Selank

Selank je nootropni lijek na bazi anksiolitičkog peptida koji je razvio Institut za molekularnu genetiku Ruske akademije nauka. Selank je heptapeptid sa sekvencom Thr-Lys-Pro-Arg-Pro-Gly-Pro. To je sintetički analog ljudskog tetrapeptidnog tuftsina.

Detalji o proizvodu

Oslobođeni peptidi Selank za izgradnju mišića

Selank je jedna od novijih Nootropic supstanci koje će se pojaviti na tržištu posljednjih godina. I dobro je za poboljšanje mozga. Također radi za izgradnju mišića, gubitak težine, opremu za teretanu. Svaka potreba za kontaktom WhatsApp:


Naziv proizvoda: Selank

CAS: 129954-34-3

Upotreba: Smanjite stres, smanjite depresiju, prekinite nesanicu. Naravno, sa Selankom je zagonetka - anksiolitik

Sekvenca: Thr-Lys-PRO-Arg-PRO-Gly-PRO

MF: C33H57N11O9

MW: 751.9

Čistoća: 99%

Specifikacija: 5mg / bočica

Izgled: Bijeli liofilizirani prah

Skladištenje: Liofilizirani peptidi, iako stabilni na sobnoj temperaturi tokom 3 meseca, treba čuvati isušenog ispod -18 ° C. Po rekonstituciji peptida treba ga čuvati na 4 ° C između 2-21 dana i za buduću upotrebu ispod -18 ° C .

pakiranje: kao zahtjevi


Ime

Selank

Alias

Selanc

Cas

129954-34-3

M. F

C33H57N11O9

Molekularna težina

751.9

Čistoća

99.00% \ t

Izgled

Bijeli liofilizirani prah

Sequence

Thr-Lys-PRO-Arg-PRO-Gly-PRO

Veličina jedinice

5mg po bočici

Vrijeme dostave

U roku od 18 sati po primitku uplate

Dostava

EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS itd

Skladištenje

Liofilizirani peptidi, iako stabilni na sobnoj temperaturi tokom 3 meseca, treba čuvati isušenog ispod -18 ° C. Po rekonstituciji peptida treba ga čuvati na 4 ° C između 2-21 dana i za buduću upotrebu ispod -18 ° C.

Upotreba

inhibiraju enzime uključene u degradaciju enkefalina i drugih endogenih regulatornih peptida


Opis: \ t

Selank je nootropni lijek na bazi anksiolitičkog peptida koji je razvio Institut za molekularnu genetiku Ruske akademije nauka. Selank je heptapeptid sa sekvencom Thr-Lys-Pro-Arg-Pro-Gly-Pro. To je sintetički analog ljudskog tetrapeptidnog tuftsina.

Selank je sintetički analog imunomodulatornog peptida tuftsin; kao takav, oponaša mnoge njegove efekte. Pokazano je da modulira ekspresiju interleukina-6 (IL-6) i utječe na ravnotežu citokina T-pomoćnih stanica. Pokazano je da utiče na koncentraciju monoaminskih neurotransmitera i izaziva metabolizam serotonina. Postoje dokazi da on takođe može modulirati ekspresiju neurotropnog faktora iz mozga (BDNF) kod pacova.

Utvrđeno je da Selank, kao i srodni peptidni lek, semax, inhibiraju enzime koji su uključeni u degradaciju enkefalina i drugih endogenih regulatornih peptida, a ova aktivnost može biti uključena u njihove efekte.


Peptide


Selank aplikacija:

Iako je Selank klasifikovan kao nootropno-anksiolitički tip lijeka, koristi se i dalje od ublažavanja anksioznosti i poboljšanja kognitivnog funkcionisanja. Nekoliko oblasti u kojima se Selank može naći korisne su: smanjenje stresa, ublažavanje depresije, preokret anhedonije, poboljšanje raspoloženja u emocionalno stabilnim pojedincima i prestanak nesanice.


Naravno, pošto je Selank bio nootropno-anksiolitički, može se pokazati korisnim za liječenje različitih oblika anksioznosti, kao što su GA D (generalizirani anksiozni poremećaj), SA D (socijalni anksiozni poremećaj), panični poremećaj, kao i ne - dijagnosticira napade anksioznosti. Kao nootropna, Selank može da poboljša mentalnu oštrinu, smanji umni umor, poboljša sposobnost fokusiranja, poboljša kognitivno funkcionisanje dok je u deficitu spavanja, i poboljšava pamćenje.


Ovi efekti se pružaju bez negativnih sporednih efekata koji su tipično povezani, kao što su fizička zavisnost, psihička zavisnost i smanjena motorna sposobnost. U stvari, Selank je u velikoj meri lišen neželjenih efekata, a velika većina istraživača tvrdi da je to jedinjenje sa "sporednim efektima". To čini Selank pogodnijim za dugotrajnu upotrebu.


Usluge

1) Što se tiče vašeg svaki upite, uvijek odgovor pravovremeno i strpljivo. Sve relevantne informacije će biti pružene da vam pomognu da napravite mudri izbor


2) Ako naručite sirovi prah, možemo vam pružiti COA, Cook Recepti steroidnog ulja, povratne informacije drugih kupaca


3) Ako naručite ubrizgavajuće steroidno ulje, možemo vam pružiti bočice, gumene čepove, filtere za špric, automatsko filtriranje, spojnicu, mašinu za presovanje, kutije, a ujedno će se ponuditi i uvod i povratna informacija drugih kupaca.


4) Nakon Vaše uplate, aranžman za otpremu i slike u paketu će biti dostavljene u roku od 24 sata; Broj za praćenje će biti dostavljen u roku od 36 sati


5) Za važne informacije o parcelama, kao što su: lijeva originalna zemlja, stigla u odredišnu zemlju, položena carina, za isporuku, isporučeno, te informacije će vam biti poslane na vrijeme.


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: selank, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like