Orlistat prašak za mršavljenje

Orlistat je lijek dizajniran za liječenje gojaznosti. Njegova primarna funkcija je sprječavanje apsorpcije masti iz ljudske ishrane, djelujući kao inhibitor lipaza, čime se smanjuje unos kalorija.

Detalji o proizvodu

steroid store

Orlistat sirovi prah za gubitak težine uz sigurnu dostavu

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Orlistat

CAS: 96829-58-2

Molekularna formula: C29H53NO5

Molekularna težina: 495.7348

Analiza: 99.6%

Tačka ključanja: 615.9 ° C na 760 mmHg

Tačka paljenja: 326.3 ° C

Izgled: Off bijeli prah


Orlistat Opis: \ t


Orlistat je nesistemski efekat lekova protiv gojaznosti za specifične gastrointestinalne inhibitore lipaze, u kombinaciji sa ograničenjima u ishrani može pomoći u promovisanju gubitka težine i sprečavanju povratka težine. Gastrointestinalne lipaze razgrađuju masti u gastrointestinalnom traktu, neophodni su enzimi, orlistat inhibira želudac, pankreasnu i hidroksi kiselinu esterazu, prvenstveno kroz želudac, tanak crijevni lumen želuca i pankreasne lipaze aktivni serinski dijelovi formiraju kovalentnu vezu, za inaktiviranje enzima. terapijska uloga. Inaktivirani enzimi ne mogu biti mast u hrani (uglavnom trigliceridima) hidrolize apsorbabilne i neesterifikovane monoacilglicerola masnih kiselina. Nikakvo raspadanje triglicerida (oko 30% količine hrane) ne može se apsorbirati u crevima, čime se smanjuje unos kalorija, kontrola tjelesne težine. Sistemska apsorpcija djelotvornosti lijeka može igrati bez prolaska. Orlistat za mršavljenje i smanjuje faktore rizika povezane sa gojaznošću i drugim bolestima povezanim sa gojaznošću (uključujući visok holesterol, dijabetes tipa 2, oštećenje tolerancije glukoze, hiperinzulinemiju, hipertenziju) u morbiditetu i smanjuje sadržaj masti u organima.


Orlistat Usage: \ t


1. Orlistat je lijek dizajniran za liječenje gojaznosti, međunarodno je priznat kao novi tip lijekova za snižavanje tjelesne težine.

2. njegova primarna funkcija je sprečavanje apsorpcije masti iz ljudske ishrane, djelujući kao inhibitor lipaze, čime se smanjuje unos kalorija. Namenjen je za upotrebu u kombinaciji sa dijetom smanjene kalorije pod nadzorom zdravstvenih radnika

3. Orlistat je zasićeni derivat lipstatina, moćnog prirodnog inhibitora lipaza pankreasa koji su izolovani iz bakterije Streptomyces toxytricini.

4. Zbog svoje relativne jednostavnosti i stabilnosti, orlistat je izabran za lipstatin za razvoj kao lek protiv gojaznosti


Kako to funkcionira u našem tijelu?


Efikasnost orlistata u promociji gubitka težine je definitivna, iako skromna. Zbirni podaci iz kliničkih ispitivanja sugerišu da ljudi kojima je orlistat uz modifikacije načina života, kao što je dijeta i vježbanje, gube oko 2-3 kilograma (4.4-6.6 lb) više od onih koji ne uzimaju lijek u toku godine. Orlistat takođe umjereno smanjuje krvni pritisak i čini se da sprečava početak dijabetesa tipa 2, bilo zbog samog gubitka težine.


Doziranje orlistata:


Orlistat, dijeta pacijenta treba biti uravnotežena, nisko-kalorična, oko 30% toplinske energije iz masti, hrana mora biti bogata voćem i povrćem. Uzimanje masti, ugljikohidrata i proteina bi trebalo biti tri obroka dnevno. Nema dokaza sugeriše da više od 120 mg tri puta dnevno / vrijeme može povećati kurativni učinak. Doza se može uzeti tijekom obroka ili unutar 1 sata od završetka obroka. Nije potrebno prilagođavanje doziranja starim ljudima.


Orlistat-raw-powder

1. Koje usluge nudite?

Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, sirovi steroidni hormon powder.We također može pomoći s formulacije, mješavine i prilagođeno pakiranje. Mi smo vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.


2. KAKO da naručim?

Jednostavno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom. Mi ćemo vas povezati sa jednim od naših menadžera koji će vam rado pomoći oko vaše narudžbe.


3. KADA ĆE MOJA NARUDŽBA BROD?

Proizvodi na zalihama obično se isporučuju u roku od 24 sata od primanja i obrade vaše narudžbe. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.


4. Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?

Primamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.


5. Da li identitet testirate svoje proizvode?

Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Povezani popis za prodaju:

Fat Loss
T3 / L-trijodotironin / Cytomel CAS 6893-02-3
T4 / L-tiroksin Natrijeva sol CAS 25416-65-3
L-karnitin CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserin HCl CAS 846589-98-8
CLA (konjugirana linolna kiselina) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 1239-29-8
Calcium Pyruvate CAS 52009-14-0


Hot Tags: orlistat prah za gubitak težine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like