Dienogestrel CAS: 65928-58-7

Farmaceutski hormon Dienogestrel CAS: 65928-58-7 Kontakt: whatsapp: +8613378646535 email: eleven11@chembj.com Dienogestrel CAS NO .: 65928-58-7 Analiza: 98% Molekularna formula: C20H25NO2 Molekularna težina: 311,42 Pakiranje: folija torba Upotreba: Dienogest novo razvijeni kontraceptivni lijek, zbog ...

Detalji o proizvodu


Farmaceutski hormon Dienogestrel CAS: 65928-58-7


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Dienogestrel

CAS br .: 65928-58-7

Test: 98%

Molekularna formula: C20H25NO2

Molekularna težina: 311,42

Pakiranje: folijska vrećica

Upotreba: Novo razvijeni kontraceptivni lek Dienogest, zbog jake inhibicije ovulacije i upotrebljenih oralnih kontraceptiva

Izgled: Bijeli kristalni prah


Opis: \ t


Dienogest se primarno koristi kao kontraceptiv u kombinaciji s etinilestradiolom. Daje se kao tableta koja sadrži 2 mg dienogesta i 30 μg etinilestradiola. Dienogest je dostupan iu quadrifaznoj tableti za oralnu kontracepciju u kombinaciji sa estradiol valeratom, koja se u SAD-u prodaje kao Natazia i Qlaira u nekim evropskim zemljama. Ova formulacija je takođe odobrena za lečenje teških menstrualnih krvarenja. Minimalna doza potrebna za inhibiciju ovulacije je oko 1 mg. Endometrioza Dienogest je takođe odobrena u Evropskoj uniji za lečenje endometrioze. Pokazalo se da je podjednako efikasan kao leuprorelin, koji je druga linija lijekova protiv endometrioze.


Aplikacije:


(1) Dienogest ima umeren afinitet za receptor progesterona u tkivu materice, in vitro, oko 10% progesterona.


(2) Inhibicija ovulacije

Minimalna efektivna doza oralnog dienogesta potrebna za inhibiciju ovulacije je 1 mg / dan. Inhibicija ovulacije dienogestom javlja se uglavnom putem perifernog djelovanja, za razliku od centralnog djelovanja na sekreciju gonadotropina. Oralna terapija dienogestom 2 mg / dan u cikličnim ženama smanjila je serumski nivo progesterona na anovulacijski nivo, međutim serumski nivo lutenizirajućeg hormona i folikul stimulirajućeg hormona nije značajno promijenjen.

Dienogestrel - prah


1. Koje usluge nudite?

Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, sirovi steroidni hormon powder.We također može pomoći s formulacije, mješavine i prilagođeno pakiranje. Mi smo vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.


2. KAKO da naručim?

Jednostavno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom. Mi ćemo vas povezati s jednim od naših menadžera koji će vam rado pomoći sa vašim narudžbom.


3. KADA ĆE MOJA NARUDŽBA BROD?

Proizvodi na zalihama obično se isporučuju u roku od 24 sata od primanja i obrade vaše narudžbe. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.


4. Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?

Prihvatamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.


5. Da li identitet testirate svoje proizvode?

Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


SteroidHot Tags: dienogestrel cas: 65928-58-7, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like