Raloksifen hidroklorid CAS.82640-04-8

Raloksifen je selektivni modulator receptora estrogena (SERM); deluje kao anti-estrogen u tkivu dojke i materice, dok je estrogen u kostima. Može da ima efikasnost protiv karcinoma osetljivih na estrogen.

Detalji o proizvodu

Raloksifen hidroklorid Cas: 82640-04-8 je dobar proizvod za anti estrogen. Potrebno je da kontaktirate moj Whatsapp: +8613378646535


Raloxifene hydrochloride

Alias: Raloksifen HCl; KEOXIFENE; AKOS 92138

CAS: 82640-04-8

Čistoća: 99%

MF: C28H28ClNO4S

MW: 510.04

Izgled: Svetlo žuti prah

Srodne supstance: Farmaceutski razred

Skladištenje: zatamnjenje, ograničeno čuvanje

Vrijeme isporuke: 1-2 dana po primitku uplate

Rok isporuke: Proizvodi ispod 200kg po zraku; Preko 200Kg brodom

Vrijeme isporuke: Prosječno 6 dana zrakom; 15 dana brodom

Upotreba: Koristi se u prevenciji osteoporoze kod žena u postmenopauzi.


Test items

Specifikacija

Rezultati testa

Izgled

Žućkasti prah

Comply

Identifikacija

Ir

Comply


Ispunjava zahtjeve testa za choride

Comply

Rastvorljivost

Topivo u 10% rastvoru natrijum hidroksida, slabo rastvorljivo u metanolu, nerastvorljivo u vodi

Comply

Test

98.5% ~ 101.5% \ t

99.15% \ t

Povezane supstance

Rrt = 0.74 nečistoće

≤0.20% \ t

Comply


Druga pojedinačna nečistoća

≤0.10% \ t

0.07% \ t


Ukupne nečistoće

≤0.5% \ t

0.26% \ t

Gubitak sušenja

≤0.5% \ t

0.10% \ t

Ostatak na paljenje

≤0.1% \ t

Comply

Teški metali

≤10ppm

Comply

Skladištenje

Čuvati u dobro zatvorenim posudama i zaštititi od svjetlosti. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Zaključak

Odgovara standardu usp32


Opis: \ t

Raloksifen je selektivni modulator receptora estrogena (SERM); deluje kao anti-estrogen u tkivu dojke i materice, dok je estrogen u kostima. Može da ima efikasnost protiv karcinoma osetljivih na estrogen.

Uobičajena doza za odrasle je jedna tableta (37,5 mg) dnevno, koja se daje prije doručka ili 1-2 sata nakon doručka. Preporuke za doziranje bodibildera su u skladu sa preporukama pacijenata i treba ih individualizirati kako bi se dobio adekvatan odgovor sa najnižom efektivnom dozom. Za neke pacijente ili bodibildere može biti dovoljno pola tablete (18,75 mg) dnevno, dok druge mogu uzeti pola doze dva puta dnevno. Raloksifen je selektivni modulator receptora estrogena (SERM); deluje kao anti-estrogen u tkivu dojke i materice, dok je estrogen u kostima. Može da ima efikasnost protiv karcinoma osetljivih na estrogen.


Beclometasone Dipropionat sirovi prah


Aplikacije:

Može spriječiti ili liječiti kortikosteroidni gubitak kostiju. Američki koledž reumatologije navodi da se raloksifen može ponuditi odabranim ženama koje su tretirane kortikosteroidima u postmenopauzi i koje odbijaju hormonsku zamenu ili druge antiresorptivne agense (npr. Bisfosfonate, kalcitonin) ili kod kojih su takve terapije kontraindicirane.


Smanjenje učestalosti invazivnog raka dojke kod žena u postmenopauzi sa osteoporozom.


Smanjenje učestalosti invazivnog raka dojke u žena u menopauzi sa visokim rizikom za razvoj bolesti. Efekat sličan onom tamoksifena u smanjenju rizika od invazivnog raka dojke (STAR suđenje). Nema efekta na rizik od lobularnog karcinoma in situ ili duktalnog karcinoma in situ (STAR ispitivanje). Uticaj na učestalost raka dojke kod žena sa genetskim mutacijama BRCA1 ili BRCA2 nije ustanovljen.


Nije indicirano za liječenje raka dojke ili za smanjenje rizika od ponovnog pojavljivanja raka dojke. 1 Nije indicirano za smanjenje rizika od neinvazivnog raka dojke.


Nuspojava: Raloksifen može često uzrokovati stvaranje ozbiljnih krvnih ugrušaka u nogama, plućima ili očima. Ostale reakcije uključuju oticanje nogu / bol, teško disanje, bol u grudima, promjene vida. Raloksifen je teratogeni lijek, tj. Može uzrokovati razvojne abnormalnosti kao što su defekti rođenja.


Naša prednost

Kvalitet

Naša kompanija je profesionalna proizvodnja hormonskih steroida i peptida već 12 godina,

Svi naši proizvodi moraju biti testirani u profesionalnoj laboratoriji prije prodaje, moraju zadovoljiti standard kvalitete unutar tvrtke. Stvarna čistoća je više od 99%. i imamo vrlo dobre povratne informacije od naših kupaca, možete nam vjerovati


Paket

Koristićemo različita pakovanja sa različitim proizvodima za različite zemlje, kao što su paketi za hranu.


Dostava

Paket će biti isporučen sa 3 dana nakon uplate. Možemo ga poslati preko HKEMS-a, EUB-a, DHL-a, UPS-a, TNT.FedEx-a ili na neki drugi način. Imamo profesionalnu i stabilnu logistiku, odlučili smo izabrati koji kurir zavisi od različitih zemalja. Da biste pronašli najbolji način za isporuku robe za vas .. Ako je roba izgubljena ili nije primljena iz drugih razloga, kontaktirajte me odmah. Daćemo vam dogovoriti ponovno slanje


Clearance

Naša stopa ispuštanja je vrlo visoka, posebno za Brazil, Australiju, Kanadu. Meksiko, Čile i druge zemlje, imamo posebnu ambalažu za bolje čišćenje

5534-09-8

Hot Tags: raloksifen hidroklorid cas.82640-04-8, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like