Melanotan 2 Peptide

Melanotan-II (MT-20) koji se koristi za builing mišića, njegu kože, gubitak težine i opremu za teretanu. Mi isporučujemo steroide u prahu.

Detalji o proizvodu


steroid store

Melanotan-II sirovi peptid za izgradnju mišića sa sigurnom isporukom

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Melanotan-II

Molekularna formula: C50H69N15O9

MW: 1024.180

CAS broj: 121062-08-6

Povećanje libida ljudski hormon rasta prašak Melanotan 2 farmaceutski razred

PubChem: 92432

MeSH: melanotan-II

Melanotan 2 Strukturni naziv: Ac-ciklo [Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10] α-MSH4-10-NH2

Ocena: Farmaceutski razred

Čistoća: 98%

Izgled: Bijeli prah

Skladištenje: Zatvoreno, ispod 2 ~ 8 ℃

Upotreba: Melanotan 2 je pokazan u studijama koje pokazuju efekat suzbijanja apetita, lipolitika i poboljšanje libida, uz promovisanje tamnjenja kože. Melanotan 2 je opsežno istražen za upotrebu u zaštiti od štetnog djelovanja ultraljubičastog zračenja od sunčevih zraka zbog svojih svojstava stimulacije melanogeneze.


Descripition: \ t


Melanotan II (poznat i kao MT-II ili MT-2) je injektabilni peptidni hormon koji se koristi za promovisanje tamnjenja. MT-II deluje stimulišući alfa-melanocitne receptore, koji promovišu stvaranje melanina kao odgovor na izlaganje suncu. Kada se značajna količina MT-II uzme u okviru nedavnog "pamćenja" ćelija kože, pojedinačni tans kao da je genetski tamniji tip.


Melanotan II analog alfa-melanocit stimulirajućeg hormona (a-MSH). Melanotanski peptidi su sigurni i efikasni sa rastućim dugoročnim podacima. Melanotan 2 je peptid osušen smrzavanjem zapečaćen u sterilnom bočici za višestruku upotrebu. Štavljenje sintetičkih moćnih a-MSH omogućava razvoj foto-zaštitnih suntana u svim tipovima kože.


Upotreba:


Melanotan 2 (takođe poznat kao Melanotan II) je sintetički proizvedena varijanta peptidnog hormona koji se prirodno proizvodi u organizmu i koji stimuliše melanogenezu, proces odgovoran za pigmentaciju kože.


Melanotan II, lek koji se prvobitno razvio kao sredstvo za tamnjenje kože, ali je kasnije ispitan kao potencijalni tretman za seksualnu disfunkciju.


Kao rezultat toga, Melanotan 2 je pokazao u studijama da ispoljava apetit suppressant, lipolytic, i libido poboljšanje efekte uz promicanje tamnjenje kože.


Melanotan 2 je pokazao u studijama da ispoljava apetit suppressant, lipolytic, i libido poboljšanje efekte uz promicanje tamnjenje kože.


Melanotan 2 je opsežno istražen za upotrebu u zaštiti od štetnog djelovanja ultraljubičastog zračenja od sunčevih zraka zbog svojih svojstava stimulacije melanogeneze.


Melanotan 2 Doziranje:


Počnite sa dozom od 1mg dnevno tokom prva dva ili tri dana i, ako to dozvoljava nivo nuspojava, potražite povećanje doze za 0,25 mg svaki dan tokom narednih nekoliko dana dok ne dostignete dnevnu dozu od 2-3 mg. Ovaj nivo bi trebalo da bude adekvatan za većinu korisnika, mada bi neki možda želeli da se povećaju još dalje, možda čak i više od 5mg dnevno da bi postigli veoma dubok ten. Zatim se koristi gore opisana faza održavanja.


Benefits


Naučna studija o ispitanicima na životinjama je utvrdila da sposobnost Meanotana II da proizvede porast u izražavanju melanina može joj omogućiti da bude ključni igrač u smanjenju vjerovatnoće razvoja raka kože. Glavni razlog za ovu misao potiče od sposobnosti peptida da indukuje izlučivanje bez štetnog djelovanja ultraljubičastih zraka koje su dio procesa. To kaže da bi trebalo napomenuti da studije pokazuju da peptid ne bi mogao da otkloni najsmrtonosniji oblik raka kože, malignog melanoma, jer je taj određeni oblik raka uzrokovan indirektnim oštećenjem DNK, a ne izlaganjem ultraljubičastim zrakama.


Efekti Melanotan dva se vrte oko ništa više od sunčanja i mogućeg olakšanja erektilne disfunkcije. Tamniji i dublji ten može se uočiti za nekoliko dana (pod pretpostavkom da je i štavljenje) i da bi trebalo da proizvede zapažene rezultate za nekoliko nedelja. Što duže koristi MT-2, to će dobiti tamnije.


Efekti Melanotana II na erektilnu disfunkciju traju otprilike 4-6 sati i treba da traju 6-12 sati u zavisnosti od individualnog odgovora. Vremenski raspored je važan ako se koristi u tu svrhu. Međutim, postoje i oni koji svakodnevno koriste male doze, kako bi pružili olakšanje pri održavanju, ali to može biti problematično za kožu ako nije oprezno.


Naša prednost:


Naši proizvodi se izvoze u Nemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španiju, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD, Brazil, Meksiko, Australiju, Japan, Koreju, Tajland, Indoneziju, Urugvaj i mnoge druge zemlje. Mjesečni izlaz je oko 5000g. Mi brinemo o velikom broju lojalnih kupaca koji se nalaze u sportskim terenima, sportskim poljima, zdravstvenim ustanovama, klinikama i tako dalje.


Vrhunski proizvodi sa najkonkurentnijim. Naša cena je prilično fer i povoljna, a kvalitet je kontrolisan od strane našeg preduzeća. Najvažnije, naši proizvodi zadovoljavaju USP, BP, GMP standard. Osim toga, dostupni su besplatni uzorci.


Dobro skriveno pakovanje. Brza i sigurna isporuka putem DHL-a, FedEx-a, HKEMS-a, UPS-a, TNT-a, itd.


Fleksibilni i bespovratni uslovi plaćanja, kao što su Western Union, Money Gram, Bitcoin, bankovni transfer, T / T, itd.


Ekskluzivna usluga za korisnike i 24/7 on-line pravovremena i korisna usluga nakon prodaje. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme, mi ćemo vam odgovoriti na ta pitanja detaljno.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Lista srodnih proizvoda:


Ime Specifikacija
MGF 2mg / bočica
PEG MGF 2mg / bočica
CJC-1295 sa DAC-om 2mg / bočica
CJC-1295 bez DAC-a 2mg / bočica
PT-141 10mg / bočica
MT-1 10mg / bočica
MT-2 10mg / bočica
GHRP-2 5mg / bočica
GHRP-2 10mg / bočica
GHRP-6 5mg / bočica
GHRP-6 10mg / bočica
Ipamorelin 2mg / bočica
Heksarelin 2mg / bočica
Sermorelin 2mg / bočica
Oksitocin 2mg / bočica
TB500 2mg / bočica
pentadekapeptid BPC 157 2mg / bočica
176-191 2mg / bočica
Triptorelin 2mg / bočica
Tesamorelin 2mg / bočica
Gonadorelin 2mg / bočica
Gonadorelin 10mg / bočica
DSIP 2mg / bočica
Selank 5mg / bočica


Hot Tags: melanotan 2 peptida, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like