T4 / Levotiroksin / L-tiroksin u prahu

Levotiroksin ili L-tiroksin su zamjena za hormon koji normalno proizvodi vaša štitna žlijezda da regulira energiju i metabolizam tijela. To je sintetička (umjetna) verzija osnovnog hormona štitnjače, tiroksin (T4), koju proizvode i oslobađaju folikularne ćelije štitne žlijezde. Hormon štitnjače povećava metaboličku brzinu ćelija svih tkiva u tijelu.

Detalji o proizvodu


1.Uvod proizvoda

Dobrodošli da se obratite Morganu za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


jednostavni uvod L-tiroksina T4 u prahu

Alias Naziv: Levothyroxine; L-epinefrin HCl; epinefrin hidroklorid; L-adrenalin hidroklorid; (R) -adrenalin hidroklorid;

CAS broj: 51-48-9

EINECS: 200-101-1

Molekularna formula: C15H11I4NO4

Molekularna težina: 776.87

Talište: 235 ℃

Čistoća: 99%
3.Aplikacije:

 

Levotiroksin se obično koristi za liječenje hipotireoze i lijek je izbora za bolesnike s hipotireozom. Zamjenjuje ili osigurava više hormona štitnjače koji obično proizvodi štitna žlijezda. Levotiroksin se nalazi u klasi lijekova koji se nazivaju hormonima. On djeluje zamjenom hormona štitnjače koji tijelo normalno proizvodi. Levotiroksin se koristi i za liječenje urođene hipotireoze i gušavosti, a koristi se i za operativne i radioaktivne terapije jodom za liječenje raka štitne žlijezde. dovoljno hormona štitnjače važan je za održavanje normalne mentalne i fizičke aktivnosti i ne bi ga trebalo koristiti za liječenje neplodnosti ako nije uzrokovano niskom razinom hormona štitnjače.

Bez hormona štitnjače vaše tijelo ne može pravilno funkcionirati, što može rezultirati lošim rastom, sporim govorom, nedostatkom energije, pretjeranim umorom, zatvorom, debljanjem, gubitkom kose, suhom, gustom kožom, povećanom osjetljivošću na hladnoću, bolovima u zglobovima i mišićima, teški ili neredoviti menstruacija i depresija. Ako se pravilno uzima, levotiroksin poništava ove simptome.
4.zaštitni detalji


T4 CAS.300-30-1 coa


5. Pakovanje i dostava


Pakiranje : Profesionalno pakiranje s profesionalnim materijalima, a klijentima ćemo pružiti nekoliko načina pakiranja nakon što me kontaktiraju preko moje e-pošte
 
Kvaliteta : Naša kompanija je vodeća profesionalna tvornica u Kini u farmaceutskom području, a seriju steroidnih praha mora testirati naše QC (kontrola kvaliteta) odjela prije nego što im se dozvoli prodaja.
 
Dostava : Vaše praške možemo spakovati u roku od 48 sati nakon uplate, a odgovarajuća slika paketa vašeg pudera će vam biti poslana.
 
Cijena : Najbolje cijene za koje ste sigurni da ćete biti zadovoljni, što više kupujete, to ćete dobiti konkurentnije cijene.
 
Plaćanje : T / T unaprijed, WU ili Money Gram
 

Hot Tags: t4 / levotiroksin / l-tiroksin u prahu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like