Ipamorelin Raw Peptide

Ipamorelin je peptid za izgradnju mišića. Isporučujemo steroidni prah, steroidno ulje, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode. Svako treba kontaktirati: whatsapp: +8613378646535 Email: eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Ipamorelin

Veličina jedinice: 2 mg / bočica, 5 mg / bočica

Jedinična količina: 1 bočica

Alias: 696: PN: WO2004005342 STRANA: 46 potraživani protein, Ipamorelin, NNC 26-0161

CAS: 170851-70-4

Formula: C38H49N9O5

MW: 711.853

čistoća: 99%

Izgled: Bijeli liofilizirani prah

Ocena: Farmaceutski razred

Dostava: Express Courier

Transportni paket: prikriven i siguran

Min. Narudžba: 10 bočica

Proizvodni kapacitet: 10000Vl / Mjesec

Uvjeti plaćanja: T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin

Skladištenje Liofilizirani Ipamorelin je stabilan na sobnoj temperaturi 90 dana, ali ga treba čuvati u zamrzivaču ispod -8 ° C duže vrijeme. Nakon rekonstituisanja, Ipamorelin treba čuvati u hladnjaku na temperaturi koja ne prelazi 36 F.


Opis: \ t


Ipamorelin je fascinantno novo otkriće izgradnje mišića koje dobija puno pažnje u svijetu bodybuildinga. Kao i GHRP-6 peptid (hormon rasta koji oslobađa heksapeptid), to je sintetski peptid koji ima snažna svojstva oslobađanja hormona rasta. A ova svojstva koja oslobađaju GH su ono što je zanimljivo sportistima i bodibilderima, jer oni mogu napraviti ogromnu razliku u količini mišića koje možete rasti i kako brzo sagorite mast.


Ipamorelin je peptid koji oslobađa hormon rasta (GHRP) sličan GHRP2 i GHRP6 koji je razvio Novo Nordisk. To je pentapeptid sastavljen od 5 aminokiselina koje uzrokuje značajno oslobađanje hormona rasta iz prednje hipofize i ima dvostruko djelovanje tako što suprimira somatostatin, peptidni hormon koji inhibira oslobađanje hormona rasta. Prednosti upotrebe Ipamorelina su povećani gubitak masnoće, održavanje mišićnog tkiva, podmlađivanje i jačanje zglobova, vezivnog tkiva i koštane mase, kao i druge prednosti protiv starenja povezane sa tretmanom GH, kao što su poboljšani ton kože i kvalitet kose. Takođe se može koristiti za povećanje nivoa GH kada je prirodna sekrecija GH inhibirana dugotrajnom zloupotrebom sintetskog GH.


Ipamorelin je prvi peptid koji oslobađa hormon rasta i koji ima jedinstvenu selektivnu osobinu stimulacije samo oslobađanja GH bez značajnog povećanja kortizola ili prolaktina, čak i kod doza koje su više od 200 puta veće od prosečne efektivne doze. Nema efekta na nivoe testosterona, LH ili FSH i nije potrebna terapija nakon ciklusa nakon upotrebe. On oslobađa GH sa snagom koja je usporediva sa GHRP6, ali bez povezanih nuspojava. Zbog toga je ipamorelin divan kandidat za istraživanje i vjerovatno najsigurniji peptid. U kliničkoj studiji koja je provedena na 48 odraslih muškaraca, pokazalo se da su čak i mega doze od 600mcg / kg sigurne i dobro tolerirane.


Šta je Ipamorelin?


iPamorelin je jedan od najčistijih, najsvestranijih i najsigurnijih GHRP-ova. Pentapeptid Ipamorelin je nešto kao Heksarelin, ali je čišći. Na neki način, on se ponaša kao GHRP-6 ili GHRP-2 bez neurednih strana povišenih problema gladi.


Kada je reč o peptidima, poželeti ćete polagano i stabilno oslobađanje za snažan, čist puls koji oponaša prirodno vrijeme oslobađanja GH. Ovo će biti bolje za dobitke i čuvanje neželjenih sporednih efekata. Ipamorelin deluje kao grelinski mimetik, ali, za razliku od GHRP-6, pokazao se stabilnijim u suzbijanju somatostatina i stimulaciji oslobađanja GH.


Kako radi Ipamorelin?


Prema naučnoj studiji koja je izgrađena oko ispitanika na životinjama, utvrđeno je da je primarna funkcionalnost Ipamorelina povezana sa stimulacijom hipofize. To je žlezda veličine graška koja se nalazi na dnu hipotalamusa u bazi mozga i odgovorna je za regulaciju i kontrolu niza funkcija koje se odnose na endokrini sistem.


Ipamorelin Doziranje i upotreba:


Upotreba iPamorelina sa GHRH kao CJC w / out DAC će dati korisniku najveći porast GH i IGF-1 kao GHRP-a i GHRH-a rade zajedno sinergetski. Prosečna doza Ipamorelina je 200-300mcg dva do tri puta dnevno. Dvanaest nedeljnih ciklusa je sasvim normalno i PCT bi bio minimalan - mini-pct je u redu.


Sportisti uzimaju Ipamorelin u dozi od 200mcg-300mcg, dva ili tri puta dnevno, koristeći malu inzulinsku iglu za ubrizgavanje. uzeti u bilo koje vrijeme, ali uzimanje oko 30-45 minuta prije treninga izgledalo bi idealno zbog pulsa u rastućem hormonu (GH) koji stvara maksimalan rast.


Studije o efektima Ipamorelina na rast kostiju, telesnu težinu i oslobađanje GH pokazale su neke zanimljive zaključke. U jednom eksperimentu, različite doze su davane tokom 15 dana da bi se testirale reakcije grupe.

Ipamorelin raw-powder

Kako garantujemo sigurnu isporuku


Specijalizirani smo za steroidni sirovi prah, polu-gotova steroidna ulja, Sarms i Peptide.


Svi procesi obrade narudžbi su transparentni za vas, slika paketa, broj za praćenje, čak i recepti za kuvanje će vam poslati u slučaju potrebe. Ali čućemo sve vaše privatne informacije u tajnosti. Proizvodi se isporučuju koristeći skrivene metode.


1. Dizajnirane diskretne metode pakiranja prema različitim zemljama i količinama, univerzalne i sigurne.

2. Naziv firme i ostali sadržaji koji se odnose na apoteku neće biti prikazani na listićima.

3. Način pakovanja i ime pošiljaoca se redovno menjaju radi sigurne isporuke.

4. Paketi se mogu isporučiti iz cijelih gradova u Kini, Guangzhou, Šangaju, Hong Kongu itd. Dakle, ime pošiljaoca je promenjivo, onda nema potrebe da pripremate višestruku adresu za dostavu.

5. Paketi su mali da bi se izbegla nepoželjna pitanja. Ako je nalog veliki, onda će biti podeljen na dva ili više paketa

6. Čak i ako je parcela nažalost zaplenjena, obećavamo 100% reship.


Proces narudžbe


1. Navedite koje su vaše potrebe (proizvod i količina)

2. Potpuna isplata će biti izvršena kada se dogovorimo o svim detaljima.

3. Paket će biti isporučen po prijemu uplate.

4. Informacije o paketu će biti ponuđene (slika za pakiranje i broj za praćenje)

5. Konačno ćete dobiti paket za 4 ~ 7 dana.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: ipamorelin sirovi peptid, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like