Andarine S-4 prah sarms za proizvodnju kardio u fitness

Andarine (S-4) je jedan od mojih omiljenih proizvoda na tržištu. Kao i svi SARM-ovi, Andarine je selektivni modulator androgenih receptora. Puno ime je S-40503, a ubrzo je postao poznat kao S-4, dok su jače verzije nazvane Andarine. Andarine je razvila japanska farmaceutska kompanija Kaken Pharmaceuticals i bila je usmjerena na liječenje osteoporoze. U našem svijetu, andarine su pokupili bodibilderi i gimnastički pacovi u posljednjih nekoliko godina kao način da se njihov dobitak podigne na sljedeći nivo; kao rezultat toga, zabranjeno je testiranje takmičenja i organizovanih sportova. Iako neki kažu da je andarin verovatno najviše uporediv sa steroidima kao što je winstrol ili anavar, što se tiče estetskih efekata na fizičku strukturu, to nije steroid.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Ime: Andarine (S-4)

Sinonimi: S-3- (4-acetilamino-fenoksi) -2-hidroksi-2-metil-N- (4-nitro-3-trifluorometil-fenil) -propionamid, N- [4-Nitro-3- (trifluorometil) \ t fenil) - (2S) -3- [4- (acetilamino) fenoksi] -2-hidroksi-2-metilpropanamid, (2R) -3- (4-cijanofenoksi) -N- [4-cijano-3- trifluormetil) fenil] -2-hidroksi-2-metilpropanamid, 3- [4- (acetilamino) fenoksi] -2-hidroksi-2-metil-N- [4-nitro-3- (trifluorometil) fenil] - , (2S) -; sarM s4
CAS: 401900-40-1
MF: C19H18F3N3O6
MW: 441.36

Molekularna struktura: Pale Yellow SARM steroidni prah Andarine (S-4) za tretman gubitka mišića 401900-40-1

API-ji, amini; aromati; kiralni reagensi; međuproizvodi i fine kemikalije;
Hemijska svojstva: Blijedo žuta kruta
Test: 98%
Upotreba: To je moćan modulator androgen receptora tkiva (SARM). Andarine (S4) je razvijen od strane GTX Inc. za tretman gubitka mišića, osteoporoze i BPH (povećanje prostate). Spada u klasu lekova koji se nazivaju SARM-ovi modulatori receptora androgena. Danas se popularno koristi i prodaje kao hemikalija za istraživanje, koju koriste sportisti koji nastoje da dobiju sve prednosti snage i mišićne dobitke bez štetnih sporednih efekata koji se primećuju kod anaboličkih steroida. Štoviše, andarin se također koristi kao dio steroidnih gomila za poboljšanje ciklusa bez dodavanja više nuspojava ili aromatizacije.
Pakiranje: vrećica od folije ili po potrebi3.Aplikacije: \ t


Kako radi?
1. Andarin se neverovatno dobro veže za androgene receptore kostiju i mišića. Iako to ne impresionira u smislu izgradnje funti na kilograma mišića kao što je trenbolon će, ima zadivljujući učinak na gubitak masnoće. Zašto? Andarin je najmanje anabolički, a najviše androgeni od SARMS-a. Kada se androgeni hormoni ili sarmovi vezuju za androgene receptore u vašem masnom tkivu ili masnoću (da imamo i receptore androgena u našoj masnoći), oni aktiviraju oksidaciju masti.
 
2. Ovaj SARM je selektivan i ne pokazuje primetnu aktivnost prostate. Pokazalo se da je Andarine siromašan u izgradnji mišićnog tkiva pri nižim dozama, ali je, u stvari, izgradio mišićno čvrsto tkivo na višim dozama. Ovi dobitci tkiva su često uspoređivani s onima winstrola ili anavara, ali, naravno, bez pridruženih androgenih sporednih efekata. Andarine je posebno istaknut kod jačanja, očuvanja i čak izgradnje koštane mase.
 
3.Andarineova izuzetna sposobnost da pomogne u oksidaciji masti i održavanju vašeg organizma kataboličkim, dok je na niskokaloričnoj dijeti njena specijalnost. Osigurat će tvrdi, suhi, vitki izgled i povećati vaskularnost. Pruža značajnu snagu i izdržljivost čak i dok je u kalorijskom deficitu, a pri višim dozama može čak dodati čvrsti mišić u vaš okvir. Bilo koji drugi SARM se divno slaže sa andarinom, a rezultati će biti složeni zbog njihovih sinergističkih efekata. Stog Andarina i ostarina (mk-2866), na primjer, pružio bi rezultate koji se mogu usporediti sa gomilom testosterona i winstrola. Opet, SARMS nisu steroidi, i daju manje androgenih i anaboličkih efekata kao stvarni steroidi, ali efekti su veoma slični. Andarin se može koristiti i sam po sebi i pružiti fantastične rezultate.
 
 
Doze i sugestije
1.Andarin se preporučuje u dozama od 50-75mg na dan, i čak se toleriše na 100mg, iako se preporučuje da se počne s niskim i postepenim povećanjem doze, a da se sporedni efekti održavaju minimalnim. Ima poluživot od 4 sata, tako da vam preporučujem da dozirate andarine (s4) najmanje dva puta dnevno, a verovatno čak i idealno 3 puta dnevno.

2. Optimalna dužina ciklusa Andarina je duga do 8 tjedana i nije hepatotoksična, tako da za razliku od oralnih steroida i sličnih lijekova, duži ciklusi ne uzrokuju opasnost za jetru.4.prodection details

Andarine(S-4)COA

 

5. Pakovanje i isporuka

 

99% Pure Sarm Andarine (S4) sirov prah
1. HPLC testirano
2. Isporučite parcelu u roku od 12 sati nakon potvrde plaćanja
3. Diskretni paket za 100% glatku dostavu
4. SAD, Kanada, Australija, Ujedinjeno Kraljevstvo, EU domaća špedicija
5. WU, MG, Bank Wire i Bitcoin su prihvatljivi
6. Potpuna politika otplaćivanja
7. Proizvedeno od strane HongKong Shijingu Co, Ltd
8. Minimalna količina za narudžbu je 10g
9. Cijena se pregovara
10. Ambalaža Detalji su 1kg / folija ili po potrebi
Hot Tags: andarine s-4 prah sarms za proizvodnju kardio u fitness, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like