GHRP-6

GHRP-6 može smanjiti masnoću, povećati mišićnu masu, povećati snagu i povećati izdržljivost. Nedavno je postala popularna kao droga koja poboljšava performanse. Prednosti povećanog nivoa G hormona kroz GHRP-6

Detalji o proizvodu

GHRP-6 peptidi za izgradnju mišića

GHRP-6 je vruće prodaje peptida, Mi smo kineski tvornica specijalizirana u ovom području za više od 10 godina, a mi opskrbe steroidi, peptidi, sarms i drugih farmaceutskih products.if imate bilo kakve potrebe, Kontaktirajte moj whatsapp: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com


GHRP-6

CAS: 87616-84-0

Čistoća:> 99%

MW: 873,01

Izgled: Bijeli prah

MF: C46H56N12O6


ime proizvoda

GHRP-6

Sinonimi

Hormon rasta koji oslobađa heksapeptid

Specifikacija

5mg / bočica, 10vials / kit; 10mg / bočica, 10vials / kit

Izgled

Liofilizirani bijeli prah

MOQ

1 kit / 10 bočica

Pakovanje

Liofilizirani prašak u 10 ml sterilnoj bočici

Upotreba

Hormon rasta gubitka masti oslobađa heksapeptid za izgradnju mišića


Opis

GHRP-6 može smanjiti masnoću, povećati mišićnu masu, povećati snagu i povećati izdržljivost. Nedavno je postala popularna kao droga koja poboljšava performanse. Prednosti povećanog nivoa H hormona kroz stimulaciju GHRP-6 uključuju: povećanje snage, gubitak mišićne mase i masnog tkiva, pomlađivanje i jačanje zglobova, vezivnog tkiva i koštane mase. Glavna upotreba GHRP-6 je da obezbedi povišene nivoe GH, što takođe dovodi do povećanja nivoa IGF-1. Ovo pomaže gubitku masnoće iu nekim slučajevima pomaže i mišićnom dobitku. Generalno, GHRP upotreba je izabrana kao alternativa upotrebi GH, i samo retko se kombinuje sa GH.


GHRP 6 powder


Upotreba

Uprkos tome što je treći u klasi što se tiče snage oslobađanja GH, GHRP-6 je i dalje moćan GHRP i može se uzimati 2-3 puta dnevno. Iako postoji mali problem, pokazalo se da GHRP-6 nije tako efikasan u prisustvu povišenog nivoa glukoze u krvi. Kao rezultat toga, vjerujem da je najbolja praksa za doziranje GHRP-6 doza 2 sata nakon zadnjeg obroka i 30 minuta prije uzimanja hrane, tako da nikakva interakcija ne može oslabiti efekat GHRP-6. Uzimajući ovo u obzir, GHRP-6 se može uzimati 2-3 puta dnevno (otprilike 3 sata između injekcija) radi maksimalne efikasnosti u rasponu od 100mcg-200mcg po dozi. Osim ovih doza, GHRP-6 se nije pokazao efikasnijim. Ove tačke zasićenja su razlog zašto ćete želeti da prekinete vrijeme primjene tijekom dana kako bi se omogućilo da receptori očiste.


Doziranje

GHRP-6 je injekcija na bazi vode koju ćete morati pomiješati s vodom iz backa i pohraniti. Zapamtite, važno je pravilno uskladištiti GHRP-6 nakon miješanja - u frižideru. Trebalo bi da bude dobro do 3-4 nedelje, pa samo mešajte ono što planirate da koristite tokom tog vremenskog okvira.

Nakon što ga pažljivo pomiješate, ovo se uobičajeno injektira potkožno

i to sa slin pin-om. Za najbolje rezultate, mora se uzeti dnevno, a korisnici će obično napraviti nekoliko injekcija dnevno kako bi se to odvojilo. Zanimljivo je da GHRP-6 najbolje funkcionira ako ga uzmete kada je razina šećera u krvi niska, a ne trebate jesti ništa sat vremena nakon upotrebe.

Ako se koristi solo, korisnici će izvoditi 100-400 mikrograma (mcg) po injekciji, a ako se slažu sa drugim hormonom hormona rasta, doze se mogu smanjiti na pola.


Application

GHRP-6 može efikasno osigurati značajno povećanje proizvodnje GH. Obično se uzima 2-3 puta dnevno injekcijom u vrijeme kada šećer u krvi nije povišen. Troškovi su uglavnom umereni. Jedini mogući neželjeni efekat je povećana glad. GHRP-2 u suštini deluje kao grelin. Može izazvati konzumaciju hrane i stimulirati sekreciju GH. Kada se infundira, GHRP-2 povećava GH nivoe i indukuje izlučivanje cAMP ćelija na način na koji GRF teži. GHRP-6 takođe može pružiti prednosti koje GH ne, putem svog djelovanja na grelin receptor u različitim tkivima tijela.


Tipični efekti HGH bi bili iskusni tokom upotrebe GHRP-6: smanjenje telesne masnoće, povećanje mišićne mase, povećanje snage, povećanje izdržljivosti i povećana stopa isceljenja, poboljšanje kvaliteta sna i opšte povećanje blagostanja i zdravlja.


Zašto kupiti proizvode sa našeg sajta?

1. Imamo iskustvo u izvozu steroida, kao što znate, EU im stavlja veliki naglasak i morate pronaći iskusnog partnera koji će vas uvjeriti;


2. Kvaliteta: Naša tvrtka je profesionalna vodeća tvornica u Kini u farmaceutskoj oblasti, imali smo stabilne kupce i izvezli u Njemačku, Španjolsku, Veliku Britaniju, SAD, Australiju, Bliski Istok i bilo koje druge zemlje. Možemo pružiti dobre reference o našoj tvrtki. . Što se tiče kvaliteta proizvoda, sigurni smo da vas mogu zadovoljiti.


3. Paket: Profesionalno pakiranje sa profesionalnim materijalima.


4. Isporuka: Imamo proizvode na zalihama, a mi ćemo ih dostaviti uskoro kada stigne vaša PO. U međuvremenu ćemo vam dati broj za praćenje kako biste saznali tačnu lokaciju proizvoda. Mi ćemo pratiti proizvod dok vas ne dođu; Za Vas smo izabrali najbolju kurirsku službu, a isporukom oko 5-7 radnih dana.


5. Usluga: Najbolja usluga sa postprodajnim servisom i savjetovanjem, imamo odličan pristup prema klijentima prema našem poslu, za razliku od većine lokacija koje smo dosljedno dostupni putem telefonske linije za prodaju, e-pošte, skype-a ili MSN-a i uvijek odgovaramo na e-poštu u roku od 30 minuta .


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: ghrp-6, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like