Benzokain prah za ublažavanje bola

Benzokain je esterski lokalni anestetik koji se obično koristi kao topikalno sredstvo za ublažavanje bolova ili kod kapljica kašlja. Ona je aktivni sastojak u mnogim anestetičkim mastima bez recepta, kao što su proizvodi za ulkuse usne šupljine.

Detalji o proizvodu

steroid store

Benzokain sirovi prah za ubijanje boli sa diskretnim paketom

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Benzokain Naziv proizvoda: Benzokain

Benzokain CAS No.:94-09-7

Benzokain EINECS: 202-303-5

Analiza benzokaina: 98,0% -101,0%

Benzokain Pakovanje: 25kg / drum

Benzocaine .F .: C9H11NO2

Benzokain .W .: 165.19

Benzokain p: 88-90 ° C

Benzokain p: 172 ° C (12.7517 mmHg)

Benzokain entitet: 1.17

Benzokain p: 172 ° C / 13mm

Benzokain Skladištenje temp

Benzokain eference Standard: BP2002 / USP28

Benzokain Izgled: Bijeli kristalni prah


Opis proizvoda:


Benzokain se koristi za ublažavanje bolova i svraba uzrokovanih stanjima kao što su opekotine od sunca ili druge manje opekotine, ubodi insekata ili uboda, otrov IVY, otrovni hrast, otrov ruj, sitni rezovi ili ogrebotine.

Benzokain spada u grupu lijekova poznatih kao lokalna lokalna anestetika. Smrdi živčane završetke u koži. Ovaj lijek ne uzrokuje nesvjesticu poput općih anestetika kada se koristi za operaciju.

Ovaj lijek je dostupan bez recepta; Međutim, Vaš lekar može imati posebna uputstva za pravilnu upotrebu i dozu za vaše zdravstveno stanje.


Primjena proizvoda:


Benzokain je lokalni analgetik sa mnogo različitih primena u lekovima koji se izdaju bez lekova (bez recepta) (što znači da se koristi na površini tela ili u ustima, ali ne sme da proguta). U zavisnosti od doze i oblika, aktivni sastojak benzokain može se koristiti za ublažavanje bolova u grlu i usta; ublažavanje vulvovaginalnog svraba i pečenja; sprečavaju hemoroide uzrokovane bolom i svrabom; ili ublažiti iritaciju kože, bol i svrab. Budući da se benzokain može koristiti u različitim dozama i oblicima, pažljivo pročitajte karticu "Činjenice o lijeku" kako biste utvrdili da li je lijek namijenjen za upotrebu u simptomima koje doživljavate.


Benzokain može biti jedini efektivni sastojak u oralnoj terapiji, može ublažiti upalu grla ili riješiti bolove u ustima uzrokovane bolovima, bolovima, krvarenjem i drugim problemima. Može se kombinovati i sa drugim aktivnim sastojcima u oralnoj terapiji, ne samo za ublažavanje bolova u ustima i grlu, već i za zaštitu iritirajućeg područja, pružajući umirujuće premaze ili olakšavajući suhoću.Upotreba proizvoda:

Benzokain se koristi za ublažavanje bolova i svraba uzrokovanih bolestima kao što su opekotine od sunca ili druge manje opekotine, ujedi ili ugrizi insekata, otrovni bršljan, otrovni hrast, otrov, sitni rezovi ili ogrebotine.


Benzokain pripada klasi lijekova poznatih kao lokalna lokalna anestetika. Smanjuje nervne završetke kože. Kada se koristi u hirurgiji, lek ne izaziva komu kao opštu anesteziju.

Benzocaine-raw powder


Naša prednost:


1, Mi samo šaljemo VISOKA čistoća steroida, peptida, hemikalija za istraživanje i farmaceutske proizvode koji su veoma popularni u mnogim zemljama kao što su Kazahstan, Poljska, Mađarska, Paragvaj, Urugvaj, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švajcarska, Island, Ukrajina, Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka Republika, Litvanija, Irska, Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Srbija, Finska, Italija, Estonija, Tajland, Izrael, SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija


2, Naše cijene su najbolje zbog popusta koje dajemo svim našim kupcima. Dajemo veoma dobre popuste što čini naše cene izvanrednim na tržištu.


3, Genuine i 100% Garancija na sve narudžbe vam mjesto. Imamo najbolje što ćete naići na Online. Imamo adekvatne zalihe, i možemo organizirati isporuku u roku od 24 sata po primitku uplate. Broj za praćenje će biti obaviješten brzo nakon isporuke.


4, Imamo najbolje usluge kupcima i izvrsnu sposobnost isporuke. Kontaktirajte nas kako biste dobili kompletnu listu naših proizvoda i cjenika.


5, Osim sirovog steroidnog praha i tekućine, nudimo hormonsko rješenje i formulu. Možemo vas naučiti kako napraviti hormonsko rješenje na mjestu. Svaka poseta našoj laboratoriji je dobrodošla.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.comLokalni anestetički prah (aktivni farmaceutski sastojci):


Ime proizvoda CAS br.
Benzokain 94-09-7
Benzocaine Hcl 137-58-6
Lidokain hidroklorid 73-78-9
Prokain 59-46-1
Prokain hidrohlorid 51-05-8
Diklonin hidroklorid 23964-57-0
Levobupivacaine Hydrochloride 536-43-6
Propitokain hidrohlorid 27262-48-2
Proparkain hidroklorid 1786-81-8
Ropivacaine Mesylate 854056-07-8
Tetracaine Hydrochloride 136-47-0
Tetracaine base 94-24-6
Prilocaine 721-50-6
Prilocaine Hcl 1786-81-8
Tetracaine (dicain) 94-24-6
Tetracaine Hcl 136-47-0


Hot Tags: benzokain prah za ublažavanje bolova, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like