Peptid DSIP

Delta peptid koji indukuje spavanje, skraćeno DSIP, je neuropeptid koji kada se infundira u mezodiencefalnu komoru primaoca kunića indukuje vreteno i delta EEG aktivnost i smanjuje motorne aktivnosti.

Detalji o proizvodu

Peptidi rasta hormona DSIP 2mg po bočici za dobro spavanje
DSIP Quick Details


DSIP se koristi kako bi se pomoglo ljudima da zaspe i da spavaju. DSIP je popularan kod bodibildera koji su naučili o moći i potencijalu peptida kroz svoje trening i suplementaciju.


ime proizvoda DSIP
Alias Selanc
Veličina jedinice 2mg / bočica
CAS 62568-57-4
MOLEKULARNA FORMULA C35H48N10O15
MOLEKULARNA TEŽINA 928.8
PURITY ≥99% (HPLC)
FIZIČKO STANJE Bijeli liofilizirani prah
Upotreba pomoć za spavanje
SKLADIŠTENJE Liofilizirani peptidi, iako stabilni na sobnoj temperaturi tokom 3 meseca, treba čuvati isušenog ispod -18 ° C. Po rekonstituciji peptida treba ga čuvati na 4 ° C između 2-21 dana i za buduću upotrebu ispod -18 ° C.

Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


DSIP Effects


Da bi se korisnicima pomoglo da bolje spavaju, peptid DSIP se može koristiti samostalno, ili se može slagati s drugim peptidima kako bi se stvorio dobro zaokružen program suplementacije.


DSIP snižava bazalne nivoe kortikotropina i blokira njihovo oslobađanje. Takođe olakšava telu da oslobodi LH (luteinizirajući hormon). Pored toga, to olakšava organizmu da oslobodi somatotrofin (i somatoliberinski sekret) i blokira proizvodnju somatostatina.


DSIP može pomoći ljudima da upravljaju stresom. Pored toga, može imati moć da ublaži simptome hipotermije. Poznat je i kao efikasno sredstvo za normalizaciju krvnog pritiska i kontrakcija koje su miokardijalne. Takođe, može pružiti antioksidantske koristi (usporiti oštećenje ćelija).


DSIP Za dobro spavanje

 

DSIP je primijenjen kao spora intravenska infuzija u dozi od 25 nmol / kg ujutro. Ispitanici su odmah prijavili osećaj pritiska sna, a spavanje se povećalo za 59% (medijana ukupnog vremena spavanja) u 130-minutnom intervalu nakon tretmana u poređenju sa placebom. Odloženi efekti na naknadni noćni san bili su kraći početak spavanja, smanjen postotak 1 stadijuma, i bolja učinkovitost spavanja.


DSIP Doziranje


U bodibildingu, DSIP se koristi sa subkutanom, rjeđe intramuskularnom injekcijom. Za injekcije DSIP 2mg, razblažite u 2 ml sterilne ili baktericidne vode (ako se očekuje da skladištenje pripremljenog rastvora traje duže od jednog ili dva dana, poželjno je koristiti baktericidnu vodu).

 

Uobičajeno: 200 mcg lijeka jednom dnevno, 1-3 sata prije spavanja

Pojačano: 700 μg lijeka dnevno u dvije podijeljene doze, 4 do 5 sati i 1 do 3 sata prije spavanja. Izlaganje DISP-u traje 7-9 sati od trenutka ubrizgavanja. Ne preporučuje se kombinirati peptid sa drugim lijekovima sa sličnim efektima, jer sam po sebi ima vrlo snažan učinak na ljudski organizam.


DSIP peptide


Prednosti i usluge:

 

1, Visoko pročišćeni i visoki standardni prah, skoro 15 godina fabrika (osnovana 2001) direktna prodaja, od najnižih cijena na tržištu širom svijeta.

 

2, Široka pokrivenost različitih bodybuilding dodataka, od steroidnih prašaka do SARMS-a koji su prirodniji, od peptida poput HGH fragmenta 176-191 do premazanih injekcionih ili oralnih steroidnih tečnosti čije kvalitete garantuju naši visokokvalitetni praškovi i profesionalni hemičari.

 

3, Ako želite da sami napravite gotove steroide, možemo vam pružiti set podrške, prašaka, rastvarača i alata.

 

4, Uzorci su dostupni bilo kada za test kvaliteta, neki mogu biti besplatni, a neki se naplaćuju.

 

5, Uvijek pun zaliha ---> olovo vrijeme je u roku od 12 sati nakon uplate potvrdio.

 

6, Za višestruke ili velike narudžbe, mnoge pogodnosti kao što su popusti ili besplatne pošiljke ili ponovno slanje polica će biti poslužene.

 

7, Super diskretno pakiranje, najbolje pakiranje i načini dostave bit će odabrani prema količinama i zemljama ili područjima. Sigurnost je uvijek na prvom mjestu ---> Imamo 99,5% uspjeha u SAD, Velikoj Britaniji, Brazilu, Francuskoj, Rusiji, Holandiji i 99,8% u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Irskoj, Austriji, Poljskoj i tako dalje. I prolazna stopa i dalje raste, Skoro 100%.

 

8, Paket slike i brojevi za praćenje će biti ponuđeni u najskorije vrijeme.

 

9, 24/7 online na usluzi za sve probleme.


Proces narudžbe

 

1. Navedite koje su vaše potrebe (proizvod i količina)

2. Potpuna isplata će biti izvršena kada se dogovorimo o svim detaljima.

3. Paket će biti isporučen po prijemu uplate.

4. Informacije o paketu će biti ponuđene (slika za pakiranje i broj za praćenje)

5. Konačno ćete dobiti paket za 4 ~ 7 dana.

 

Više informacija

 

Raspoloživo: Steroidi sirovi prah, Prethodno steroidna ulja, Sarms, Peptidi, Sve vrste mašina koje su vam potrebne za proizvodnju steroida.

Pošiljka: bira se najprikladniji način (EMS TNT DHL Aramex FedEx UPS)

Plaćanje: Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T

Parcela: Dizajnirana Diskretno pakiranje prema različitim zemljama i količinama.

pls kontakt cindy

wickr: puresteroid

whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com

 

DSIP

Hot Tags: peptid dsip, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like