Heksarelin

Heksarelin

Heksarelin je sintetski peptid koji oslobađa hormon rasta i koji je kategoriziran sa drugim GH sekretogogama kao što su GHRP-2 i GHRP-6. Iako je heksarelin relativno nov u svijetu peptida, postaje vrlo popularan peptid u istraživačke svrhe.

Detalji o proizvodu

Bočica za heksarelin (GHRP) 2mg
Injekcija heksarelina, 5ml Sterilna voda X 10 ampula

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: peptidi, ipamorelin, doziranje heksarelina, ghrp-6, cjc 1265, heksarelinske strane, heksarelin wiki, heksarelin 2 mg, heksarelin pregled, ipamorelin, cjc 1265, heksarelin wiki, heksarelin 2 mg, heksarelin pregled


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Heksarelin je sintetski peptid koji oslobađa hormon rasta i koji je kategoriziran sa drugim GH sekretogogama kao što su GHRP-2 i GHRP-6. Iako je heksarelin relativno nov u svijetu peptida, postaje vrlo popularan peptid u istraživačke svrhe.

Heksarelin je aminokiselina koja može spriječiti nastanak bora ili starenja. Naučnici tek treba da ga u potpunosti razumeju, jer je u prošlosti došlo do razumevanja upotrebe Heksarelina. Heksarelin promoviše proizvodnju prirodnih hormona rasta u organizmu, i neće isključiti proizvodnju sposobnosti organizma da samostalno proizvodi hormone rasta.


2. Specifikacije:

ime proizvoda

Heksarelin

Veličina jedinice

2mg / bočica

CAS

140703-51-1

Sequence

H-His-D-2-Me-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Čistoća

≥98% (HPLC)

Fizičko stanje

Liofilizirani prah

Key Words

peptidi; ipamorelin; doziranje heksarelina; ghrp-6; cjc 1265; heksarelin strane efekte; heksarelin wiki; heksarelin 2 mg; heksarelin pregled; ipamorelin; cjc 1265; heksarelin wiki; heksarelin 2mg;

Skladištenje

Liofilizirani peptidi iako su stabilni na sobnoj temperaturi 3 mjeseca, treba čuvati isušenog ispod -18 ° C. Nakon rekonstitucije peptida treba ga čuvati na 4 ° C između 2-21 dana i za buduću upotrebu ispod -18 ° C.

3.Aplikacije: \ t

Heksarelin se može čuvati na sobnoj temperaturi prije rekonstitucije sa bakteriostatičnom vodom. Pažljivo promiješajte vodu u bočicu kako biste bili sigurni da nećete naglo poremetiti smjesu. Peptidi su zapravo prilično krti i treba ih pažljivo rukovati. Nakon dodavanja vode, bočicu morate čuvati u frižideru da bi peptidi bili svježi.

Svi proizvodi navedeni u USPeptides.com namijenjeni su isključivo istraživanju. Mi ne promovišemo ličnu upotrebu ovih proizvoda. Proizvodi koje nudi USPeptides.com nisu namenjeni za upotrebu u prehrambenim proizvodima ili bilo kojoj vrsti droge. Naši proizvodi nisu namijenjeni za liječenje, prevenciju, ublažavanje ili liječenje bilo koje bolesti ili medicinskog stanja.


Prednosti heksarelina:
1) Najjači puls iz GHRP-a.
2) Povećati LBM (lean body body).
3) Pomoć u smanjenju masnoće.
4) Povećajte gustinu kostiju.
5) Anti-age svojstva liječi kožu.
6) Svojstva zaštite srca koja pokazuju da leče srčano tkivo.


Exarelin Doziranje i upotreba:
Bakteriostatična voda se koristi za rekonstituciju praška, a inzulinska šprica je poželjna metoda za davanje subkutanih injekcija heksarelina.

200mcgs je doza zasićenja za heksarelin i tokom nekoliko nedelja upotrebe može se početi desiti potpuno desenzibilizacija.

Takođe, povremena pojava hipofize je zabeležena kada se dozira daleko iznad doza zasićenja. Desenzibilizacija se može lako očistiti uzimanjem pauze od upotrebe hekserlina nekoliko dana do nekoliko sedmica.


4.Podaci o detaljima

Hexarelin


5, Kvalifikacija proizvoda

Heksarelin, kao i svi GHRP-ovi, vrlo je siguran za upotrebu u kratkom i dugom vremenskom periodu. Zbog Hexarelinove sposobnosti da poveća sekreciju prirodnog hormona, većina njegovih efekata je slična onima sintetičkog GH, iako u nešto manjoj meri.

Efekti heksarelina uključuju: povećanje snage, rast mišićnih vlakana, povećanje već postojećih mišićnih vlakana, neuronsku zaštitu, pomlađivanje zglobova, zaštitu i iscjeljivanje. Takođe, GH receptori dozvoljavaju potencijalno smanjenje masnoća sa upotrebom heksarelina. Porast cirkulirajućeg GH kroz upotrebu heksarelina uzrokuje porast nivoa insulinu sličnog faktora rasta (IGF-1) u vašem tijelu. IGF-1 je glavni uzrok rasta mišića kao odgovor na stimulaciju GH. Ovaj GHRP je najjači i ne treba ga podcjenjivati jer je izuzetno koristan.


6.D elivery, dostava i posluživanje

Strategije pakovanja i isporuke:
1. Dovoljno zaliha.
2. Sofisticirani i profesionalni logistički agent.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje.
4. Pakiranje slika i šifriranje se obavljaju u roku od 12 sati nakon primitka uplate.
5. Odlična aftersale usluga: Bilo kakva pitanja ili problema nakon primitka proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Problemi bi se odmah rešili.

Naše prednosti:
1. Naši proizvodi su izvezeni u Njemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD,
Australija, Japan, Koreja i mnoge druge zemlje, preko 100kg mesečno.

2. Profesionalni tim specijalno za paket i pošiljku i bulji u kod za praćenje 24hours za carine
pass guaranteed. 100% prolazi u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Poljskoj, Španiji, SAD-u, Kanadi, Brazilu; 98% prolazi u Njemačku,
Rusija, Australija, Novi Zeland.

3. Većina prašaka je na lageru, uzorci koji se naplaćuju su dostupni, mogu se isporučiti u roku od 24 sata.

4. Visoka kvaliteta, dobra cijena, brza i sigurna isporuka. Pošiljke DHL-a, TNT-a, FedEx-a, HKEMS-a, UPS-a itd.


7.FAQ
P1: Da li je kvalitet vašeg proizvoda odobren od strane laboratorija treće strane?
A: Da, svi proizvodi su strogo testirani od strane našeg QC-a, potvrđeni od QA-a i odobreni od strane treće strane u Kini, SAD-u, Kanadi, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj itd. .

Q2: Kako tretirate kvalitetnu žalbu?
A: Prije svega, naš QC odjel će vršiti strogi pregled naših izvoznih proizvoda pomoću HPLC, UV, GC,
TLC i tako dalje, kako bi se problem kvaliteta sveo na nulu. Ako postoji pravi problem kvalitete, uzrokovan od nas, mi ćemo vam poslati besplatnu robu za zamjenu ili povrat vašeg gubitka.

P3: Da li prihvatate uzorkovanu narudžbu?
A: Da, prihvaćamo malu narudžbu od 10g, 100g i 1kg za vašu ocjenu kvalitete naših proizvoda.

Q4: Da li postoji neki popust?
O: Da, za veću količinu, uvijek podržavamo bolju cijenu.

Q5: Da li prihvatate VISA business kreditnu karticu?
A: Žao nam je što ne prihvaćamo VISA kreditnu karticu,
želimo prihvatiti bankovni transfer, Western Union ili Paypal ili Moneygram

Hot Tags: hexarelin, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like