Ipamorelin

Ipamorelin je penta-peptid, a jakost koju on pokazuje može vrlo lako učiniti starom GH zastarjelom. Ali ono što sportisti i bodibilderi zaista žele da znaju je šta je ovaj čudo peptid sposoban za to, kako se koristi, i kako se to može usporediti s drugim GHRP peptidima.

Detalji o proizvodu

Ipamorelin peptidi za izgradnju mišića

Ipamorelin

Veličina jedinice: 2 mgial

Jedinična količina: 1 bočica

Alias: 696: PN: WO2004005342 STRANA: 46 potraživani protein, Ipamorelin, NNC 26-0161

CAS: 170851-70-4

Formula: C38H49N9O5

MW: 711.853

čistoća: 99%

Izgled: Bijeli liofilizirani prah

Ocena: Farmaceutski razred


Brzi detalji:

ime proizvoda

Ipamorelin

Sinonimi

IpoMarelin; IpaMorelin Acetat; Aib-His-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2; 170851-70-4

CAS

170851-70-4

MF

C38H49N9O5

MW

711.863

EINECS

N / A

Kategorije proizvoda

Peptidi

Izgled

Bijeli liofilizirani prah

Čistoća

98,49% pomoću HPLC

Specifikacija

2mg / bočica

Skladištenje

Liofilizirani Ipamorelin je stabilan na sobnoj temperaturi 90 dana; međutim, treba ga čuvati u zamrzivaču ispod -8 ° C duže vrijeme. Nakon rekonstituisanja, Ipamorelin treba čuvati u hladnjaku na temperaturama koje ne prelaze 36 F.

Upotreba

Ipamorelin je selektivni sekretagog rastućeg hormona i agonist receptora grejlina.


Opis: \ t

Ipamorelin je penta-peptid, a jakost koju on pokazuje može vrlo lako učiniti starom GH zastarjelom. Ali ono što sportisti i bodibilderi zaista žele da znaju je šta je ovaj čudo peptid sposoban za to, kako se koristi, i kako se to može usporediti s drugim GHRP peptidima.


Ipamorelin je fascinantno novo otkriće izgradnje mišića koje dobija puno pažnje u svijetu bodybuildinga. To je sintetički peptid koji ima snažna svojstva oslobađanja hormona rasta. A ova svojstva koja oslobađaju GH su ono što je zanimljivo sportistima i bodibilderima, jer oni mogu napraviti ogromnu razliku u količini mišića koje možete rasti i kako brzo sagorite mast.


ipamorelin


Aplikacija:

Pokazalo se da je ipamorelin i veoma moćan i veoma selektivan u in vivo i vitro situacijama, a takođe je pokazao dobru bezbednost i podnošljivost u kliničkim studijama kod ljudi.


Istraživanja su pokazala da je ipamorelin specifičan hormon što znači da hormoni hipofize kao što je kortizol nisu pod uticajem. U jednoj studiji, utvrđeno je da su mlade ženke odraslih pacova povećale koštanu masu zbog 12 sedmica liječenja ipamorelinom. Ovaj peptid u poređenju sa drugim peptidima koji oslobađaju hormone osiguravaju prednosti bez potrebe za rješavanjem mogućih negativnih nuspojava.


Ipamorelin u teoriji može povećati acetilklorin ili kortizol kada se koristi u višim dozama. Međutim, i povećanje acetilhloina ili kortizola je još vjerovatnije kod GHRP-2 i GHRP-6. U stvari, u slučaju Ipamorelina, bilo je malo ili nimalo porasta koncentracije acetilholina i kortizola u krvnoj plazmi čak i kod injekcija više od 200 puta više od efektivne doze za uporedivo oslobađanje GH.


Ovo jasno dokazuje da je ipamorelin prvi uspešan agonist ili hemikalija GHRP receptora koji se veže za receptor ćelije i aktivira odgovor od strane te ćelije sa specifičnom selektivnošću za samu promociju oslobađanja GH.


Još jedna prednost Ipamorelina je što ne izaziva nagli porast prolaktina ili kortizola kao GHRP-2 i GHRP-6. Ipamorelin se sporije isporučuje za razliku od GHRP-a koji povećavaju nivo GH brže. Sporije oslobađanje je prirodnije i ima održiviji efekat.


Funkcije:

iPamorelin je vrlo sličan GHRP-6 po tome što povećava grelin i cilja specifični GH puls. Međutim, za razliku od GHRP-6, izgleda da ne postoji povećanje gladi koja često postoji kod GHRP-6. Još važnije, nema uticaja na kortizol i samo na nivoe plazma hormona rasta (GH). Za razliku od mnogih drugih GH peptida kao što je heksarelin, čini se da ne postoji jaka povreda desenzibilizacije. To znači da nema smisla da doza ne poboljša prirodnu sekreciju GH.


Uz moćne sposobnosti oslobađanja GH, iPamorelin je također jedan od najdugovječnijih dostupnih GH peptida. Oslobađanje hormona (GH) nije trenutni šiljak praćen brzim padom tačke, već umesto laganog stabilnog oslobađanja koje je prirodnije za telo.


Kako naručiti:

Prvo: Molim vas da mi javite koje su to teme koje tražite, količinu i zemlju odredišta.

Drugo: Vi potvrđujete sve detalje i nudite nam narudžbu za kupovinu;

Treće: šaljemo detalje cijene naših proizvoda i ponuditi pogodan način dostave referencu.

Dalje: Potvrdite narudžbu i uplatite novac 100% unaprijed i pošaljite nam detaljnu adresu.

Peto: Organiziramo pošiljku u skladu sa vašim zahtjevima.

Šesto: nudimo uslugu nakon prodaje nakon što primimo paket;


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: ipamorelin, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like