CJC1295 Peptide

CJC-1295 je tetrasupstituisani peptid dužine 29 aminokiselina, koji prvenstveno funkcioniše kao analog hormona oslobađanja (GHRH). do 28 dana.

Detalji o proizvodu

CJC1295 Peptid ljudskog rasta Cjc-1295 za povećanje mišića


mi smo vodeći proizvođač steroidnog sirovog praha, steroidnog ulja, sarm praha i peptida
mnogi distributeri i laboratorije, bodibilderi iz cijelog svijeta sarađuju s nama, svi govore o našoj sigurnoj isporuci i robama. Ako vam trebaju dodatne informacije, molimo Vas da nam se obratite. Whatspp + 8613302415760

Email cindy1114@yccreate.com


143


CJC1295 Brzi detalji


CJC 1295 bez DAC-a je peptidni hormon od 30 aminokiselina, poznatiji u zajednici kao GHRH (hormon otpuštanja hormona rasta). CJC 1295 će otpustiti seriju impulsa tokom dugog vremenskog perioda, što obično znači manje ubrizgavanja.


Ime: CJC 1295

Sinonimi: CJC-1295 bez DAC, CJC 1295 bez DAC, Neorelin, CJC1295

CAS NO .: 863288-34-0

Molekularna formula: C152H252N44O42

Molekularna težina: 3367,2

Molarna masa: 3368.7

Čistoća peptida:> 98,0%

Izgled: Bijeli liofilizirani prah

Specifikacija: 2 mg / bočica, 5 mg / ml

Doziranje: odrasli 30 ug / kg CJC-1295 koji se daje tjedno

Izvor: Kemijska sinteza

Rekonstitucija: Da bi se sledile smernice najbolje prakse za rekonstituisanje CJC-1295 bez DAC, rekonstituisati u sterilnoj, bakteriostatičnoj, destilovanoj vodi, uz laganu sonikaciju ako je potrebno.

Rok trajanja: Jedna godina od otpreme.

CJC-1295 bez DAC Skladištenje: Liofilizirani CJC-1295 W / O DAC je stabilan na sobnoj temperaturi 90 dana, ali ga treba čuvati u zamrzivaču ispod -8C u bilo kojem duže vrijeme. Nakon rekonstituisanja CJC-1295 W / O DAC treba hladiti na temperaturama koje ne prelaze 36 F.


CJC1295 Aplikacija


CJC-1295 je injektabilni peptid koji se koristi za povećanje proizvodnje GH. Ovaj peptid je hormon oslobađanja hormona rasta (GHRH), mimetik ili analog. To znači da radi na isti način kao i GHRH, i može se nazvati GHRH.


Glavna upotreba CJC-1295 je da obezbedi povećane nivoe GH, što takođe dovodi do povećanja nivoa IGF-1. Povećanje ovih nivoa može pomoći u gubitku masnoće iu nekim slučajevima može pomoći i mišićnom dobitku. Općenito, proizvod u GHRH kategoriji, uključujući CJC-1295, odabran je kao alternativa korištenju GH, a rijetko se kombinira s GH.


CJC-1295 pomaže u promovisanju uspavanog spavanja. Poznat je i kao dubok san koji je deo sna koji je odgovoran za maksimalni rast mišića i nivo zadržavanja memorije.


Kako koristiti CJC1295


CJC 1295 se obično daje u bočicama koje sadrže 2 ili 5 mg liofiliziranog praha, iako količina može varirati. Sadržaj treba rekonstituirati dodavanjem prikladne količine sterilne ili bakteriostatičke vode. Ako se, na primer, izabere 2 mL i doziranje bočice je 2 mg, dobijeni rastvor tada ima koncentraciju od 1 mg / mL, ili 1000 mcg / mL.


U vreme doziranja, koristi se inzulinska šprica za izvlačenje i ubrizgavanje željene količine. U gornjem primjeru, doza od 1000 mcg bi zahtijevala volumen od 1 mL, ili "100 IU" kao što je označeno na inzulinskoj šprici.

Injekcija može biti subkutana, intramuskularna ili intravenska prema osobnom izboru. Po želji, peptidne otopine iz drugih bočica, kao što je bočica GHRP proizvoda, mogu se također uvući u istu špricu, ako ima mjesta. Time se smanjuje ukupan broj potrebnih injekcija.

Kada preporučujem CJC 1295, obično preporučujem dozu od 1000 mcg u isto vreme, dva puta nedeljno.


Ako izaberemo CJC-1295 da bi se složio sa GHRP-om, doziranje CJC-1295 ostaje kao što je preporučeno gore, dok će GHRP doziranje biti tipično 100 mcg u isto vreme, ili 50 mcg u isto vreme ako se koristi heksarelin.


cjc1295 no dac


Konkurentna prednost:


Naša kompanija je fabrika specijalizovana za proizvodnju kineske farmaceutske industrije već dugi niz godina. Zauzimati naše područje isporuke proizvoda: SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švajcarska, Island, Ukrajina, Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka, Litvanija, Irska, Tunis, Meksiko, Grčka, Pue, Tajland, Izrael itd.


1. Način plaćanja: T / T, Western Union, Moneygram, Bitcoin


2. Pažljivo pakovanje. Najbolji paket po vašem izboru može sigurno preći carinu. Ili, ako imate svoj idealan način, možete to i razmotriti.


3. Vrhunski kvalitet. Garancija visokog kvaliteta, kada se problem pronađe, paket će vam biti ponovno isporučen.


4. Siguran prijevoz: Express (FedEx, UPS, DHL, EMS), zrak. Najprofesionalniji špediteri će vam ga preporučiti.


5.We imaju zaliha tako da možemo isporučiti brzo na dan smo primili uplatu. Posebne okolnosti će biti isporučen u roku od 3-7 radnih dana, nadam se da možete razumjeti.


6. Obezbedite vam entuzijastičnu uslugu nakon prodaje. Zbog vremenske razlike možda nećete moći odmah odgovoriti. Nadam se da ste razumjeli, ali kada primite vaše informacije, mi ćemo vam odmah odgovoriti, a svi problemi koje ćete riješiti bit će riješeni što je prije moguće.


7. Kada postavite veliku narudžbu, dobit ćete popust. Nadam se da možete osjetiti našu iskrenost i postati naš prijatelj. Cijene dugoročne saradnje će biti povoljnije.


8. Osim odnosa između kupca i prodavca, nadam se da ću biti prijatelj koji dijeli priče u vašem životu. Sa mnom možete komunicirati kada ste sretni ili nesretni, i oslobodite pritisak.


Ako imate bilo kakvih pitanja, pls slobodno me kontaktirajte: whastapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Proces narudžbe


Naručite: Molimo vas da jasno označite količinu
Mini Order: 10g
Citat: Cijene potvrđuju
Načini plaćanja: T / T, Western Union, Money Gram i Bitcoin
Načini isporuke: Svi Express modovi (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, itd.)
Adresa za dostavu: Navedite informacije o valjanoj i ispravnoj adresi odredišta (ako je moguće s poštanskim brojem, brojem telefona).
Pakiranje: Izaberite najbolje načine prema količini i stepenu sigurnosti (Super diskretan, profesionalan i iskusan)
Vodeće vrijeme: U roku od 24 sata po primitku uplate
Slike paketa: Fotografije parcele bi bile ponuđene da bi se razlikovale stvari
Broj za praćenje: Ponuđena nakon što je objavljena
Vrijeme isporuke: 5-7 radnih dana (od vrata do vrata)
Usluge nakon prodaje: 24/7 Online za sve probleme


cjc-1295

Hot Tags: cjc1295 peptid, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like