Lorcaserin hidroklorid hemihidrat sirovog praha

Sirovi prah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate je hidrat koji je hemihidratni oblik lorcaserin hidroklorida. Koristi se kao lek protiv gojaznosti. Ima ulogu depresivnog apetita i serotonergičkog agonista. Sadrži lorcaserin hidrohlorid.

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


ime proizvoda

Lorcaserin hydrochloride

CAS registarski broj

846589-98-8

Molekularna formula

C11H15Cl2N

Molekularna težina

232.1525

Čistoća

99% \ t

Izgled

Bijeli ili bijeli prah

Pakovanje

vrećica od folije

Rok plaćanja

T / T, Western Union, MoneyGram

Express

EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT

Vrijeme dostave

Unutar 24h
3.Aplikacije: \ t

Lorcaserin mehanizam djelovanja

Lorcaserin hidroklorid prah funkcioniše tako što kontroliše apetit - posebno aktiviranjem receptora mozga za serotonin, neurotransmiter koji izaziva osećaj sitosti i zadovoljstva. Unos hrane kontroliše se centrom sitosti koji se nalazi u ventromedijalnom jezgru hipotalamusa i centru za glad u prisutnom lateralnom hipotalamusu. Različiti ulazi iz viših centara i gastrointestinalnog trakta konvergiraju se u lučnom jezgru, gdje su prisutna dva tipa neurona koji kontroliraju unos hrane. Prvo, stimulativna grupa za unos hrane koja proizvodi protein i neuropeptid Y; i drugo, grupa koja inhibira unos hrane sadrži kokain i amfetamin regulisan transkript (CART) i proopiomelanokortin (POMC) neurone. POMC sadrži 5-HT 2C receptore, koji kada se aktiviraju oslobađaju alfa-melanocit-stimulirajući hormon (alfa-MSH). doze lorcaserin djeluje kao selektivni 5-HT 2C agonist na POMC neuronima, što pak dovodi do oslobađanja alfa MSH. Daljnji alfa MSH djeluje na MC4R u paraventricularnom jezgru u hipotalamusu, što dovodi do smanjenja apetita. U supraterapeutskim dozama, lorcaserin takođe deluje na 5-HT2B i 5-HT2A receptore.

Kako koristiti Lorcaserin HCL prah (CAS 1431697-94-7)

Lorcaserin HCL prah je beli do beličasti prah sa rastvorljivošću u vodi većoj od 400 mg / mL. Svaka BELVIQ XR tableta sadrži 20,8 mg kristalnog lorcaserin hidroklorida hemihidrata, što odgovara 20,0 mg lorcaserin hidroklorida u prahu, i slijedeće neaktivne sastojke: mikrokristalna celuloza NF; manitol USP; hipromeloza 2208 USP; etilcelulozna disperzija Tip B NF; hipromeloza 2910 USP; koloidni silicij dioksid NF; polivinil alkohol USP; polietilen glikol NF; titan dioksid USP; talk USP; FD&C žuta # 6 / zalazak sunca žuta FCF; aluminijumsko jezero; žuti oksid žuti NF; crveni željezni oksid NF; i magnezijum stearat NF.

Lorcaserin HCL prah 846589-98-8 dolazi u obliku tableta i obično se uzima 1-2 puta dnevno, sa ili bez hrane. Lorcaserin se mora koristiti uz dijetu sa smanjenom kalorijom i planom vježbanja.


4.prodection detailsime proizvoda

Sirovi lorcaserin hidroklorid hemihidratni prah

Chemical Name

Lorcaserin hidrohlorid, (R) -8-kloro-1-metil-2,3,4,5-tetrahidro-1H-3-benzazepin hidroklorid hemihidrat; (R) -8-kloro-2,3,4,5-tetrahidro -1-metil-1h-3-benzazepin hidroklorid hemihidrat

Brand   Ime

Belviq

Drug Class

5-HT2C inhibitor receptora

CAS broj

856681-05-5

InChIKey

WRZCAWKMTLRWPR-VSODYHHCSA-N

Molekularna   Formula

C22H32Cl4N2O

Molekularna   Težina

482.31

Monoizotopna masa

480.1268745

Topljenje   Point

Nema dostupnih podataka

Zamrzavanje   Point

Nema dostupnih podataka

Biološki Half-Life

Lorcaserin ima poluživot u plazmi od ~ 11 sati

Boja

Beli prah

Rastvorljivost

Rastvorljivost u vodi 0.0709 mg / mL

Skladištenje   Temperature

Nema dostupnih podataka

Application

Sirovi prah Lorcaserin hidroklorid hemihidrata koji se koristi kao lek protiv gojaznosti. Ima ulogu depresivnog apetita i serotonergičkog agonista.

raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_

5. Pakovanje i isporuka


3, Mi imamo klijente širom sveta.
1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo čine da se klijenti osjećaju ugodno, adekvatna zaliha i brza dostava zadovoljavaju njihovu želju.
2) povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će biti cijenjene, ispunjavanje zahtjeva kupaca je naša odgovornost.
3) Visoka kvaliteta, konkurentne cijene, brza dostava, prvoklasna usluga stiče povjerenje i pohvale od kupaca.Hot Tags: lorcaserin hidroklorid hemihidrat sirovi prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like