TB500 Thymosin Beta 4 (TB4)

TB-500 je aktin-sekvestrirajući peptid koji modulira upalu i zarastanje u različitim tkivima. On igra glavnu ulogu u angiogenezi i metastazama tumora. Protein je takođe uključen u proliferaciju ćelija, migraciju i diferencijaciju. Ovaj gen izmiče X inaktivaciji i ima homolog na hromozomu Y (TMSB4Y). Beta timozini su familija proteina koji imaju zajedničku sekvencu od oko 40 aminokiselina sličnu malom proteinskom timosinu β4.

Detalji o proizvodu


1.Produc t Uvod

Dobro došli u kontakt Morgan f ili više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t

Naziv: TB-500
Sinonimi: Thymosin β4
CAS #: 77591-33-4
Molekularna formula: C212H350N56O78S
Molekulska masa: 4963,44 Da (g / mol)
Aminokiselinska sekvenca: Ac-Ser-Asp-Lys-Pro-Asp-Met-Ala-Glu-Ile-Glu-Lys-Phe-Asp-Lys-Ser-Lys-Leu-Lys-Lys-Thr-Glu-Thr- Gln-Glu-Lys-Asn-Pro-Leu-Pro-Ser-Lys-Glu-Thr-Ile-Glu-Gln-Glu-Lys-Gln-Ala-Gly-Glu-Ser-OH \ t


3.Aplikacije: \ t


TB-500 je sintetička verzija prirodno prisutnog peptida prisutnog u gotovo svim ljudskim i životinjskim stanicama, Thymosin Beta-4. Ovaj moćni peptid je član sveprisutne porodice 16 srodnih molekula sa visokim očuvanjem sekvence i lokalizacije u većini tkiva i cirkulirajućih ćelija u tijelu. TB-500 se ne veže samo na aktin, već blokira i polimerizaciju aktina i predstavlja aktin-sekvestrirajući molekul u eukariotskim ćelijama.

TB-500 je identifikovan kao gen koji je povećan za četiri do šest puta u ranoj formaciji krvnih sudova i nađen je da promoviše rast novih krvnih ćelija iz postojećih krvnih sudova. Ovaj peptid je prisutan u fluidu za rane i kada se daje subkutano, on pospešuje zaceljivanje rana, izgradnju mišića i ubrzava vreme oporavka mišićnih vlakana i njihovih ćelija. Dodatni ključni faktor TB-500 je da promoviše migraciju stanica kroz specifičnu interakciju s aktinom u staničnom citoskeletonu. Pokazalo se da centralni domen za vezivanje dugog aktina male amino kiseline ima i reprodukciju krvnih zrnaca i karakteristike zarastanja rana. Ove karakteristike su otkrivene ubrzavanjem migracije endotelnih ćelija i keratinocita. Takođe povećava proizvodnju enzima koji razgrađuju ekstracelularni matriks.

Studije pokazuju da je TB-500 moćan, prirodni faktor za popravljanje rana sa anti-inflamatornim svojstvima. Tß4 se razlikuje od drugih faktora popravke, kao što su faktori rasta, u tome što promoviše migraciju endotela i keratinocita. Takođe se ne veže za ekstracelularni matriks i ima veoma malu molekularnu težinu, što znači da može da putuje relativno velike udaljenosti kroz tkiva. Jedan od ključnih mehanizama delovanja TB-500 je njegova sposobnost da reguliše protein za izgradnju ćelija, Actin, vitalnu komponentu ćelijske strukture i pokreta. Od hiljada proteina prisutnih u ćelijama, aktin predstavlja do 10% ukupnih proteina koji stoga igraju važnu ulogu u genetičkom sastavu ćelije.4.prodection details


COA:

Izgled

Beli prah

Čistoća (HPLC)

≥98.0% \ t

Single Impurity (HPLC)

≤1.0% \ t

Sadržaj peptida (N%)

≥80.0% \ t

Sadržaj vode (Karl Fischer)

≤6.0% \ t

Sadržaj acetata (HPIC)

≤12,0% \ t

MS (ESI)

Dosledno

Mass Balance

95.0 ~ 105.0%5. Pakovanje i isporuka
1. Kvalitet

Naši proizvodi ispunjavaju MSDS sigurnosni standard i imamo ISO i drugi certifikat tako da yan može dobiti visokokvalitetne proizvode iz naše kompanije.

2. Cijena

Mi smo kompanija koja je zajednički za trgovinu i industriju, tako da cao pružamo konkurentnu cenu i visok kvalitet proizvoda.

3. Pakovanje

Možemo raditi prema zahtjevu kupca.

4. Transport

Proizvodi se mogu prevoziti Courier, avionom ili morem

5. Servis

Nudimo specijaliziranu logističku uslugu, uključujući izvoznu deklaraciju, carinjenje i svaki detalj prilikom isporuke, što nam omogućava da Vam ponudimo uslugu sve na jednom mjestu od narudžbe do proizvoda koji se prevoze u vaše ruke.

Hot Tags: tb500 timozin beta 4 (tb4), Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like