Ipamorelin peptidi 2 mg prašak

Ipamorelin (ili NNC 26-0161) pripada regulatornim peptidima jer je GH oslobađajući protein; Njegov lanac prilično je kratak i sastoji se od samo pet aminokiselina. Njegova molekularna masa / težina je 711.86, a njegova molekularna formula je C38H49N9O5. Ipamorelin je sintetizovan kao inovativan i novitet mimetik grelina, pa poseduje sposobnost poboljšanja želučane pokretljivosti. Trenutno je malo kliničkih ispitivanja s ipamorelinom. Prve studije o HGr-peptidima koji uključuju NNC 26-0161 započele su početkom 1990-ih. Takođe ovaj istraživački spoj je selektivni sekretagog G-hormona i agonista receptora grelina. Kao i drugi proteini, ipamorelin reagira s receptorima sličnim GHRP-u da oslobađa hormon rasta iz hipofize. Ali za razliku od nekoliko drugih peptida hormona u prirodi, ovaj pentapeptid ne oslobađa isti volumen takvih spojeva kao kortizol i acetilkolin, što ga čini vrlo dobrim kandidatom za buduća istraživanja. Nadalje, NNC 26-0161 je stabilniji oblik grelina i ima duži poluživot, a uzrokuje sekundarni učinak čineći neurone pobuđenima.

Detalji o proizvodu


1.Produc t Uvod

Dobrodošli da kontaktirate Morgan f ili više detalja. Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:

Ostalo ime: L-lizinamid, 2-metilalanil-L-histidil-3- (2-naftalenil) -D-alanil-D-fenilalanil-;

CAS registarski broj: 170851-70-4

Molekularna formula: C38H49N9O5
Molekularna težina: 711.853

Izgled: bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

Čistoća: 99% MIN

Standard: USP / BP / CP / EP

Miris: bez mirisa3.Aplikacije:


Ipamorelin je zanimljiv peptid koji uzimate 300mcg dva puta dnevno ili biste mogli smanjiti dozu 3 puta dnevno, nuspojave su bolovi u glavi.

Preporučio bih da ovo uzimate 30 minuta prije vježbanja, uz opremu, Ipamorelin je novi i moćan sintetički pentapeptid koji ima izrazita i specifična svojstva (GH) koja oslobađaju hormon.

S ciljem ispitivanja utjecaja na uzdužnu stopu rasta kostiju, tjelesnu težinu i oslobađanje GH, Ipamorelin u različitim dozama (0, 18, 90 i 450 µg / dan) ubrizgavao se tri puta dnevno tokom 15 dana ispitnim ispitanicima, nakon intravitalne Tetraciklin

označavanjem dana 0, 6 i 13, LGR je određen mjerenjem udaljenosti između odgovarajućih fluorescentnih pojasa u proksimalnoj metafizi tibije.


Ipamorelin je treća generacija GHRP-a iza GHRP-6 i GHRP-2. Ipamorelin ima vrlo slične karakteristike GHRP-2: nema ghrelinova lipogena svojstva i ne potiče glad. Ipamorelin djeluje sinergistički kada se primjenjuje tokom rasta hormona rasta koji oslobađa hormon rasta (GHRH) ili kada se primjenjuje zajedno s GHRH ili analogom poput Sermorelina ili Modificiranog GRF 1-29 (faktor oslobađanja rasta, amino 1-29).

Do sinergije dolazi i zbog supresije somatostatina i činjenice da ipamorelin povećava oslobađanje GH po somatotropu, dok GHRH povećava broj somatotropa koji oslobađaju GH. S druge strane, Ipamorelin je sličan GHRP-6 jer obojica oslobađaju GH vrlo slične snage minus nuspojave od GHRP-6.

I GHRP-6 i GHRP-2 uzrokuju oslobađanje i povećanje razine kortizola i prolaktina, međutim Ipamorelin samo selektivno oslobađa GH u bilo kojoj dozi. Ipamorelin dijeli sličnu funkcionalnost kao Hexarelin i u usporedbi s drugim peptidima, to je mnogo stabilniji oblik grelina i ima duži poluživot od najmanje dva sata i uzrokuje sekundarni učinak čineći neurone pobuđenima.

Doza Ipamorelin-a povećala je LGR sa 42 µm / dan u grupi nosača na 44, 50 i 52 µm / dan u grupama za liječenje.


4.zaštitni detalji


COA:

Ime Ipamorelin
CAS br. 170851-70-4
Sekvenca Aib-His-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2
Molekularna formula C38H49N9O5
Molekularna težina 712.03
Izgled Bijeli prah
Čistoća (HPLC) ≥98.0%
Pojedinačna nečistoća (HPLC) ≤1%
Sastav aminokiseline ± 10% od teorijskog
Sadržaj peptida (N%) ≥80.0%
Sadržaj vode (Karl Fischer) ≤6%
Sadržaj acetata (HPIC) ≤15.0%
MS (ESI) Dosledno
Masa ravnoteže 95.0 ~ 105.0%
5. Pakovanje i dostava

Q1: Da li je kvalitet vašeg proizvoda odobrio laboratorij trećih strana?
O: Da, svi proizvodi su strogo testirani od strane našeg QC-a, potvrđeni od strane QA-e i odobreni od strane trećih proizvođača u Kini, SAD-u, Kanadi, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj itd. Dakle, bit ćete sigurni s Dobrom kvalitetom ako nas odaberete .
 
Q2: Kako tretirate žalbu na kvalitet?
O: Prvo, naš QC odjel će strogo ispitati naše izvozne proizvode pomoću HPLC, UV, GC,
TLC i tako dalje kako bi se problem kvalitete smanjio na nulu. Ako postoji stvarni problem kvalitete, uzrokovan od nas, poslat ćemo vam besplatnu robu radi zamjene ili povrat gubitka.
 
P3: Da li prihvatate uzorak naloga?
O: Da, prihvatamo male porudžbine od 10g, 100g i 1kg za vašu ocjenu kvalitete robe.

P4: Postoji li popust?
O: Da, za veću količinu, uvijek podržavamo uz bolju cijenu.

Hot Tags: ipamorelin peptidi 2 mg prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like