Ostarine MK2866 Sarm prah

Ostarine je najviše anabolički od bilo kog SARMS-a, čineći svoj prvi i najistaknutiji način upotrebe za želju da stekne mišićnu masu. Dobici u ukupnoj težini neće biti uporedivi sa steroidima, ali će ukupni dobitci skoro u potpunosti biti mršavi.

Detalji o proizvodu


Sarms prah Ostarine Mk2866 sa najboljom ponudomSpecijalizirani smo za steroidni sirovi prah, polu-gotova steroidna ulja, Sarms i Peptide.

Svi procesi obrade narudžbi su transparentni za vas, slika paketa, broj za praćenje, čak i recepti za kuvanje će vam poslati u slučaju potrebe. Ali čućemo sve vaše privatne informacije u tajnosti. I proizvodi se isporučuju koristeći stealth metode. Za više detalja, pls kontakt wickr: puresteroid

whatsapp +8613302415760 pošalji e-mail cindy1114@yccreate.com


192


MK-2866 Brzi detalji


Ostarine, također poznat kao MK-2866, nalazi se u klasi lijekova koji se zovu SARMS, što znači selektivni modulatori androgenih receptora. Ostarin je selektivan po tome što se veže samo za receptore kostiju i mišića androgena, što sprečava stvari kao što su problemi sa prostatom ili gubitak kose ili bilo koje druge gadne nuspojave anaboličkih steroida.


ime proizvoda Ostarine
Alias MK-2866, MK2866, GTx-024, Enobosarm
Čistoća 99.00% \ t
CAS 841205-47-8
Molekularna formula C19H14F3N3O3
Molekularna težina 389.33
Half-Life 24 sata
Efektivna doza (muškarci) 10-20mg dnevno
Izgled bijeli kristalni prah
Upotreba MK 2866 vam pomaže da se skupite, ne samo mišićima već i mišićima koja sprečavaju gubitak mišića
Standard USP
Stock Mass Stock
Rok trajanja 2 godine
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


MK-2866 Aplikacija


MK-2866 koristi svoje anaboličke efekte na mišićno tkivo u potpunosti, tako da nije samo potencijalni lijek za bolesti koje troše mišiće, nego donosi nevjerojatne koristi sportašima koji žele da izgrade mišiće. Takođe je sredstvo za smanjenje degeneracije tokom vremena oporavka od ozbiljnih operacija ili sličnih stanja.

 

Ostarine je najviše anabolički od bilo kog SARMS-a, čineći svoj prvi i najistaknutiji način upotrebe za želju da stekne mišićnu masu. Dobici u ukupnoj težini neće biti uporedivi sa steroidima, ali će ukupni dobitci skoro u potpunosti biti mršavi.
Dobici koji se ostvaruju na ostarinu su veoma održivi i korisnici obično vide povećanje do 7 lbs. mršave telesne mase tokom i 8 nedelja ciklusa na 25mg dana (zavisi od ishrane). Najčešća doza je 25 mg tokom 8 nedelja. Nuspojave koje se susreću sa upotrebom steroida neće biti prisutne na ciklusu.


Ostarine bi se prvenstveno uklopile u protokol za rezanje za održavanje mišićne mase dok bi se smanjile kalorije. Jedan od najgorijih rezultata rezanja je gubitak teško stečene mišićne mase. Pad metabolizma i nivoa hormona (T3, IGF, Testosteron itd.) Sa nedostatkom kalorija je savršen katabolički ambijent za gubitak mišićnog tkiva. Kako Ostarine ima anaboličke efekte, Dieter može smanjiti kalorije bez brige o gubitku mišića ili snage. Ostarine je također pokazao primjetne efekte podjele nutrijenata među korisnicima, što je još jedan razlog zašto može biti od velike pomoći prilikom rezanja.

MK-2866 Doziranje


Ostarin sija u recompingu zbog rezultata poravnavanja hranljivih sastojaka. Kalorija se koristi za izgradnju mišića koji pomaže u gubitku težine i povećava mišićnu masu i snagu. Jedan izveštaj na Evolutionary.org navodi da je najbolja doza ostarina između 25 i 36 mg dnevno. Prema tom recenzentu, ta doza "mi je dala najveće dobitke u mišićima i najboljim mišićnim pumpama tokom perioda od 4 sedmice".

Revizor je takođe dodao da doze veće od 36mg nisu povećale dobitak.

Nakon ciklusa, trebate slijediti svoj uobičajeni protokol s Clomidom, Nolvadexom, Aromasinom, itd. Najmanje 2 tjedna kako biste osigurali potpuni oporavak od ciklusa Ostarine.

MK-2886 ima poluživot od 24 sata. Svaku dozu treba uzimati jednom dnevno.Ostarine

MK-2866 Specifikacija:


Stavka
Specifikacija Rezultat
Izgled Gotovo bijeli ili bijeli prah bez mirisa pass
Identificaton Vreme zadržavanja glavnog vrha je
potvrditi RS
pass
Gubitak sušenja Ne više od 0,5% 0.33% \ t
Test (HPLC) Ne manje od 99,0% 99.59% \ t
Ostatak paljenja Ne više od 0,1% pass
Teški metal Ne više od 20 ppm pass


Ostali povezani SARM-ovi:


Ime CAS br. Upotreba
AICAR 2627-69-2 djeluje tako što ulazi u nukleozidne bazene, značajno povećavajući razine adenozina tijekom perioda ATP razgradnje
MK2866 841205-47-8 lekarski recept za prevenciju kaheksije, atrofije i sarkopenije i za hormonsku ili testoseronsku zamensku terapiju.
MK-677 15972-10-0 Sekretagog hormona rasta, lečenje gojaznosti, obećavajuća terapija za lečenje slabosti kod starijih osoba
LGD-4033 1165910-22-4 farmakološki profil sličan enobosarmu, Ostarine, MK-2866
GW501516 317318-70-0 Za gojaznost, dijabetes, dislipidemiju i kardiovaskularne bolesti
Andarine (S4) \ t 401900-40-0 djelomični agonist, namijenjen uglavnom za liječenje benigne hipertrofije prostate
SR9009 1379686-30-2 u razvoju u Institutu Scripps Research (TSRI), povećava nivo metaboličke aktivnosti u skeletnim mišićima miša
RAD140 1182367-47-0 Nova generacija za dobijanje mase i reznih ivica
YK11 431579-34-9 YK11: inhibitor SARM-a i miostatina


Paket i dostava


Pravila otpreme

Svi naši proizvodi se mogu isporučiti širom svijeta i kako bi osigurali lojalnost i diskreciju našeg klijenta poštujemo sljedeća pravila:

Mi nikada ne koristimo u našim pošiljkama ime naše kompanije ili bilo koji sadržaj koji implicira farmaciju.

Koristimo dizajnirane diskretne metode pakovanja prema različitim zemljama i količinama, univerzalne i sigurne.

Stalno mijenjamo vrste ambalaže koje koristimo, čime postižemo maksimalni uspjeh u postupku dostave.

Koristimo male pakete za podizanje nižeg nivoa osjetljivosti.

Proizvode isporučujemo u originalnim kartonskim kutijama kako bismo osigurali zdrav i ekološki medij.

 

Diskrecija paketa

Kako bi se osigurala što veća privatnost i sigurnost naših kupaca, svi paketi se isporučuju s maksimalnom diskrecijom. Nakon što se proizvodi uklone iz originalnih kutija, oni se pakuju sa najvećom pažnjom i oprezom, kako bi se smanjio obim pošiljke i osigurao njihov integritet. Kao rezultat, paket ima optimalnu veličinu i ne sadrži informacije o nazivu organizacije ili sadržaju kutije.


Dostava Vremenski okvir

Proizvodi se isporučuju od Registere Regular Airmail i zahtijevaju potpis naših klijenata po dolasku. Prosječni vremenski okvir isporuke za Sjedinjene Države je 7-20 radnih dana i 7-14 radnih dana za europske zemlje. U slučaju da se narudžbe odgađaju zbog carinskih procedura, molimo Vas da nam pošaljete pismo o oduzimanju i mi ćemo napraviti potreban smještaj. U slučaju da se proizvodi ne isporučuju u utvrđenom vremenskom roku, molimo Vas da nas kontaktirate tako što ćete napisati ulaznicu sa brojem narudžbe. Ako niste u mogućnosti da nam dostavite broj narudžbe, navedite svoje ime, adresu za isporuku i približni datum koji ste platili za svoju narudžbu.


108

Hot Tags: ostarine mk2866 sarm prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like