Razlika između trenbolon acetata i trenbolon enantata

- May 20, 2019-

Razlike između Trenbolone Acetata i Trenbolone Enanthate188


1: Primarna razlika između Trenbolone acetata i Trenbolon Enanthate je ester

2: Dok Tren E, koji ima relativno manje estera, dostiže sporu brzinu i polako napušta sistem, Tren A sa više estera brže penje i napušta sistem brže

3: Tren A je bolji kada se radi o održavanju stabilnih nivoa krvi, posebno kada sportisti žele da steknu mišićnu masu i snagu kada prate režim dijete.

4: Ljudsko tijelo je lakše apsorbirati veći postotak miligrama kada se ubrizgava u acetatni oblik, a ne u oblik enantata.

5: Poluživot: Trenbolon enanthat ima duži poluživot od trenbolon acetata.

6: Doziranje je razlika

Priroda spoja trenbolona Doziranje (mg) Aktivni trenbolon u spoju
Trenbolone Enathate 100 mg 72 mg na svakih 100 mg jedinjenja
Trenbolone Acetate 100 mg 87 mg na svakih 100 mg jedinjenja
Parabolan (trenbolon heksahidrobenzilkarbonat) 76mg 50 mg na svakih 76,5 mg jedinjenja

7: Za rezanje

Trenbolon Enanthate nije jako efikasan za rezanje kao Trenbolon acetat, još uvijek je relevantan u osiguravanju da su tjelesne masti smanjene. Hormon je jedan od najefikasnijih steroida na tržištu koji su veoma efikasni u rezanju.


8: Za punjenje

Trenbolon steroidi su efikasni za postizanje glomaznosti u svako doba godine. Oni koji koriste ovaj dodatak tokom ovog perioda i kombinuju ga sa vežbanjem, postavljeni su da postignu glomazna velika tela koja su sastavljena od više mišića i manje masti.

Trenbolon Enanthate za punjenje je veoma efikasan pod uslovom da se koristi odgovarajuća doza. Efikasnost Tren e vs tren a za povećanje mase gotovo je ista. Razlika je u brzini kojom svaki steroid uzima da bi počeo da funkcioniše.


trenbolone enanthate

Zašto atheltes i profesionalni bodybuilderi preferiraju Tren A preko Tren E?

Zato što trenbolon enanthate ne dovodi do otvrdnjavanja mišića kao kod acetatne verzije. Dok je poznato da trenboloen promoviše rezanje, enantatna verzija se koristi za dodavanje veličine mišića.

Početnici u svetu anaboličkih jedinjenja bi trebalo da se odluče za Tren A umesto Tren E dok Tren Acetat brzo izađe iz sistema. Međutim, enantatna verzija Tren rijetko se povezuje sa noćnim znojenjem, nesanicom i pretjeranom agresivnošću i omogućava sportistima da uživaju u optimalnim koristima od moćnih steroida. Tren E manja je vjerovatnoća da će dovesti do kašlja koji je zastrašujući i da uključuje manje zabadanja, ali upotreba ovog steroida uključuje više strpljenja jer rezultati mogu potrajati.

trenbolone acetate