99% Čistoća Sarms Sr9011 / Stenabolic Za Bodybuilding

SR9011 je trifunkcionalni metakrilatni monomer koji pruža izuzetnu adheziju na metalne podloge. Preporučuju se nivoi upotrebe od 5% do 10% po težini.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


ime proizvoda SR9011
Alias 3 - (((4-klorobenzil) ((5-nitrotiofen-2-il) metil) amino) metil) -N-pentilpirolidin-1-karboksamid
CAS br 1379686-30-2
Izgled Beli prah
MF C20H24ClN3O4S
MW 479.04
Čistoća 99% min
Origin kina
Izvozno tržište Globalno
Grade Farmaceutska ocjena
Kapacitet snabdijevanja Masa na lageru
Upotreba Za gojaznost, dijabetes, dislipidemiju i kardiovaskularne bolesti.
Pakovanje Dobro skriveni paket za prolazak carine
Plaćanje T / T, Western Union, Moneygram i Bitcoin.
Dostava EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, itd
Vodeće vreme U roku od 24 sata nakon uplate.
Vrijeme dostave 3-7 radnih dana
99% prolazna stopa i 100% besplatna politika ponovnog slanja3.Aplikacije: \ t


SR9009 i SR9011 su atraktivni kao supstance za poboljšanje performansi zbog njihovih efekata agonista REV-ERB i na taj način aktivnosti modulacije cirkadijalnog ritma.

SR9011 je snažan i specifičan sintetski agonist REV-ERB koji se veže za REV-ERB-α sa EC50 ~ 790 nM i REV-ERB-β sa EC50 ~ 560 nM. Takođe ima dobru in vivo izloženost plazmi / mozgu. Nuklearni receptori REV-ERB-α i REV-ERB-β igraju integralnu ulogu u regulisanju ekspresije jezgrenih satnih proteina, koji pokreću ritam aktivnosti i metabolizma. Primena SR9011 menja cirkadijansko ponašanje i cirkadijalni obrazac ekspresije gena jezgra sata u hipotalamima miševa. Takođe je promenjen i cirkadijalni obrazac ekspresije niza metaboličkih gena u jetri, skeletnim mišićima i masnom tkivu, što je dovelo do povećane potrošnje energije. Tretman gojaznih miševa izazvanih dijetom sa SR9011 smanjio je gojaznost smanjenjem masne mase i značajno poboljšanom dislipidemijom i hiperglikemijom. Ovi rezultati pokazuju da sintetski REV-ERB ligandi koji farmakološki ciljaju cirkadijanski ritam mogu biti korisni u tretmanu poremećaja spavanja kao i metaboličkih bolesti.


SR9011 Nije samo "dijetalna" pilula

Ne postoji način da se obložite - iako su mnogi pokušali - održavanje zdrave težine može biti teško. Zato što je teško, mnogi su probali "čudo" pilule za mršavljenje i druge brze popravke za nešto što u konačnici zahtijeva promjenu načina života. Mnoge tablete za dijetu bez gubitaka i gubitak težine su neregulisane i mogu sadržati opasne sastojke. SR9011, međutim, nije poput sredstava za suzbijanje apetita, laksativa ili "blokatora masti". I nećete naći SR9011 u listama sastojaka proteinskih prašaka ili dodataka za vežbanje.

Razlika između SR9009 i drugih tableta za dijetu je u njegovoj hemiji. SR9011 nije sredstvo za suzbijanje apetita - mnogi lekovi za mršavljenje su - i direktno deluju tako što povećavaju metabolizam mišića. Vaš metabolizam se ubrzava i prirodno usporava tokom dana, što znači da se ponekad hrana koristi za energiju i ponekad se skladišti kao mast. Ponovnim sinhroniziranjem disfunkcionalnog metaboličkog sata, SR9011 osigurava da se hrana i višak masnoće koriste kao energija.

SR9011 je jedan od par spojeva koje je razvio Burris i njegov tim u TSRI. Lijek se veže na Rev-erbα, prirodni protein u tijelu koji utječe na metabolizam lipida i glukoze u jetri, upalne reakcije i stanice za pohranjivanje masti. Vezanjem za Rev-erbα, SR9011 može ubrzati metabolizam sa drugim prijatnim sporednim efektom: povećanjem mišićne snage.

4.prodection details


COA
 

SR9011.


Stavka Specifikacija Rezultat
Izgled Gotovo bijeli ili bijeli prah bez mirisa pass
Identificaton

Vreme zadržavanja glavnog vrha je

potvrditi RS

pass
Gubitak sušenja Ne više od 0,5% 0.33% \ t
Test (HPLC) Ne manje od 99,0% 99.59% \ t
Ostatak paljenja Ne više od 0,1% pass
Teški metal Ne više od 20 ppm pass


5. Pakovanje i isporuka

 


1. Koje usluge nudite?
Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, gotovih proizvoda, OEM usluga.
Možemo vam pomoći sa formulacijama, mješavinama i prilagođenim pakiranjem. MOVERS je vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.

2 . KADA će moja naručiti brod?
Proizvodi na lageru obično se isporučuju u roku od 24-48 sati nakon što je vaša narudžba primljena i obrađena. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.

3 . Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?
Prihvatamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.

4 . Da li identitet testirate svoje proizvode?
Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.

Hot Tags: 99% čistoće sarms sr9011 / stenabolic za bodybuilding, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like