Sirovi peptidni prah GHRP -6

GHRP6 je pravi HGH. GHRP6 je peptid i spada među hormone rasta faktora rasta. Mi isporučujemo steroidni prah, steroidno ulje, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode.

Detalji o proizvodu

steroid store

GHRP -6 sirovi peptidi za izgradnju mišića

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Hemijski naziv: GHRP-6

CAS broj: 87616-84-0

Molekularna formula: C46H56N12O6

Molarna masa: 873.014

Sinonimi: hormon rasta koji oslobađa peptid-6; GHRP6; GHRP 6

Sekvenca: H-His-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Izgled: Bijeli prah

Čistoća: 99.14%

Identitet (ESI-MS): 873.01 ± 1.0

Rastvorljivost: Preporučuje se rekonstituisanje liofiliziranog GHRP-6 u sterilnom 18MΩ-cm H2O ne manje od 100 µg / ml, koji se zatim može dalje razrijediti do drugih vodenih otopina.

Skladištenje: Pre rekonstitucije (liofilizirani / smrznuti osušeni prah):

Može se čuvati u hladnjaku (2 ° C do 8 ° C = 35 ° F do 47 ° F) 36 mjeseci.

Može se skladištiti na sobnoj temperaturi (do 37 ° C = 99 ° F) 90 dana.

Nakon rekonstitucije (tečno): Može se čuvati u hladnjaku (2 ° C do 8 ° C = 35 ° F do 47 ° F) 5 dana.


Opis proizvoda:


(GHRP6) je jedan od nekoliko sintetičkih analoga met-enkefalina koji uključuju neprirodne D-aminokiseline, razvijene su za aktivnost oslobađanja hormona rasta (GH) i nazivaju se GH sekretagogi. Njima nedostaje aktivnosti, ali su moćni stimulatori oslobađanja GH. Ovi sekretagogi se razlikuju od hormona za oslobađanje hormona rasta (GHRH) po tome što ne dele sekvencijski odnos i izvode svoju funkciju kroz delovanje na potpuno različit receptor. Ovaj receptor se prvobitno zvao GH sekretogog receptor, hormon grelin se sada smatra prirodnim endogenim ligandom receptora. Stoga, ove GH sekretaguge djeluju kao sintetički grelinmimetici.GHRP-6 Aplikacija

1. Snižava tjelesnu masnoću:

GHRP-6 administracija ima reputaciju da smanjuje masnoće, što ga čini dobrom opcijom za bodibildere u svojim ciklusima rezanja. Također je izuzetno atraktivan za one ljude koji su svjesni težine i žele da probiju te dodatne kilograme bez napornog rada u teretani; Povećajte mišićnu masu: GHRP-6 administracija takođe ima reputaciju olakšavanja povećanja i razvoja mišića. GHRP-6 takođe osigurava da jetra radi na iniciranju izlučevina IGF-1, pomažući vam da brže gubite masti i dobijate snagu kako vrijeme prolazi.


2. Povećajte izdržljivost:

Korisnici koji su potvrdili poboljšanje nivoa izdržljivosti nakon primjene GHRP-6; Zaštitna je i protuupalna: GHRP-6 administracija pokreće bolju zaštitu mišića i djeluje kao protuupalno sredstvo koje je ključno u procesu oporavka i sintezi mišića.


3. Duboko spavanje:

GHRH-6 dramatično povećava formiranje ljudskog hormona rasta tokom ciklusa spavanja. Ovaj duboki opuštajući san i povišena proizvodnja HGH povećava sposobnost tela da se oporavi i oživi iz svakodnevnog života. Takođe, korišćenje sekretagoga kao što je GHRP-6 smatra se superiornijim od sintetičkog hGH, jer preko GHRP-6 postoji stimulacija prirodnog oslobađanja GH, bez nepotrebnog gašenja hipofize. Naša hipofiza je dovoljno kompetentna da izlučuje veliku količinu GH.


Kako to radi?

GHRP-6 direktno stimuliše prednju hipofizu koja kasnije dovodi do povećanja oslobađanja hormona rasta u organizmu. Kako GHRP-6 direktno utiče na petlju povratne veze koja izaziva promene u inhibiciji oslobađanja hormona rasta, može se koristiti za obnavljanje prirodne proizvodnje hormona rasta ako je narušena prirodna sekrecija zbog dugotrajne veštačke upotrebe. GHRP-6 takođe ima uticaj na naš nervni sistem. Oni su potencijalno sposobni da zaštite neurone i povećaju snagu osobe. Funkcioniranje GHRP-6 je upadljivo slično radu nekoliko steroida u DHT porodici.


GHRP-6 Doziranje:

GHRP-6 je injekcija na bazi vode koju ćete morati pomiješati s vodom iz backa i pohraniti. Zapamtite, važno je pravilno uskladištiti GHRP-6 nakon miješanja - u frižideru. Trebalo bi da bude dobro do 3-4 nedelje, pa samo mešajte ono što planirate da koristite tokom tog vremenskog okvira.

Nakon što ga pažljivo pomiješate, ovo se uobičajeno injektira potkožno

i to sa slin pin-om. Za najbolje rezultate, mora se uzeti dnevno, a korisnici će obično napraviti nekoliko injekcija dnevno kako bi se to odvojilo. Zanimljivo je da GHRP-6 najbolje funkcioniše ako ga uzmete kada su nivoi šećera u krvi niski, a ne biste trebali ništa jesti sat vremena nakon upotrebe

Ako se koristi solo, korisnici će izvoditi 100-400 mikrograma (mcg) po injekciji, a ako se slažu sa drugim hormonom hormona rasta, doze se mogu smanjiti na pola.


Kako garantujemo sigurnu isporuku


Specijalizirani smo za steroidni sirovi prah, polu-gotova steroidna ulja, Sarms i Peptide.

Svi procesi obrade narudžbi su transparentni za vas, slika paketa, broj za praćenje, čak i recepti za kuvanje će vam poslati u slučaju potrebe. Ali čućemo sve vaše privatne informacije u tajnosti. Proizvodi se isporučuju koristeći skrivene metode.


1. Dizajnirane diskretne metode pakiranja prema različitim zemljama i količinama, univerzalne i sigurne.

2. Naziv firme i ostali sadržaji koji se odnose na apoteku neće biti prikazani na listićima.

3. Način pakovanja i ime pošiljaoca se redovno menjaju radi sigurne isporuke.

4. Paketi se mogu isporučiti iz cijelih gradova u Kini, Guangzhou, Šangaju, Hong Kongu itd. Dakle, ime pošiljaoca je promenjivo, onda nema potrebe da pripremate višestruku adresu za dostavu.

5. Paketi su mali da bi se izbegla nepoželjna pitanja. Ako je nalog veliki, onda će biti podeljen na dva ili više paketa

6. Čak i ako je parcela nažalost zaplenjena, obećavamo 100% reship.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com

Naziv proizvoda Specifikacija
1. MGF 2mg / bočica
2. PEG MGF 2mg / bočica
3. CJC-1295 sa DAC-om 2mg / bočica
4. CJC-1295 bez DAC-a 2mg / bočica
5. PT-141 10mg / bočica
6. MT-1 10mg / bočica
7. MT-2 10mg / bočica
8. GHRP-2 5mg / bočica
9. GHRP-2 10mg / bočica
10. GHRP-6 5mg / bočica
11. GHRP-6 10mg / bočica
12. Ipamorelin 2mg / bočica
13. Heksarelin 2mg / bočica
14. Sermorelin 2mg / bočica
15. Oksitocin 2mg / bočica
16. TB500 2mg / bočica
17. Pentadekapeptid BPC 157 2mg / bočica
18. HGH 176-191 2mg / bočica
19. Triptorelin 2mg / bočica
20. Tesamorelin 2mg / bočica
21. Gonadorelin 2mg / bočica
22. DSIP 2mg / bočica
23. Selank 5mg / bočica


Hot Tags: sirovi peptid prah ghrp -6, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like