Idebenone CAS. 58186-27-9

Idebenon je organsko jedinjenje koje pripada porodici kinona, koje je slično koenzimu Q-10. Međutim, ovo nije bio veliki napredak povezan sa ovom indikacijom. Sada se koristi i za lečenje Friedreichove ataksije sa pozitivnim efektom na srčanu hipertrofiju i neurološku funkciju.

Detalji o proizvodu

Idebenone prah za poboljšanje mozga.Idebenon se koristi za Alzheimerovu bolest, Huntingtonovu bolest, bolest jetre i bolesti srca. Koristi se i za brojne nasljedne poremećaje, uključujući stanje koje uzrokuje gubitak vida. Svako treba kontaktirati moj WhatsApp: +8613378646535


Naziv proizvoda: Idebenone

CAS: 58186-27-9

Molekularna formula: C19H30O5

Molekularna težina: 338.44

Čistoća: 99.5%

Tačka topljenja: 52-55 ° C

Tačka ključanja: 497.3º C na 760 mmHg

Tačka paljenja: 170.1º C

Gustina: 1,08 g / cm3

Skladištenje: Čuvati u sobnoj temperaturi.

Rastvorljivost: Nerastvorljivo.

Izgled: Žuto-narandžasti kristalni prah


Opis: \ t

Idebenon je organsko jedinjenje koje pripada porodici kinona, koje je slično koenzimu Q-10. Međutim, ovo nije bio veliki napredak povezan sa ovom indikacijom. Sada se koristi i za lečenje Friedreichove ataksije sa pozitivnim efektom na srčanu hipertrofiju i neurološku funkciju.


Međutim, ova indikacija je odobrena samo u Kanadi, a ne u Evropi i SAD-u. Sada se istražuje njegova efikasnost u lečenju Duchenneove mišićne distrofije, Leberove nasledne optičke neuropatije, mitohondrijske encefalomiopatije, laktične acidoze i epizoda sličnih moždanom udaru), kao i primarne progresivne multiple skleroze. Efikasnost ovog leka i dalje zahteva više dokaza.


Idebenone


USAGE:

Idebenon se koristi za Alzheimerovu bolest, Huntingtonovu bolest, bolest jetre i bolesti srca. Koristi se i za brojne nasleđene poremećaje, uključujući stanje koje uzrokuje gubitak vida (Leberova nasljedna optička neuropatija), mitohondrijske encefalomiopatije (nervni i mišićni poremećaji), tip mišićne distrofije zvanog Duchenne mišićna distrofija i Friedreichova ataksija (nervni sistem poremećaj koji se vremenom pogoršava, izaziva probleme u hodu i govoru, i na kraju dovodi do bolesti srca i dijabetesa).


Kako to radi?

Čini se da idebenon ima antioksidacijsku aktivnost i čini se da štiti širok raspon stanica od oksidativnog oštećenja.


Idebenone Doziranje i upotreba:

Tipično preporučeni raspon doziranja za one koji žele postići Nootropske koristi od Idebenona je između 500 i 1.000 mg dnevno. Kao i uvek, korisnicima se savetuje da počnu sa najnižom efektivnom dozom i da se odatle prilagode. Preporučuje se da pokrenete vaš Idebenon u rasponu od 200 ili 300 mg.


Još jedna odlična opcija za korištenje je kombinirati idebenon s kvalitetnim dodatkom holina. Alfa GPC, CDP holin (Citicoline) i Centrophenoxine čine odličan nootropni stog sa Idebenonom. Ovo će pojačati već odlične prednosti ovog dodatka.


Zašto kupiti proizvode sa našeg sajta?

1. Imamo iskustvo u izvozu steroida, kao što znate, EU im stavlja veliki naglasak i morate pronaći iskusnog partnera koji će vas uvjeriti;


2. Kvaliteta: Naša tvrtka je profesionalna vodeća tvornica u Kini u farmaceutskoj oblasti, imali smo stabilne kupce i izvezli u Njemačku, Španjolsku, Veliku Britaniju, SAD, Australiju, Bliski Istok i bilo koje druge zemlje. Možemo pružiti dobre reference o našoj tvrtki. . Što se tiče kvaliteta proizvoda, sigurni smo da vas mogu zadovoljiti.


3. Paket: Profesionalno pakiranje sa profesionalnim materijalima.


4. Isporuka: Imamo proizvode na zalihama, a mi ćemo ih dostaviti uskoro kada stigne vaša PO. U međuvremenu ćemo vam dati broj za praćenje kako biste saznali tačnu lokaciju proizvoda. Mi ćemo pratiti proizvod dok vas ne dođu; Za Vas smo izabrali najbolju kurirsku službu, a isporukom oko 5-7 radnih dana.


5. Usluga: Najbolja usluga sa postprodajnim servisom i savjetovanjem, imamo odličan pristup prema klijentima prema našem poslu, za razliku od većine lokacija koje smo dosljedno dostupni putem telefonske linije za prodaju, e-pošte, skype-a ili MSN-a i uvijek odgovaramo na e-poštu u roku od 30 minuta .


Idebenone  RAW POWDER


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: idebenone cas. 58186-27-9, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like