GHRP-6 5mg / Vial Human Peptides

Dok je GHRP-6 sposoban da indukuje velika povećanja u proizvodnji GH kada se koristi sam, određena doza će pokazati znatno više efekta kako se istovremeno uzima GHRH (hormon oslobađanja hormona rasta). Alternativno, kada se kombinira GHRH sa GHRP-6, samo oko polovine ili trećine toliko GHRP-6 je potrebno da se dobije isti porast GH proizvodnje.

Detalji o proizvodu


1.Produc t Uvod

Dobro došli u kontakt Morgan f ili više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


Ghrp-6 Naziv proizvoda: GHRP-6

Ghrp-6 Hemijski naziv: peptid-6 koji oslobađa hormon rasta

Ghrp-6 CAS broj: 87616-84-0

Ghrp-6 Molekularna formula: C46H56N12O6

Ghrp-6 Molekularna težina: 873.01

Ghrp-6 specifikacija: 5mg / vail ili 10mg / vail * 10vial / kit

Ghrp-6 analiza: 99.5%

Ghrp-6 Izgled: Bijeli prah3.Aplikacije: \ t


GHRP-6 uzrokuje stimulaciju prednje hipofize koja na kraju uzrokuje povećanje oslobađanja GH. Budući da GHRP-6 deluje direktno na petlju povratne veze koja signalizira inhibiciju oslobađanja GH, kada je prirodna sekrecija GH inhibirana dugotrajnom sintetičkom upotrebom, GHRP-6 se može koristiti za ponovno stimuliranje prirodne proizvodnje GH. GHRP-6 utiče i na centralni nervni sistem, štiteći neurone, kao i povećavajući snagu na način sličan načinu na koji pojedini steroidi u porodici dihidrotestosterona.

GHRP-6 je moćan stimulator prirodnog oslobađanja. GHRP-6 je heksa-peptid koji potiče unos hrane stimulišući glad i pomaže u povećanju energetskog metabolizma. Oslobađanje peptida, slično GHRP-6, najčešće se koristi za tretman (GH) nedostataka, poremećaja u ishrani, gojaznosti, itd. Istraživanja su pokazala da upotreba ovih peptida povećava mišićnu masu, snagu, izdržljivost i smanjuje masnoću.


GHRP-6 efekat:

Prednosti GHRP-6 su izuzetno atraktivne za mnoge tipove sportista i one koji žele da poboljšaju svoje opšte stanje.

GHRP-6 može pomoći u zaštiti mišića tijela povećavajući oporavak i sintezu proteina. Štaviše, pokazalo se da se efikasno bori protiv upale.

Naravno, svi želimo više mišića, a ovo jedinjenje će pomoći da se poveća mišićna masa i razvoj.

Ovo je verovatno razlog zašto ljudi podižu novac za GHRP-6, i odlično radi na smanjenju gubitka masti, što ga čini veoma dobrom opcijom za prepravljanje ili rezanje.

Prednosti GHRP-6 su mnogo izraženije kod onih koji su već u formi i uslovljeni. Stoga, ako ste gojazni, ili potpuno izvan forme, najbolje je prvo raditi na kondicioniranju prije korištenja GHRP-6. U međuvremenu, oni koji su u vrhunskoj formi, najviše će imati koristi od ovog spoja, jer je to šlag na torti.

GHRP-6 Doziranje:

GHRP-6 je injekcija na bazi vode koju ćete morati pomiješati s vodom iz backa i pohraniti. Zapamtite, važno je pravilno uskladištiti GHRP-6 nakon miješanja - u frižideru. Trebalo bi da bude dobro do 3-4 nedelje, pa samo mešajte ono što planirate da koristite tokom tog vremenskog okvira.

Nakon što ga pažljivo pomiješate, ovo se uobičajeno injektira potkožno

i to sa slin pin-om. Za najbolje rezultate, mora se uzeti dnevno, a korisnici će obično napraviti nekoliko injekcija dnevno kako bi se to odvojilo. Zanimljivo je da GHRP-6 najbolje funkcionira ako ga uzmete kada je razina šećera u krvi niska, a ne trebate jesti ništa sat vremena nakon upotrebe.

Ako se koristi solo, korisnici će izvoditi 100-400 mikrograma (mcg) po injekciji, a ako se slažu sa drugim hormonom hormona rasta, doze se mogu smanjiti na pola.4.prodection details


COA

ime proizvoda

GHRP-6

Column

Sinochrom ODS-BP, 4,6 * 250mm, 5um

Solvent A

0.1% Trifluoroacetat u 100% acetonitrilu

Solvent B

0.1% Trifluoroacetic u 100% vodi

Gradient


A

B


0.0min

20% \ t

80% \ t


25.0min

45% \ t

55% \ t


25.1min

100% \ t

0% \ t


30.0min

Stop

Protok

1.0ml / min

Talasna dužina

220nm

Volume

20ul


5. Pakovanje i isporuka

Visokokvalitetna usluga Naše pakovanje robe neće sadržavati informacije o hormonima i može se slati iz različitih područja Kine. Trenutno, stopa carinjenja robe šaljemo u Sjedinjene Države i Europu je 99%, Što se tiče Kanade, Brazila prilično visoke kopče zatvoriti područje, također imamo novi način da se kroz carine. Takođe smo u potpunosti vratili politiku u neke oblasti.Hot Tags: ghrp-6 5mg / bočica ljudski peptidi, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like