HGH Fragment 176-191 Peptid

HGH Frag 176-191 je fragment peptida HGH. Naučnici su otkrili da ako skraćuju peptid na C terminalnom području mogu izolirati atribute gubitka masnoće povezane s HGH. Regulirani gubitak masti je 12,5 puta bolji od uobičajenog HGH.

Detalji o proizvodu


Peptidni hormon HGH Fragment 176-191 za gubitak masti


Svi steroidni prašci koje služimo su testirani na različitim parametrima kvaliteta kako bi se osigurala njihova visoka učinkovitost i čistoća. COA i HPLC se mogu dati ako je potrebno. Želite vrhunske proizvode pls kontakt whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comHGH fragment 176-191 Qick Details


HGH fragment 176-191 je analog faktora oslobađanja hormona rasta (GRF) koji signalizira efekte hormona. Ovaj sintetički proizveden hormon je vrlo čest kod dizača tegova i bodibildera zbog brojnih fizičkih koristi.


Naziv proizvoda: HGH fragment 176-191

Sinonimi: Fragment 177-191, gf frag 176-191

MF: C78H123N23O23S2

MW: 1815.08152

CAS 221231-10-3

Specifikacija: 2mg / bočica, 5mg / bočica

Vrhovi: normalno plava ili crvena, može se podesiti

Izgled: Bijeli prah

Čistoća: 98%

HGH fragment Doziranje: 2-6iu ili (500-1000 mcg) dnevno

Ocena: Farmaceutski razred

Skladištenje: Liofilizirani HGH FRAG 176-191 iako je stabilan na sobnoj temperaturi 3 tjedna, trebao bi biti

pohranjeni suši ispod -18 ° C. Nakon rekonstitucije FST treba čuvati na 4 ° C između 2-7 dana i za buduću upotrebu ispod -18 ° C.

Upotreba: AOD9604 zapravo djeluje na smanjenje prekomjernog masnog tkiva kao što je

povećava mišićnu masu i povećava sadržaj lipida u telu.

Minmum količina narudžbe: 10vials

Snaga snabdijevanja: 2000god / dan

Način pakovanja: skriveni paketi zasnovani na različitim zemljama i različitim količinama

Dostava metode: DHL, TNT, FedEx, EMS, ETK, EUB i tako dalje

Vrijeme isporuke: unutar 4-7 dana nakon praćenja

Načini plaćanja: Western Union, gram gram, bitcoin i TT


HGH fragment 176-191 Za gubitak masti


HGH Fragment (176-191) je peptid koji gubi masnoću i nastaje u GH molekuli, koji direktno inicira lipolizu i inhibira lipogenezu, ali da bi bio u stanju da poboljša razumijevanje ovog peptida, zaista je bitno imati najmanje rudimentarno razumijevanje njegov roditeljski hormon .


Pokazalo se da je HGH Frag 176-191 tako efikasan alat za gubitak masti koji zapravo inhibira stvaranje lipida i masnih kiselina. Jednako važno, pošto je to samo deo punog hormona hormona rasta, problemi hiperglikemije često povezani sa upotrebom HGH nisu prisutni. To znači da nema problema sa šećerom u krvi, kao što se može desiti s HGH.


HGH fragment 176-191 treba da bude 12.5 puta jači od humanog hormona rasta (HGH) za gubitak težine od standardnog humanog hormona rasta (HGH). Posebno treba napomenuti da je u istraživanjima HGH fragment 176-191 imao sposobnost da poveća nivo IGF-1 koji se prevodi u sposobnost fragmenata da daju anti-age efekte.


HGH Fragment 176-191 vs HGH


1. Kao dio peptidnog puka, bodibilderi bi trebali ozbiljno razmotriti dodavanje HGH Frag-a u svoje protokole. Ima neverovatno sposobnost regulisanja metabolizma masti bez neželjenih sporednih efekata na insulinsku osetljivost. Izolujući kraj GH molekule, naučnici su otkrili da HGH Frag 176-191 radi čak i bolje nego HGH da stimuliše lipolizu (razbijanje masti).


2. Zapravo, zapravo inhibira lipogenezu; Znači, zaustavlja formiranje masnih kiselina i drugih lipida.


3. Takođe, za razliku od drugih jedinjenja koja sagorevaju masnoće, korisnici neće iskusiti kvalitete suzbijanja gladi ili nervozna osećanja koja mogu biti povezana sa spojevima poput efedrina (mislim na klenbuterol).


4. Budući da se ne natječe za HGH receptore, višestruka istraživanja su pokazala da HGH Frag 176-191 neće uzrokovati hiperglikemiju. Osim toga, ona će promovirati mršavu tjelesnu masu, sintezu proteina, povećati gustinu minerala kostiju i bolji san.


Kako koristiti i dozirati HGH Fragment 176-191


Kako bi se iskoristile prednosti HGH Frag-a, korisnici će morati dozirati oko 500mcgs dnevno.


HGH Frag se najbolje koristi za mršavljenje, tako da je preporučljivo uzeti injekciju pre nego što uradite kardio trening.

Vaša dijeta bi takođe trebala biti nisko ugljikohidratna i veća u proteinima i dobrim mastima.

Tačna doza za HGH Frag je između 200mcg i 250mcg ubrizgana subkutanom injekcijom.

HGH Frag takođe sagorijeva masnoću noću dok spavate, da biste dobili još bolje rezultate uzmite još jednu dozu pre odlaska u krevet.


hgh frag 176-191


FAQ


Q1: Da li ste proizvođač?

O: Da, proizvodimo rinfuzne proizvode u našoj tvornici i proizvodimo male količine i proizvode sinteze kupaca u našoj laboratoriji.


Q2: Imate li zaliha?

O: Razumijemo da većina kupaca preferira zalihe, pa ćemo pokušati držati zalihe za većinu proizvoda. Međutim, za neke rijetke proizvode nećemo držati zalihe i potrebno je vrijeme za sintezu.


P3: Koje certifikate i dokumente nudite?

O: Dostupni su neki tehnički papiri, kao što su COA, HPLC itd.


P4: Zašto bih trebao da vas izaberem?

O: Snažna tehnička podrška - dolazi od našeg visoko kvalifikovanog i potpuno iskusnog osoblja koje u hemijskoj industriji radi u prosjeku više od 5 godina.

Stroga kontrola kvaliteta dolazi iz našeg sofisticiranog sistema upravljanja.

Profesionalni i topli prodajni tim - jer vjerujemo da možemo pobijediti jedino kroz naš naporan rad u konkurentnom svijetu

Brza reakcija i odlična predprodaja i servis nakon prodaje - budući da vjerujemo da naši klijenti zaslužuju najbolju uslugu


Q5: Mogu li dobiti najbolju cijenu od vas?

O: Naravno. Ne ganjamo pretjerane profite i uvijek pokušavamo dati najbolju ponudu. Ako ste dobri u pregovaranju, možete uživati iu zabavi. Samo nemoj prejako!


P6: Kako da platim?

O: Prihvatamo sve vrste plaćanja. kao što su Western Union, gram gram, bitcoin i TT.

 

P7: Da li dajete besplatan uzorak?

A: Da, možemo pružiti besplatan uzorak ako imamo na lageru, samo trebate pokriti troškove isporuke.


Popisi proizvoda za prodaju237


12


11


Hot Tags: hgh fragment 176-191 peptid, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like