Peptid CJC-1295 sa DAC

CJC-1295 je dugodjelujući analog sekrecije hormona rasta.CJC-1295 je terapeutski aminokiselinski peptidni hormon i djeluje kao analog lučenja hormona rasta.

Detalji o proizvodu


CJC 1295 sa peptidom za rast hormona Dac za lean mišić


Čisti steroidni prah, poluproizvodno ulje, peptid i sarms prah, sigurna i brza dostava

Svi proizvodi se isporučuju koristeći STEALTH procedure. Također pružamo vrlo detaljnu sliku za objašnjenje sadržaja paketa. Bez obzira na količinu naručene robe, mi imamo način da je bezbedno dobijemo kao drugačiji proizvod. Mi garantiramo da je proizvod 100% ono što mi kažemo da je. Pls kontakt za detials whatsapp + 8613302415760 e-pošta cindy1114@yccreate.com


142


CJC1295 Sa DAC brzim detaljima


Hormon koji oslobađa hormon rasta CJC-1295 je sintetski peptid za prodaju koji stimuliše oslobađanje GH. Ekstremni peptid CJC-1295 utiče na broj stanica koje luče hormon rasta i na količinu koju izlučuju.


Naziv: 2mg Fiole Cjc 1295 sa Dac

Specifikacija: 2mgvial, 5mg / vial, 10vial / Kit
CAS: 863288-34-0
Čistoća (HPLC): 99,3%
Izgled: Bijeli prah
MW: 3367.97
Mf.:C159h258n46o45
Pohranite na: Cool Dry Place
Izvozna tržišta: Globalno

Upotreba: Akušerski lek koji se koristi za kontrolu postporođajnog krvarenja.

Minmum količina narudžbe: 10vials

Snaga snabdijevanja: 2000god / dan

Skladištenje: Liofilizirani CJC-1295 W / DAC je stabilan na sobnoj temperaturi tokom 90 dana, ali ga treba čuvati u zamrzivaču ispod -8C tokom dužeg vremenskog perioda. Nakon rekonstitucije CJC-1295 W / DAC treba hladiti na temperaturama koje ne prelaze 36 F.

Način pakovanja: skriveni paketi zasnovani na različitim zemljama i različitim količinama

Dostava metode: DHL, TNT, FedEx, EMS, ETK, EUB i tako dalje

Vrijeme isporuke: unutar 4-7 dana nakon praćenja

Načini plaćanja: Western Union, gram gram, bitcoin i TT


Kada koristiti CJC-1295


Ovaj proizvod je najpogodniji za slučajeve kada pojedinac želi da ubrizgava rijetko i traži značajnu podršku za proizvodnju GH, a ne maksimalno ili skoro maksimalno povećanje. To je zbog toga što se ravna količina krvi u krvi ne podudara dobro sa pulsirajućim doziranjem, koje je potrebno za najveći učinak. Međutim, stalni nivoi mogu pružiti veoma dobru podršku za prirodne GH impulse.


Relativno rijetko, nepovoljne nuspojave povezane s prekomjernom upotrebom GH, kao što je bol od kompresije živca (kao što je bol u karpalnom tunelu), prekomjerno zadržavanje vode ili smanjena osjetljivost na inzulin može se pojaviti kod upotrebe CJC-1295. Uzrok je stimulacija veće količine GH proizvodnje nego što je pogodno za pojedinačni slučaj. Rešenje je da se prekine upotreba dok se problem ne reši, i da se smanji doza prilikom ponovnog korišćenja.


Za stalnu podršku proizvodnje GH, u dozama koje su preporučene u nastavku, CJC-1295 ne treba da se ciklizira.


CJC-1295 DAC u odnosu na CJC-1295 Nema DAC


CJC-1295 DAC i CJC-1295 (poznatiji kao Modifikovani GRF 1-29) oslobađaju hormone (GHRH). Njihovo djelovanje u ljudskom tijelu je identično, ali razlika između dva peptida je raspon poluživota. Modifikovani GRF 1-29 i Sermorelin imaju vrlo kratak poluvrijeme života od oko 30 minuta, dok CJC-1295 DAC ima poluživot koji može trajati do otprilike 8 dana. Mnogi naučnici su izjavili da se kratki poluživot Sermorelina i Modifikovani GRF 1-29 smatraju mnogo prirodnijim.


Kako koristiti CJC-1295


CJC-1295 je napravljen tako da je njegov poluživot produžen sa ~ 7 minuta na više od 7 dana !. Ovo je pogodno jer znači da se proizvod treba ubrizgavati samo 1-2 puta nedeljno za kontinuirano povišene nivoe ljudskog hormona rasta (HGH) i IGF-1. Jedna subkutana (sc) injekcija dovodi do mjerljivih količina CJC-1295 u krvi do 13 dana.


Pored toga, pojedinačna doza od 60 ug / kg CJC-1295 rezultira povišenim nivoom hormona rasta (125%) dok se pulsirajuće lučenje GH održava. Nadalje, 60 ug / kg CJC-1295 povećalo je nivoe IGF-1 do gornje granice normale. Doza od 30 ug / kg CJC-1295 koja se daje jednom sedmično zadržala je svoj odgovor bez dokaza o desenzibilizaciji.


Da biste simulirali prirodno oslobađanje hormona rasta prirodnim vrhovima, postići ćete MOD GRF 1-29 (bez DAC za CJC 1295) istog dana, 1-3 puta dnevno na 100mcg-200mcg, a vaš GHRP birajte. Sada, što je najefikasnije, po mom mišljenju, bolji način da se koristi CJC 1295 je da radi sa DAC-om CJC 1295. To će omogućiti bodibilderima ili sportistima da ubrizgavaju 2 mg CJC 1295 i DAC nedeljno, ubrizgavajući GHRP dnevno.


cjc-1295 dacCompetitive Advantage


Profesionalna proizvodnja:

Mi smo legitiman i profesionalni farmaceutski proizvođač specijaliziran za roid hormone u prahu, steroid, injekcione tekućine, peptide, farmaceutske sirovine i njegovu intermedijarnu tvrtku koja integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, poslovanje i marketing u organsku cjelinu. Svi proizvodi se proizvode pod
GMP uslovi u skladu sa standardnom procedurom rada (SOP), a ne iz malih podzemnih laboratorija ili crnog tržišta, tako da je kvalitet zajamčen. Imamo autoritet za izvoz i uvoz, i imamo iskustvo izvoza za više od 10 godina.

Minimalna narudžba:
10-100 grama. Minimalno pakovanje svakog praha je 10g ili 100g, ali neki skupi prah se može kupiti na nekoliko grama.

Način plaćanja:
Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T.

Profesionalna isporuka:
Po kuriru (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) je poželjno, bulk nalog može biti dogovoren.5-7 radnih dana isporuke u pravodobno. Praćenje br. Je na raspolaganju, možemo vam pružiti najnovije praćenje naših kupaca da provjerite valjanost isporuke ako vam je potrebna.
Diskretno pakovanje: Sigurno i profesionalno prikriveno pakovanje može biti zajamčeno.

Plenty In Stock:
Većina praha je u zalihama. Izvozimo preko 1000 kilograma roid praha mesečno.
Visoka brzina isporuke: Naše pakovanje robe neće sadržavati informacije o hormonima i može se poslati iz različitih područja Kine. Trenutno, stopa carinjenja robe šaljemo u Sjedinjene Države i Europu je 99%, Što se tiče Kanade, Brazila prilično visoke kopče zatvoriti područje, također imamo novi način da se kroz carine. Takođe smo u potpunosti vratili politiku u neke oblasti.

 

Proces narudžbe:

 

1. Navedite koje su vaše potrebe (proizvod i količina)

2. Potpuna isplata će biti izvršena kada se dogovorimo o svim detaljima.

3. Paket će biti isporučen po prijemu uplate.

4. Informacije o paketu će biti ponuđene (slika za pakiranje i broj za praćenje)

5. Konačno ćete dobiti paket za 4 ~ 7 dana.

 

Više informacija

 

Raspoloživo: Steroidi sirovi prah, Prethodno steroidna ulja, Sarms, Peptidi, Sve vrste mašina koje su vam potrebne za proizvodnju steroida.

Pošiljka: bira se najprikladniji način (EMS TNT DHL Aramex FedEx UPS)

Plaćanje: Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T

Parcela: Dizajnirana Diskretno pakiranje prema različitim zemljama i količinama.

 

cjc1295 dac peptide

Hot Tags: peptid cjc-1295 s dac, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like