imajući dovoljno hormona štitnjače važno je za normalnu mentalnu i fizičku aktivnost. Kod djece, dovoljan hormon štitnjače je važan za normalan mentalni i fizički razvoj.


Ovaj lijek se također koristi za liječenje drugih tipova poremećaja štitnjače (kao što su određene vrste guštera, rak štitnjače).


Ovaj lijek se ne smije koristiti za liječenje neplodnosti, osim ako je uzrokovan niskim razinama hormona štitnjače.


levothyroxine sodium

Naša prednost:

1, Visoka kvaliteta uz konkurentnu cijenu:

1) Standard: Standard preduzeća

2) Sve čistoće ≥98%

3) Mi smo proizvođač i možemo pružiti proizvode visoke kvalitete s tvorničkom cijenom.2, Brza i sigurna isporuka

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon uplate. Dostupan je broj za praćenje

2) Sigurna i diskretna pošiljka. Različiti načini transporta po vašem izboru.

3) Carinska stopa prolaznosti ≥99%

4) Imamo vlastiti agent / remailer / distributer koji nam može pomoći da isporučimo naše proizvode vrlo brzo i sigurno, a mi imamo zalihu za prijenos.3, Mi imamo klijente širom sveta.

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo čine da se klijenti osjećaju ugodno, adekvatna zaliha i brza dostava ispunjavaju njihovu želju.

2) povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će biti cijenjene, ispunjavanje zahtjeva kupaca je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentne cijene, brza dostava, prvoklasna usluga stiče povjerenje i pohvale od kupaca.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Lista srodnih proizvoda:


Ime proizvoda CAS
DNP CAS 1011-73-0
T3 / Liotirin natrij / Cytomel CAS 55-06-1
T4 / L-tiroksin CAS 51-48-9
L-karnitin CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserin HCI CAS 846589-98-8
CLA (konjugirana linolna kiselina) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 12B9-29-8
Calcium Pyruvate CAS 52009-14-0
Dextromethorphan Hydrobromide CAS 6700-34-1
Lorcaserin hydrochloride CAS 846589-98-8
Telmisartan CAS 144701-48-4


Hot Tags: levotiroksin natrij / t4 sirovi prah za gubitak težine, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like