GHRP-6 GHRP6

GHRP 6 je injekcioni peptid u kategoriji peptida koji oslobađaju hormon rasta ili GHRP-a. Najčešća upotreba ovih peptida je povećanje proizvodnje GH. Ostali peptidi u ovoj kategoriji uključuju GHRP-2, heksarelin i ipamorelin.

Detalji o proizvodu


Lab Supply Polypeptide Powder Ghrp-6 GHRP6 za dobivanje mišićaSvi steroidni prah i peptid koji služimo su testirani na različitim parametrima kvaliteta kako bi se osigurala njihova visoka efikasnost i čistoća. COA i HPLC se mogu dati. Želite vrhunske proizvode, pls kontaktirajte me whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


GHRP-6 Brzi detalji


GHRP-6, takođe poznat kao oslobađajući heksapeptid, je peptidni hormon klase hormona. Kao i sa svim srodnim peptidima, GHRP-6 se široko koristi za povećanje količine prirodne proizvodnje GH u tijelu. Povećanje GH može biti korisno za anabolizam.


Ghrp-6 Brzi detalj
Ghrp-6 Naziv proizvoda; GHRP-6
Ghrp-6 Chemical Name: peptid-6 koji oslobađa hormon rasta
Ghrp-6 CAS broj; 87616-84-0
Ghrp-6 Molekularna formula; C46H56N12O6.
Ghrp-6 Molekularna težina; 873.01
Ghrp-6 specifikacija, 5mg / vail ili 10mg / vail * 10vial / kit
Ghrp-6 analiza; 99.5%
Ghrp-6 Izgled; Beli prah

Minmum količina narudžbe: 10vials

Snaga snabdijevanja: 2000god / dan

Način pakovanja: skriveni paketi zasnovani na različitim zemljama i različitim količinama

Dostava metode: DHL, TNT, FedEx, EMS, ETK, EUB i tako dalje

Vrijeme isporuke: unutar 4-7 dana nakon praćenja

Načini plaćanja: Western Union, gram gram, bitcoin i TT


GHRP-6 Opis


GHRP-6, takođe poznat kao oslobađajući heksapeptid, je peptidni hormon klase hormona. Kao i sa svim srodnim peptidima, GHRP-6 se široko koristi za povećanje količine prirodne proizvodnje GH u tijelu. Povećanje GH može biti korisno za anabolizam, gubitak masnoće, oporavak i opšte blagostanje, kao i za moguće anti-aging svrhe.GHRP-6 AplikacijeSmanjuje telesne masti : GHRP-6 administracija ima reputaciju snižavanja masnoće, što ga čini dobrom opcijom za bodibildere u svojim ciklusima rezanja. Također je izuzetno atraktivan za one ljude koji su svjesni težine i žele da probiju te dodatne kilograme bez napornog rada u teretani; Povećajte mišićnu masu: GHRP-6 administracija takođe ima reputaciju olakšavanja povećanja i razvoja mišića.


Povećajte izdržljivost : Korisnici koji potvrđuju poboljšanje nivoa izdržljivosti nakon primene GHRP-6; Zaštitna je i protuupalna: GHRP-6 administracija pokreće bolju zaštitu mišića i djeluje kao protuupalno sredstvo koje je ključno u procesu oporavka i sintezi mišića.


Anti-aging : GHRP-6 će pokazati daleko veće prednosti kada se koristi kao dio dugoročnog plana protiv starenja (Hormonska zamjenska terapija) ili u kombinaciji s drugim lijekovima koji se koriste za poboljšanje performansi. GHRP-6 je izuzetno efikasno sredstvo protiv starenja u odnosu na hGH.


Dublje spavanje: GHRH-6 dramatično poboljšava formiranje ljudskog hormona rasta tokom ciklusa spavanja. Ovaj duboki opuštajući san i povišena proizvodnja HGH povećava sposobnost tela da se oporavi i oživi iz svakodnevnog života.


GHRP-6 Doziranje


GHRP-6 je injekcija na bazi vode koju ćete morati pomiješati s vodom iz backa i pohraniti. Zapamtite, važno je pravilno uskladištiti GHRP-6 nakon miješanja - u frižideru. Trebalo bi da bude dobro do 3-4 nedelje, pa samo mešajte ono što planirate da koristite tokom tog vremenskog okvira.


Najbolja praksa za doziranje GHRP-6 je doziranje 2 sata nakon zadnjeg obroka i 30 minuta prije uzimanja hrane, tako da nikakva interakcija ne može oslabiti efekat GHRP-6.


GHRP-6 se može uzimati 2-3 puta dnevno (otprilike 3 sata između injekcija) za maksimalnu efikasnost u rasponu od 100mcg-200mcg po dozi. Osim ovih doza, GHRP-6 se nije pokazao efikasnijim. Ove tačke zasićenja su razlog zašto ćete želeti da prekinete vrijeme primjene tijekom dana kako bi se omogućilo da receptori očiste.


ghrp-6


Razlog izbora:

1): Vrhunska kvaliteta i konkurentna cijena:
Naša kompanija je renomirani farmaceutski proizvođač sa više od 15 godina iskustva u Kini i svi prahovi se direktno snabdevaju iz naše fabrike.

2): Brzo, sigurno i dobro prikriveno:
Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje i dovoljno zaliha osiguravaju da se pošiljka može brzo i sigurno dostaviti u vašu ruku DHL-om, TNT-om, FedEx-om, HKEMS-om, UPS-om itd.

3): Iskusan u izvozu:
Imamo klijente širom sveta. Proizvodi se izvoze u Nemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španiju, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD, Brazil, Meksiko, Australiju, Japan, Koreju, Tajland, Indoneziju, Urugvaj i mnoge druge zemlje. Kustom prolazna stopa ≥99%

4): Fleksibilni uvjeti plaćanja:
T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin. Uvijek će postojati pojam koji vam odgovara.

5): Srdačna služba za korisnike i servis nakon prodaje:
Fotografije parcele i brojevi za praćenje će vam biti poslani kada se pripremi. Bilo koje od vaših pitanja bi bilo riješeno što je prije moguće.

 

Paket


Razumijemo da ćete biti zabrinuti za naše metode pakiranja prije nego što ste pokušali ili nas poznavali, dok mi radimo pravu stvar i znamo kako radi carina.


Imamo profesionalni tim za poseban prerušen paket, niti riječ stegovati zabrinutost će biti hown na parcele, proći običaj stopa je više od 99%.


Prije nego što smo mogli ponuditi neke detalje o našim paketima i načinima dostave, bolje je razgovarati putem pošte, skype-a ili whatsapp-a + 8613302415760.


Dostava


Naša kompanija posjeduje profesionalan i efikasan tim za pakiranje s našim najboljim diskretnim ili skrivenim paketima. Narudžbe će biti poslane u roku od samo jednog radnog dana nakon uplate. Detalji o paketu i broj za praćenje će vam biti dostavljeni.   Pošiljke DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS,, EUB, ETK i tako dalje.


To obično traje 4 do 7 dana ili 7 do 10 dana od strane nekog drugog ekspresnog kurira; to će biti 15 do 20 dana sporim putem.

Naši proizvodi se izvoze u Nemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španiju, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD, Australiju, Japan, Koreju i mnoge druge zemlje, preko 100kg mesečno.


Stavljaćemo na parcelama sve dok ih ne dobijete pri ruci, tako da ne morate da odvojite vrijeme za to.


ghrp6 peptide

Hot Tags: ghrp-6 ghrp6, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like