Benzokain Hcl Sirovi prah

Benzokain hidrohlorid je površinski anestetik koji deluje tako što sprečava prenos impulsa duž nervnih vlakana i nervnih završetaka. chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store

Lokalni agensi za anesteziju Benzokain hcl sirovi prah za ubijanje bola

Za sve potrebe kontakt:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Benzokain hidroklorid

CAS registarski broj: 23239-88-5

Molekularna formula: C9H11NO2.ClH

Molekularna težina: 201.65

Izvor farmaceutskih sirovina Benzokain HCL 23239-88-5 Benzokain hidroklorid

Tačka ključanja: 310.7 stupnjeva C na 760 mmHg

Tačka paljenja: 164.2 stepeni C

Pritisak pare: 0.000589mmHg na, 25 ° C

Analiza: 99%

Izgled: bijeli prah


Opis: \ t


Benzokain hidroklorid deluje tako što stvara hemijsku barijeru koja zaustavlja nakupljanje natrijuma, koji se akumulira kako se nervni završeci stimulišu bolom. Kada se natrij nakupi, električni signali se grade iu nervnim završecima. Oni se na kraju prenose u mozak, koji signale tumači kao bol.

Benzokain hidrohlorid je lokalni anestetik koji se obično koristi kao topikalni lek za ublažavanje bolova ili kod kapljica kašlja. Ona je aktivni sastojak u mnogim anestetičkim mastima bez recepta, kao što su proizvodi za ulkuse usne šupljine. Takođe se kombinuje sa antipirinom da bi se formirale A / B kapi za ublažavanje bolova u uhu i uklanjanje ušnog voska.


Aplikacija:

Benzokain HCL deluje tako što stvara hemijsku barijeru koja zaustavlja nakupljanje natrijuma, koji se akumulira kako se nervni završeci stimulišu bolom. Kada se natrij nakupi, električni signali se grade iu nervnim završecima. Oni se na kraju prenose u mozak, koji signale tumači kao bol.

Benzokain hidrohlorid se obično pravi u prahu ili uljanu pastu i koristi se za zaceljenje rana, čireva, opekotina, abrazija kože i hemoroide.


Benzokain VS Benzokain HCL:

Benzokainska baza CAS: 94-09-7 i benzokain HCL CAS: 23239-88-5

oni se nalaze na dva suprotna kraja ph skale. HCL je očigledno teška kiselina. Benzokain baza. HCL se koristi u sečenju kokaina na velikim skalama, jer HCL pomiješan s kokainom čini ga topljivim u vodi, ali baza se zapravo koristi u proizvodnji crack kokaina jer je u osnovi pukotina samo kokain bez hidroklorida. Dakle, oni bi htjeli bazu u njoj. Osim toga, oba su tehnički korišćena kao "deodoransi za prostore" i na taj način se prodaju na tržištu, ali svi znaju za šta se on prodaje.


Funkcija i upotreba


Benzokain je lokalni anestetik koji se obično koristi kao topikalni lek za ublažavanje bolova ili kod kapljica kašlja. Ona je aktivni sastojak u mnogim anestetičkim mastima bez recepta, kao što su proizvodi za ulkuse usne šupljine. Takođe se kombinuje sa antipirinom da bi se formirale A / B kapi za ublažavanje bolova u uhu i uklanjanje ušnog voska.


Benzokain se koristi kao ključni sastojak u brojnim farmaceutskim proizvodima:


Preko kontra grla, kao što je Cepacol. Neki lekovi na bazi glicerola koji se koriste za uklanjanje viška voska, kao i ublažavanje stanja uha kao što je otitis media i uho plivača. Neki prethodni prehrambeni proizvodi kao što je Ayds. Neki kondomi su napravljeni da spreče preranu ejakulaciju. Benzokain u velikoj mjeri inhibira osjetljivost na penis i može omogućiti da se erekcija održi duže (kontinuiranim činom) odgađanjem ejakulacije. Nasuprot tome, erekcija će takođe brže nestati ako se stimulus prekine.


Benzokain mukoadhezivni flasteri su korišćeni u smanjenju ortodontske boli. U Poljskoj je, zajedno sa mentolom i cink oksidom, uključen u tečni prah (koji se ne sme mešati sa tečnim praškom za lice) koji se koristi uglavnom nakon uboda komaraca. Današnji gotovi Pudroderm je nekada tamo korišten kao farmaceutski spoj.

Benzocaine-hcl

Naša prednost:


1, Mi samo šaljemo VISOKA čistoća steroida, peptida, hemikalija za istraživanje i farmaceutske proizvode koji su veoma popularni u mnogim zemljama kao što su Kazahstan, Poljska, Mađarska, Paragvaj, Urugvaj, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švajcarska, Island, Ukrajina, Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka Republika, Litvanija, Irska, Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Srbija, Finska, Italija, Estonija, Tajland, Izrael, SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija


2, Naše cijene su najbolje zbog popusta koje dajemo svim našim kupcima. Dajemo veoma dobre popuste što čini naše cene izvanrednim na tržištu.


3, Genuine i 100% Garancija na sve narudžbe vam mjesto. Imamo najbolje što ćete naići na Online. Imamo adekvatne zalihe, i možemo organizirati isporuku u roku od 24 sata po primitku uplate. Broj za praćenje će biti obaviješten brzo nakon isporuke.


4, Imamo najbolje usluge kupcima i izvrsnu sposobnost isporuke. Kontaktirajte nas kako biste dobili kompletnu listu naših proizvoda i cjenika.


5, Osim sirovog steroidnog praha i tekućine, nudimo hormonsko rješenje i formulu. Možemo vas naučiti kako napraviti hormonsko rješenje na mjestu. Svaka poseta našoj laboratoriji je dobrodošla.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Lista srodnih proizvoda:Anti-painingAnesthetic Anodyne
Ime CAS
Tetracaine hydrochloride 50-41-9
Prokain 59-46-1
Tetracaine 94-24-6
Pramoxine Hydrochloride 637-58-1
Prokain HCl 1951-5-8
Lidokain 137-58-6
Dibucaine hydrochloride 1961-12-1
prilocaine 721-50-6
Propitokain hidrohlorid 1786-81-8
Proparkain hidroklorid 5875-6-9
Linokain hidroklorid 6108-05-0
Articaine hydrochloride 23964-57-0
Levobupivacaine hydrochloride 27262-48-2
Ropivacaine hydrochloride 132112-35-7
Bupivacain 2180-92-9
Bupivakain hidroklorid 14252-80-3

Hot Tags: benzokain hcl sirovi prah, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like