Najbolji steroidi

- May 20, 2019-

Najbolji steroid za punjenje ciklusa


Kakve efekte možete dobiti od steroida

 

B steking steroid   promovišu sledeće osobine:

Povećajte brzinu sinteze proteina

Povećajte zadržavanje dušika u mišićima

Povećajte efikasnost hranljivih materija

Improve Glycogenolysis

Promovisati povećano oslobađanje IGF-1

Nosite snažne anaboličke karakteristike

Promovišite pristojnu androgenu aktivnost

Poboljšajte metabolizam


Top pet steroida za punjenje: dianabol, trenbolon, anadrol, deca i testosteron.


1. Dianabol

 

Dianabol je bez sumnje najtraženiji steroidni steroid na planeti. Uglavnom zato što je to najsnažnije jedinjenje na planeti za izgradnju izuzetnih količina mišića u kratkom vremenskom periodu. To je takođe jedan od najboljih steroida za jačanje snage, što dovodi do efikasnih treninga, a zauzvrat dovodi do boljeg kvaliteta. Ne postoji ništa slično Dianabol-u za dodavanje 30 kilograma ili više u jednom ciklusu.

 

2. Trenbolon

 

Trenbolon je najmoćniji od svih anaboličkih steroida zbog svojih osobina gubitka masnoće. Trenbolon korisnik može dobiti čvrstu masu dok gubi težinu čak i uz malo ili nimalo dijete.

 

Trenbolon je zaista izvanredan sastojak i koristan je prilikom punjenja i ciklusa sečenja. Tren može da pomogne bodibilderima sa pravom ishranom i planom vežbanja od 20 do 25 funti u jednom ciklusu. Nudi niz pogodnosti, uključujući poboljšano zadržavanje azota, bržu i efikasniju sintezu proteina, povećanu oksigenaciju zahvaljujući više crvenih krvnih zrnaca, i sposobnost da telo bolje iskoristi hranljive sastojke koje konzumirate. To ga čini jednim od najomiljenijih steroida za opciju punjenja .


bulking steroids

 

3. Anadrol

 

Anadrol je verovatno jedina glomazna steroida koja se približava d-bolu u smislu snage i veličine. Anadrol je savršen spoj za one koji žele da dodaju umjerenu količinu težine vrlo brzo. U prosjeku, korisnici izvještavaju o dobivanju 10 kilograma u prva četiri tjedna korištenja prije nego što stignu na plato. Iz tog razloga, mnogi bodibilderi inkorporiraju Anadrol u prednji dio svojih ciklusa kako bi " pokrenuli " svoje dobitke, a zatim upotrijebili drugi steroid - ili čak testosteron - za ostatak ciklusa.

 

4. Deca Durabolin

 

Deca durabolin je još jedan fantastičan spoj koji mnogi bodybuilderi koriste u vansezoni kako bi im pomogli da postanu ogromni. Deca, vaši mišići će biti puniji i deblji nego ikada ranije.

 

Deca je jedan od najpopularnijih steroida na svijetu, i to s dobrim razlogom. Ljudi koji ga koriste na odgovarajući način, uz razuman plan ishrane i vježbanja, mogu dobiti do 20 funti u samo 12 tjedana. Deca poboljšava sintezu proteina, što je biološki proces odgovoran za izgradnju mišića. Međutim, budući da je Deca više anaboličan i manje androgeni od testosterona, to može učiniti efikasnije i sa manje nuspojava od testosterona.

 

5. Testosteron

 

Testosteron bi trebao biti osnovna komponenta vašeg steroidnog stog, bilo da se nalazite u ciklusu dodataka za povećanje mase ili rezanju steroida.

To je zato što je testosteron povezan sa rastom mišića i gubitkom masti.

Međutim, testosteron dolazi u različitim estrima kao što je testosteron enantat (za povećanje mase i održavanje mase), testosteron cipionat (za punjenje) i testosteron propionat (za rezanje), tako da morate biti pažljivi da koristite pravi estar koji odgovara ciklusu u kojem se nalazite .


Primjer ciklusa punjenja