Andarine S4 Sarm prah

S4 (ANDARINE) je SARM koji je razvijen za liječenje gubitka mišića, osteoporoze i benigne hipertrofije prostate. S4 je efikasan u ne samo održavanju mršave tjelesne mase, nego i povećanju, a smanjuje masnoću tijela.

Detalji o proizvodu


Sarm prah Andarine S-4 za rezanje


Možete nas pitati bilo koje pitanje koje sumnjate i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 12 sati.
Za vaš izbor mogu se ponuditi raznovrsni diskretni paketi, a možemo Vam dati savjete o tome koji je paket i ekspres najsigurniji za vašu zemlju u skladu sa našim dugogodišnjim iskustvom.
Sve naše isporuke su zapakirane bez ikakvih opisa ili naziva kompanija. Niko drugi ne zna šta je unutra. Stari brojevi za praćenje vaše zemlje mogu biti ponuđeni za vašu referencu.

wickr: puresteroid

Skype: +8613302415760

whatsapp: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


143


Andarine S-4 Brzi detalji


Andarin je oralno aktivan parcijalni agonist za receptore androgena. Manje je moćan u anaboličkim i androgenim efektima u odnosu na druge SARM-ove. bilo kakvo smanjenje mišićne mase ili anti-androgene sporedne efekte.


ime proizvoda Andarine
Alias S-4, S4, GTX-007
Čistoća 99.00% \ t
CAS 841205-47-8
Molekularna formula C19H18F3N3O6
Molekularna težina 441.36
Half-Life 4-6 sati
Efektivna doza (muškarci) 50-75mg
Izgled Bledo žuti prah
Upotreba gubitak mišića, smanjenje masnog tkiva
Standard USP
Stock Mass Stock
Rok trajanja 2 godine
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Andarine Application


  1. Za rezanje (najbolje korištenje S4)


    Svojstva Andarine su vrlo slična sa steroidima Anavar i Winstrol, jedina razlika je u tome što S4 može bolje osigurati mišićne dobitke. S4 pokazuje istu sličnost sa AR, što predstavlja slične efekte sagorevanja masti. S4 takođe može minimizirati LPL (lipoprotein lipazu) - enzim koji uzrokuje akumulaciju lipida.
    Štaviše, Andarin takođe smanjuje masno tkivo dok održava i čak podiže mišićnu masu u hipokaloričnom okruženju. Takođe poboljšava vaskularnost za taj “estetski” isklesani izgled sa minimalnim ili bez zadržavanja vode. Za razliku od steroida, on neće uticati na vaše zglobove već će pojačati mišićnu masu i snagu. Možete se i oprostiti od bolnih pumpi.
    Preporučena doza: 50 mg na 6-8 nedelja.
    Uzmite 2 dana slobodnog uzimanja S4 (ponovite ciklus nakon 2 dana pauze) kako biste izbjegli nuspojave vida.


2.For Recomping
Koristite S4 sa anaboličkim SARM-om, kao što je Ostarine za bolje recomp rezultate jer želite da dobijete mišić dok gubite mast. Preporučena doza je 50-75 mg tokom 4 do 8 nedelja.


3. Za Lean Muscle and Strength Gains (bez naprezanja)

Zbog svoje androgenosti u mišićnom tkivu, S-4 je dobar agens za povećanje snage bez nadimanja i veliko povećanje težine. Doziranje na 50 mg + je slatko mjesto za takve dobitke.

Takođe, kao i oralni steroidni Anavar (Var) dobitak težine sa S4 možda nije toliko veliki u poređenju sa glomaznim steroidima kao što su deca ili Superdrol, ali ono što se mršava masa i snaga stečene tokom ciklusa čuvaju i ne gube posle ciklusa.


Andarine S4 Stacking:


Andarin se može koristiti sam po sebi, ali radi još bolje kada se slaže jer će različiti lijekovi i spojevi djelovati u sinergiji. Postoji nekoliko načina za slaganje andarine, što ću ilustrovati ispod. Primjeri svih miligrama (mg) su dnevne doze, a možete voditi i do 12 tjedana.


1. Izdržljivost: možete slagati andarine u maloj dozi sa kardarinom (GW 501516) po 20 mg dnevno za povećanje izdržljivosti.


2. Gubitak masti: najbolja gomila rezača bi bila kombinacija 20 mg kardarina sa 50-75 mg andarina. Ova kombinacija je poznata kao moćan "rez" stog.


3. Anabolički steroidni stog: Slaganje andarina kao dio ciklusa anaboličkog steroida je dobar način da se poveća snaga i mišićna masa bez davanja dodatnih nuspojava vašem ciklusu.


4. Kao samostojeći: Andarine koristi samo po sebi 50-75mg. To je, po mom mišljenju, jedan od najboljih SARM-ova za brzo povećanje snage. Vi ćete se kretati više težine u roku od 1-2 tjedna, a nuspojave će biti minimalne.


andarineOstali proizvodi za koje ste zainteresovaniSteroidi u prahu Peptidi Unapred mešano ulje steroida Prethodno mešano ulje za oralnu upotrebu
Trenbolone Acetate GHRP-2 100mg / ml Trenbolon acetat 50 mg / ml Dianabol
Trenbolone Enanthate GHRP-6 250 mg / ml Testosteron Enanthate 25mg / ml anavar
Testosteron Enanthate GH 176-191 100 mg / ml Masteron 50mg / ml winstrol
Sustanon 250 Ipamorelin 300mg / ml Deca-Durabolin 50 mg / ml Anadrol
Drostanolone Propionate IGF-1 LR3 300mg / ml Equipoise 50 mg / ml Proviron
Methenolone acetate Melanotan II 100mg / ml Primobolon 20mg / ml Nolvadex
Nandrolon Decanoate CJC 1295 100 mg / ml Test Prop 5 mg / ml Armidex
Dianabol PEG-MGF 200mg / ml NPP 50mg / ml Clomid
Anavar MGF 300 mg / ml Sustanona 25mg / ml TurinabolKako garantujemo sigurnu isporuku

 

1. Dizajnirane diskretne metode pakiranja prema različitim zemljama i količinama, univerzalne i sigurne.

 

2. Naziv firme i ostali sadržaji koji se odnose na apoteku neće biti prikazani na listićima.

3. Način pakovanja i ime pošiljaoca se redovno menjaju radi sigurne isporuke.

 

4. Paketi se mogu isporučiti iz cijelih gradova u Kini, Guangzhou, Šangaju, Hong Kongu itd. Dakle, ime pošiljaoca je promenjivo, onda nema potrebe da pripremate višestruku adresu za dostavu.

 

5. Paketi su mali da bi se izbegla nepoželjna pitanja. Ako je nalog veliki, onda će biti podeljen na dva ili više paketa

 

6. Čak i ako je parcela nažalost zaplenjena, obećavamo 100% reship.


FA Q


1. Koje usluge nudite?
Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, sirovi steroidni hormon powder.We također može pomoći s formulacije, mješavine i prilagođeno pakiranje. Mi smo vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.
2. KAKO da naručim?
Jednostavno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom. Mi ćemo vas povezati s jednim od naših menadžera koji će vam rado pomoći sa vašim narudžbom.
3. KADA će moja narudžba biti?
Proizvodi na zalihama obično se isporučuju u roku od 24 sata od primanja i obrade vaše narudžbe. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.
4. Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?
Prihvatamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.
5. Da li identitet testirate svoje proizvode?

Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.


andarine sarm

Hot Tags: andarine s4 sarm prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like