RAD-140 Sarm prah za rast mišića

RAD140 / testolone je sarms za izgradnju jezgre, isporučujemo steroidni prah, steroidno ulje, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode. Potrebno je kontaktirati whatsapp :

Detalji o proizvodu


steroid store

RAD140 sarm prašak za mišićnu ženu


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: RAD140

Sinonimi: RAD140

Čistoća: 99%

CAS broj: 1182367-47-0

MW: 437.94026

MF: C15H23CIN2O

Izgled: Bijeli fini prah

Efekti: Povećana brzina, izdržljivost i izdržljivost tokom treninga visokog intenziteta

Brže stvaranje mišićnog tkiva koje vam pomaže da postignete više dobitaka u kraćem vremenskom periodu.Opis: \ t

RAD140, iz svog programa otkrivanja internog nesteroidnog selektivnog modulatora androgenih receptora, za potpuni pretklinički razvoj kao

potencijalna terapija za liječenje gubitka mišića vezanog uzrasta i drugih mišićno-koštanih stanja kao što je osteoporoza. Radijus je izabrao RAD140 iz serije obećavajućih SARM-ova nakon što je pokazao izuzetnu selektivnost za anaboličku aktivnost u dobro validiranim in vivo modelima. Radius očekuje da će završiti formalne toksikološke studije koje će omogućiti da ova upotreba bude znatno sigurnija i efikasnija u poređenju sa tradicionalnim prohormonima i anaboličkim steroidima.Funkcije:

Poboljšana brzina, izdržljivost i izdržljivost tokom intenzivnih treninga. Brže stvaranje mišićnog tkiva koje vam pomaže da postignete više dobitaka u kraćem vremenskom periodu. osim što je imao "pojačani" efekat, RAD140 SARM je takođe viđen kako bi se smanjile nuspojave koje potencijalno mogu izazvati iste na prostati.


Kako radi:

Baš kao i ostatak SARMS-a, testolon ima selektivan način djelovanja, što mu omogućava da ima anaboličke efekte bez nuspojava koje se obično vide kod anaboličkih androgenih steroida (AAS). Ove nuspojave uključuju povećanje prostate, supresiju prirodne proizvodnje testosterona, gubitak kose glave i mnoge druge. To znači da RAD140 stupa u interakciju gotovo isključivo s androgenim receptorima u mišićnom tkivu i kostima, ali ne aktivira ove receptore u drugim dijelovima tijela. Kao rezultat toga dobijamo izražene anaboličke efekte, ali bez popratnih efekata i supresije, što otvara nove mogućnosti za medicinsku primenu ovog jedinjenja umesto testosterona. Štoviše, zbog selektivnog načina djelovanja, RAD140 je siguran i za žene, jer neće uzrokovati virilizaciju ili povećanje klitorisa.


Upotreba:


Upotreba u medicini:

Očigledno, kao i ostatak SARMS-a, testolon predstavlja veoma dobre mogućnosti za one sa bolestima gubitka mišića, sarkopenijom (starosnim gubitkom mišića) i androgenim nedostacima. isti pozitivni efekti, dok izbjegavaju većinu neželjenih efekata.


Koristi u bodybuildingu:


Logično, testolon može pružiti neverovatne prednosti sportistu bez troškova vidljivih nuspojava koje se vide kod anaboličkih androgenih steroida. Posebno, testolon će drastično poboljšati izdržljivost i oporavak, što će dodatno dovesti do značajnog povećanja mišićne mase i snage. Prema tome, RAD140 će biti odličan dodatak bilo kojoj vrsti ciklusa, gdje će dati sve ove kvalitete bez ikakvih dodatnih nuspojava. Osim toga, može se uspješno koristiti solo u dugom ciklusu, jer ne uzrokuje supresiju.


Doziranje:


Preporučene doze RAD140 variraju od 20 do 30 miligrama dnevno, a optimalno trajanje ciklusa je 12-14 nedelja. Pošto se obično pojavljuje u tečnom obliku, ovaj SARM se prska u usta, proguta i progoni sa sokom. Nema potrebe da se pusti da sedi u ustima ili ispod jezika. Zbog relativno dugog poluživota, RAD140 se može dozirati samo jednom dnevno, i nema potrebe da se uzima nekoliko puta dnevno.testolone-powder

Naša prednost


1, Mi šaljemo samo najkvalitetnije steroide, peptide, hemikalije i farmaceutske proizvode koji su veoma popularni u mnogim zemljama kao što su Kazahstan, Poljska, Mađarska, Paragvaj, Urugvaj, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švajcarska, Island, Ukrajina, Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka Republika, Litvanija, Irska, Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Srbija, Finska, Italija, Estonija, Tajland, Izrael, SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija


2, Naše cijene su najbolje zbog popusta koje dajemo svim našim kupcima. Dajemo veoma dobre popuste što čini naše cene izvanrednim na tržištu.


3, Genuine i 100% Garancija na sve narudžbe vam mjesto. Imamo najbolje što ćete naići na Online. Imamo adekvatne zalihe, i možemo organizirati isporuku u roku od 24 sata po primitku uplate. Broj za praćenje će biti obaviješten brzo nakon isporuke.


4, Imamo najbolje usluge kupcima i izvrsnu sposobnost isporuke. Kontaktirajte nas kako biste dobili kompletnu listu naših proizvoda i cjenika.


5, Osim sirovog steroidnog praha i tekućine, nudimo hormonsko rješenje i formulu. Možemo vas naučiti kako napraviti hormonsko rješenje na mjestu. Svaka poseta našoj laboratoriji je dobrodošla.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com

Srodni proizvodi

Ime NO. Upotreba
RAD140 1182367-47-0

Nova generacija za dobijanje mase i reznih ivica

Andarine (S4) \ t 401900-40-0

djelomični agonist, namijenjen uglavnom za liječenje benigne hipertrofije prostate

MK-677 15972-10-0

Sekretagog hormona rasta, lečenje gojaznosti,

obećavajuća terapija za liječenje slabosti kod starijih osoba

LGD-4033 1165910-22-4 farmakološki profil sličan enobosarmu, Ostarine, MK-2866
GW1516 317318-70-0 Za gojaznost, dijabetes, dislipidemiju i kardiovaskularne bolesti
MK2866 841205-47-8

medicinski recept za prevenciju kaheksije, atrofije,

i sarkopeniju i za hormonsku ili testoseronsku zamensku terapiju.

SR9009 1379686-30-2

u razvoju u Institutu Scripps Research (TSRI),

povećava nivo metaboličke aktivnosti u skeletnim mišićima miševa

Aicar 2627-69-2

djeluje ulaskom u nukleozidne bazene,

značajno povećanje nivoa adenozina tokom perioda razgradnje ATP

YK11 431579-34-9 YK11: inhibitor SARM i miostatina u jednom


Hot Tags: rad-140 sarm prah za rast mišića, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like