Estradiol Enantate CAS. 4956-37-0

Estradiol, točnije 17β-estradiol, je ljudski polni hormon i steroid, i primarni ženski polni hormon. Imenovan je i važan je u regulaciji estrotskog i menstrualnog ženskog reproduktivnog ciklusa. Estradiol je neophodan za razvoj i održavanje ženskih reproduktivnih tkiva.

Detalji o proizvodu

Estradiol Enanthate Anti Estrogen 4956-37-0 za žene

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: estradiol enantat, 17β-estradiol, spolni hormon, estrogen


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Estradiol, točnije 17β-estradiol, je ljudski polni hormon i steroid, i primarni ženski polni hormon. Imenovan je i važan je u regulaciji estrotskog i menstrualnog ženskog reproduktivnog ciklusa. Estradiol je neophodan za razvoj i održavanje ženskih reproduktivnih tkiva. ali takođe ima važne efekte u mnogim drugim tkivima uključujući i kosti. Dok su nivoi estrogena kod muškaraca niži u poređenju sa ženama, estrogeni imaju i osnovne funkcije kod muškaraca. Estradiol se nalazi u većini kičmenjaka, kao i mnogi rakovi, insekti, ribe i druge životinjske vrste.


Estradiol se proizvodi naročito unutar folikula ženskih jajnika, ali i kod drugih endokrinih (tj. Hormonskih) i neendokrinih tkiva. Estradiol je biosinteziran iz progesterona (stigao je u dva koraka od holesterola, preko srednjeg pregnenolona). Jedan principni put zatim pretvara progesteron u njegov 17-hidroksi-derivat, a zatim u androstendion putem sekvencijalnih citokrom P450-katalizovanih oksidacija. Djelovanje aromataze na ovaj dion generira estron, a djelovanje dehidrogenaze daje naslovljeno jedinjenje, 17β-estradiol.


2.Specifications: \ t

Ime proizvoda: Estradiol enanthate,
CAS broj: 4956-37-0
MF: C25H36O3
MW: 384,55
Analiza: 98.78%
Pakiranje: Vrećica od folije
Izgled: Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah
Upotreba: Estradiol enanthate je vrsta estrogena, može promovirati i regulirati normalan razvoj ženskih genitalija i sekundarnih. Može izazvati hiperplaziju razvoja karcinoma mliječne žlijezde, ali u većim dozama, može inhibirati oslobađanje hipofize prolaktina i smanjiti izlučivanje mlijeka. Potentan estrogenski hormon sisara koji proizvodi jajnik.


3.Aplikacije: \ t

1) Hormoni i regulacija endokrinih funkcija lijekova, nutritivni terapeutici, antibiotici i antimikrobni agensi, antiparaziti, originalni mikrobi otporni na lijekove, lijekovi za imunološki sustav, specijalistički lijekovi, detoksikacija lijekova, dijagnostički agensi, sredstva za krvni sustav, lijekovi za visceralni sustav, centralni živčani sustav Agenti, kardiovaskularni agensi, agenti za urinarni sistem, sredstva za disanje.


2) Hemijski derivat estradiola, etinil estradiola sa maksimalnom dozom od 200 µg, je glavna komponenta hormonskih kontraceptivnih sredstava. Kombinovani oblici hormonske kontracepcije sadrže etinil estradiol i progestin, koji oba doprinose inhibiciji GnRH, LH i FSH, što objašnjava sposobnost ovih metoda kontrole rađanja da spriječe ovulaciju i tako spriječe trudnoću. Druge vrste hormonske kontracepcije sadrže samo progestine i bez etinil estradiola.


4.Podaci o detaljima

Estradiol enanthate2_


5.Proizvodna kvalifikacija

Kada je estrogen propisan za ženu sa uterusom, progestin takođe treba započeti kako bi se smanjio rizik od raka endometrija. Žena bez materice ne treba progestin. Upotreba estrogena, samostalno ili u kombinaciji sa progestinom, treba da bude sa najnižom efektivnom dozom i za najkraće trajanje u skladu sa ciljevima lečenja i rizicima za pojedinačnu ženu. Pacijenti treba periodično reevaluirati u kliničkom smislu (npr. Interval od 3 mjeseca do 6 mjeseci) kako bi se utvrdilo da li je liječenje i dalje potrebno. Kod žena koje imaju matericu, potrebno je preduzeti odgovarajuće dijagnostičke mjere, kao što je uzorkovanje endometrija, kada je to indicirano, kako bi se isključila malignost u slučajevima nedijagnosticiranog perzistentnog ili ponavljajućeg abnormalnog vaginalnog krvarenja.


Kratkoročnu cikličnu upotrebu za liječenje umjerenih do teških vazomotornih simptoma, vulvne i vaginalne atrofije povezane s menopauzom, treba odabrati najnižu dozu i režim koji će kontrolirati simptome, a lijekove treba prekinuti što je prije moguće.


6.D elivery, dostava i posluživanje

1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.
2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena. Jedinstveni načini za slanje 10grama do 25 kilograma praha (ili 100ml do 30 litara tečnosti) u jednom trenutku do vašeg odredišta.
4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Ažurirani kôd za praćenje će biti obezbeđen svaki drugi dan samo zato što možete držati dlan vašeg paketa.
5. Savršena usluga nakon prodaje: Sva pitanja ili problemi su se pojavili nakon prijema proizvoda.


7.FAQ
P1: Da li je kvalitet vašeg proizvoda odobren od strane laboratorija treće strane?
A: Da, svi naši proizvodi su strogo testirani od strane našeg QC-a, potvrđeni od QA-a i odobreni od strane treće strane u Kini, SAD-u, Kanadi, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj itd. izaberite nas.

Q2: Kako tretirate kvalitetnu žalbu?
A: Prije svega, naš QC odjel će vršiti strogu provjeru naših izvoznih proizvoda putem HPLC, UV, GC, TLC i tako dalje kako bi se problem kvalitete smanjio na nulu. Ako postoji pravi problem s kvalitetom uzrokovan nama, mi ćemo vam poslati besplatnu robu za zamjenu ili povrat vašeg gubitka.

Q3: Kako sarađivati s nama?
Možete nas kontaktirati za saradnju putem kontakt informacija na web sajtu, ili kontaktirati sa prodavcima u našoj kompaniji. Povezat ćemo vas s pojedinostima putem e-pošte.

Q4: Da li prihvatate uzorkovanu narudžbu?
A: Da, prihvaćamo malu narudžbu od 1g, 100g i 1kg za vašu ocjenu kvalitete naših proizvoda.

Q5: Da li postoji neki popust?
O: Da, što se tiče starih kupaca i većih količina, uvijek podržavamo s velikim popustima i iznenađenjem.

P6: Da li prihvatate VISA business kreditnu karticu?
A: Žao nam je što ne prihvaćamo VISA kreditnu karticu, željeli bismo prihvatiti T / T, Moneygram, Western Union.

P7: Koliko je vremena potrebno da roba stigne?
: To je ovisno o vašoj lokaciji, za male narudžbe, molimo vas da očekujete 5-7 dana DHL, UPS, TNT, FedEx, EMS.
Za masovnu narudžbu, dozvolite 5-8 dana avionom, 20-35 dana po moru.

P8: Imate li neku politiku ponovnog slanja?
Imamo dobru uslugu nakon prodaje i ponovnu politiku otpreme ako parcela izgubi.
Naša dugogodišnja saradnja sa našim klijentima donela je velike koristi
U pakovanju naših proizvoda uvijek vodimo računa o najvećoj pažnji
Naši klijenti će to potvrditi jer se čak i oni bore da ih pronađu bez pomoći na vrijeme.
Ali uprkos našim naporima još uvijek je moguće iskoristiti mali broj paketa.
U ovim okolnostima obećavamo da ćemo biti slobodni za uspostavljanje dugoročnih odnosa

P9: Kako postupiti?
Dozvolite mi da saznam stavke, količinu i destinaciju koja će mi pomoći da vam dam pravu cijenu
Molimo vas da mi javite stavke koje tražite, količinu i zemlju odredišta. Nakon što potvrdite sve detalje narudžbe, uplatite novac 100% unaprijed i pošaljite nam adresu dostave. Mi organizirati pošiljku na prvi put nakon primitka plaćanja i ponuditi vam broj za praćenje za svoju robu, a mi ćemo dostaviti nakon prodaje usluga nakon što primite paket.


Naše prednosti:
1. Kvalitet:
Naša tvrtka je profesionalna proizvodnja intermedijera hormona već dugi niz godina, naši proizvodi se izvoze u Njemačku, Španjolsku, Veliku Britaniju, SAD, Australiju, Bliski Istok, i tako dalje u druge zemlje, a mi imamo vrlo dobre povratne informacije od naših kupaca, možete veruj nam.
2. Način plaćanja: Western Union, MoneyGram, TT, Paypal.
3. Usluga: Najbolja usluga sa postprodajnim servisom za sve klijente.
4. Isporuka:
Uzorak Red: Paket će biti isporučen sa 2 dana nakon plaćanja. Možemo ga poslati preko HKems, EMS, HK Air Post, DHL ili drugim metodama. Imamo profesionalnu i stabilnu logistiku, a paket možemo isporučiti bez problema oko 3 do 5 dana.
Možemo garantirati vašu sigurnost primljenu pošiljku.

Uslugu nakon prodaje
1.We će isporučiti robu u roku od 3 dana nakon što ste dobili svoje uplate.Ako želite otkazati ili promijeniti redoslijed, molim recite mi u roku od 24hours nakon što završite plaćanje ... Dakle, mi oboje možemo napraviti najbolje od lošeg jeftino.
2.We će isporučiti robu koju naručite od nas putem EMS-a, HKEMS-a, DHL-a, UPS-a ili FedEx-a. Odlučili smo izabrati koji kurir ovisi o različitim zemljama. Da biste pronašli najbolji način isporuke robe za vas.
3.As obično možete dobiti robu u 3-7days.If robe su izgubili ili nisu primili iz drugih razloga, kontaktirajte me Odmah.

Kao vodeći proizvođač steroidnih sirovina i peptida
Specijalizirali smo se za proizvodnju visoko kvalitetnih i pouzdanih sirovina
koji se široko koriste u oblasti hrane, zdravlja, kozmetike, farmaceutskih proizvoda i Bodybuildinga

Formirali smo tehnologiju i menadžerski tim koji blisko sarađuje sa nekim prekomorskim laboratorijama, a svi govore o našoj sigurnoj isporuci i robi.
molimo Vas da nam se obratite.

Povratne informacije od korisnika:
Da, dobio sam ga, jako brzo, dobar posao, hvala.
--------------- Jean-- Francuska

Visoka kvaliteta. Koristio sam vaše praške, zadovoljan sam rezultatom koji sam dobio! Definitivno tražim od vas opet!
-------------- Joe --- Njemačka

Dobio sam 500g steroida iz vaše kompanije. Veoma je jasan i jak. nema bola prilikom ubrizgavanja!
------------- Majk - Meksiko

Dobio sam svoje proizvode, pakuješ se diskretno i savršeno, stvarno me je zapanjilo. Od vas ću naručiti više što je prije moguće. Hvala puno.
-------------- Paul - Australija

Surađivao sam sa vama mnogo puta, kvalitet vašeg proizvoda je tako veliki, zato i dalje kupujem proizvode od vas. Hvala ti
------------- Maks

Pozdrav prijatelju, vaša najbolja cijena i proizvod visoke čistoće je toliko konkurentan u mojoj zemlji, to mi dopušta da napravim mnogo profita, moji klijenti su zaista tako. Surađujte sa vama je divno! Thak you
--------------- Edgar --- Kanada


Vjerujem da će Vam naš kvalitet i usluga biti iznenađenje!

Hot Tags: estradiol enantate cas. 4956-37-0, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like